Tarih: 05.11.2006 - 16:05 Mesaj konusu: M D üyelik teorisi
arakadaşlar ben açıkcası aranıza girmeye utanıyorum cumhuriyet bayramında motor delisi arkadaşları kadıköy bağdat caddesinde gördüm ama aralarına giremedim gitseydim arkadaşlar bende motor delisiyim desem hastir diyen olmazdı muhakkak ama ben 125 cc motorum var benden başka 125 cc göremedim hepsi süper motorlar ben yanlarına gitseydim çok tuaf olurdu şunu öğrenmek istiyorum motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla
Kayıt: Aug 27, 2005 Mesajlar: 3046 Nereden: Balıkesir/Akçay
Tarih: 05.11.2006 - 16:08 Mesaj konusu:
Alıntı:
motor delisi kategorisinde kaç cc olmalı yada etkinliklere kimler gire bilir saygılarımla
aramızda mobileti olan hatta hiç olmayan arkadaşlar var eğer o grupda seni küçük gören olursa o onların sorunu ama inan motor ufak olunca yolda selamımızı bile almıyolar _________________ ––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Kayıt: Oct 03, 2006 Mesajlar: 539 Nereden: istanbul-bahçeşehir
Tarih: 05.11.2006 - 16:09 Mesaj konusu:
alpayw, arkadaşım çok saçma bi konu açmışsın bu site'ye üyelikte herhangi bir sınırlama we kısıtlama yoktur hatta organizasyona gittiğimde 125cc'lik motorlarda wardı bunu kendine dert etme we motora bindiğin için herzaman gururla gez herkes'te 1000'lik racing olucak die bi kaide yok sende utanma takıl MD'ye hayatını yaşa _________________ ARTIK MCT DEĞİL 1100xx SAHİBİ
Tarih: 05.11.2006 - 16:11 Mesaj konusu:
alpayw, bence yanlış yapmışsın.
MD üyesi motor ayrımı yapmaz,(gerçek bir md),motorunun olmasıda gerekmez MD den birileriyle tanısmak için.Sadece motor askının olması yeterli.
Eğer bir daha bir md üyesi görürsen,mutlaka tanış derim.
ve benim motorum ufak cc li,yanlarına gidemem gibi şeyleri at kafandan bence
sağlıcakla kal _________________ Küçük hırsızlıklar el feneriyle;büyük yolsuzluklar deniz feneriyle yapılır...
Tarih: 05.11.2006 - 16:15 Mesaj konusu:
alpayw, bu siteye üye oLmak için sadece motor tutkunu oLmak yeterLi.Motorunun oLup oLmaması biLe önemLi değiL.Ayrıca kimse ayrım yapmaz,topLantıLara katıLırsan sen de göreceksin.Sana''SEN''oLduğun için değer werirLer.Motorun için değiL _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 05.11.2006 - 16:16 Mesaj konusu:
badboyinist demiş ki:
alpayw, arkadaşım çok saçma bi konu açmışsın bu site'ye üyelikte herhangi bir sınırlama we kısıtlama yoktur hatta organizasyona gittiğimde 125cc'lik motorlarda wardı bunu kendine dert etme we motora bindiğin için herzaman gururla gez herkes'te 1000'lik racing olucak die bi kaide yok sende utanma takıl MD'ye hayatını yaşa
dimi ama +++ _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 05.11.2006 - 16:22 Mesaj konusu:
StaR, teşekkür ederim saçma diyen arkadaşım sana tşk
ben hissettiklerimi duygularımı yansıttım bu sadece bi öneri benim kaç kişi vardır bu konu durumunda olan ben onlarada ayna oldğumu düşünüyorum
Son Mesajdan 58 saniye:
alpayw demiş ki:
StaR, teşekkür ederim saçma diyen arkadaşım sana tşk
ben hissettiklerimi duygularımı yansıttım bu sadece bi öneri benimgibi kaç kişi vardır bu konu durumunda olan ben onlarada ayna oldğumu düşünüyorum
Kayıt: Jan 22, 2006 Mesajlar: 5039 Nereden: yunusların aradığı yerden
Tarih: 05.11.2006 - 16:24 Mesaj konusu:
Alıntı:
bu arada diojen hayırlı olsun
sorma tam dükkanın önüne koydular diyojenmidir nedir.adam sinopta 3 yıl yaşamış heykelini diktiler ben 24 senedir burdayım hala ortada bişi yok gelirsen beklerim.o yeni dikilen heykelin tam karşısında brıdgestone bayisi _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız