Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - M D üyelik teorisi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

M D üyelik teorisi

M D üyelik teorisi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:05    Mesaj konusu: M D üyelik teorisi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arakadaşlar ben açıkcası aranıza girmeye utanıyorum cumhuriyet bayramında motor delisi arkadaşları kadıköy bağdat caddesinde gördüm ama aralarına giremedim Üzgünüm gitseydim arkadaşlar bende motor delisiyim desem hastir diyen Çok gülüyorum olmazdı muhakkak ama ben 125 cc motorum var benden başka 125 cc göremedim hepsi süper motorlar ben yanlarına gitseydim çok tuaf olurdu Beğenmedim şunu öğrenmek istiyorum motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
roadboybrk
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bodrum

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla

md de cc ayrımı motor ayrım yapılmaz yeterki iki tekerin olsun saygılı hoşgörülü ve içten olman yeterde artar bile
roadboybrk Çevrimdışı roadboybrk Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

istediğin cc motosikletle aramızda olabilirsin tabiki.keşge gidip kendini tanıttırsaydın.benimki 125cc deyipte kenara çıkmak çok anlamsız olur.herzaman dostumuz arkadaşımızsın.çok selam sinopada beklerim kardeşim OK
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla

aramızda mobileti olan hatta hiç olmayan arkadaşlar var eğer o grupda seni küçük gören olursa o onların sorunu ama inan motor ufak olunca yolda selamımızı bile almıyolar Bravo

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cadde_seytani06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: başkent/ angara MD

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, dostum ortamına göre herkes girebilir ama büyük ccli motorların çoğunlukta olduğu bi geziye ufak cc motorla girmek pek eğlenceli olmaz bence

oturum sohbet gibi olaylarada motorun cc si önemli değil ayrıca motorun olmasınada gerek yok

ankaranın gururu motorcu grubu
Başa dön
cadde_seytani06 Çevrimdışı cadde_seytani06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alkışlıyorum tşk ederim Dans
Başa dön
alpayw Çevrimdışı alpayw Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

alpayw, arkadaşım çok saçma bi konu açmışsın Beğenmedim bu site'ye üyelikte herhangi bir sınırlama we kısıtlama yoktur hatta organizasyona gittiğimde 125cc'lik motorlarda wardı bunu kendine dert etme we motora bindiğin için herzaman gururla gez herkes'te 1000'lik racing olucak die bi kaide yok sende utanma takıl MD'ye hayatını yaşa Bravo
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cadde_seytani06 demiş ki:
alpayw, dostum ortamına göre herkes girebilir ama büyük ccli motorların çoğunlukta olduğu bi geziye ufak cc motorla girmek pek eğlenceli olmaz bence

oturum sohbet gibi olaylarada motorun cc si önemli değil ayrıca motorun olmasınada gerek yok
çok tuaf oluyor bir kaç kişi daha olsa dalacam nerde olsa Delirdim
Başa dön
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, bence yanlış yapmışsın.
MD üyesi motor ayrımı yapmaz,(gerçek bir md),motorunun olmasıda gerekmez MD den birileriyle tanısmak için.Sadece motor askının olması yeterli.
Eğer bir daha bir md üyesi görürsen,mutlaka tanış derim.
Bravo
ve benim motorum ufak cc li,yanlarına gidemem gibi şeyleri at kafandan bence Gülümsüyorum Göz kırpıyorum
sağlıcakla kal
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6 demiş ki:
istediğin cc motosikletle aramızda olabilirsin tabiki.keşge gidip kendini tanıttırsaydın.benimki 125cc deyipte kenara çıkmak çok anlamsız olur.herzaman dostumuz arkadaşımızsın.çok selam sinopada beklerim kardeşim OK
hersene geliyorum sinopa yazın geldiğimde inşallah görüşürüz

Son Mesajdan 53 saniye:

bu arada diojen hayırlı olsun Dans
Başa dön
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, bu siteye üye oLmak için sadece motor tutkunu oLmak yeterLi.Motorunun oLup oLmaması biLe önemLi değiL.Ayrıca kimse ayrım yapmaz,topLantıLara katıLırsan sen de göreceksin.Sana''SEN''oLduğun için değer werirLer.Motorun için değiL Bravo
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

badboyinist demiş ki:
alpayw, arkadaşım çok saçma bi konu açmışsın Beğenmedim bu site'ye üyelikte herhangi bir sınırlama we kısıtlama yoktur hatta organizasyona gittiğimde 125cc'lik motorlarda wardı bunu kendine dert etme we motora bindiğin için herzaman gururla gez herkes'te 1000'lik racing olucak die bi kaide yok sende utanma takıl MD'ye hayatını yaşa Bravo

dimi ama +++ Bravo
alpayw
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, teşekkür ederim saçma diyen arkadaşım sana tşk
ben hissettiklerimi duygularımı yansıttım bu sadece bi öneri benim kaç kişi vardır bu konu durumunda olan ben onlarada ayna oldğumu düşünüyorum Beğenmedim

Son Mesajdan 58 saniye:

alpayw demiş ki:
StaR, teşekkür ederim saçma diyen arkadaşım sana tşk
ben hissettiklerimi duygularımı yansıttım bu sadece bi öneri benimgibi kaç kişi vardır bu konu durumunda olan ben onlarada ayna oldğumu düşünüyorum Beğenmedim
Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu arada diojen hayırlı olsun

sorma tam dükkanın önüne koydular diyojenmidir nedir.adam sinopta 3 yıl yaşamış heykelini diktiler ben 24 senedir burdayım hala ortada bişi yok İstemiyorum gelirsen beklerim.o yeni dikilen heykelin tam karşısında brıdgestone bayisi OK
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.11.2006 - 16:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alpayw, kardesim bence yanlıs dusunuyosun ıkı teker ıkıtekerdır Bravo tansıssan racıng cılerle belkı artcı olarak takılırdın bence Gülümsüyorum
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal