ben bowling konusunda, en azından bayanlar arasında iddialıyım. (Bakınız Galleria'daki birinciliğiö ). Ancak o gece, şirketimizin katılacağı şirketlerarası bowling turnuvasında, şirket takımında olacağım için, maalesef ben gelemiyorum.
Aklım kesinlikle sizlerde kalacak. Ama bu gecenin galibiyle ayrıca bir turnuva yaparım ben de
kendi adıma söyliyim hiç iddalı değilim topu düz bile atamıyorum ama iddalı arkadaşlara destek amaçlı o gün orda olucaz kankamla _________________ Beni öldürmeyen acy,güçlendirir..!
Tarih: 06.11.2006 - 10:56 Mesaj konusu:
gevezehanim, hihihi eLimizden geLeni yaparız sheCker, kanka bence oynayıp hiç reziL oLmayaLım _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tarih: 06.11.2006 - 10:59 Mesaj konusu:
arzucum zaten ben hiç anlamam oynamasını bilmem ama bilen arkadaşları korkuttun bak şimdi kimse gelmez _________________ hyzly ya?yyalym ama genç ölmeyelim dikkat!
gevezehanim, hehehe benimkiler hazır bile ya ya ya şaşaşa MD MD çok yaşa StaR, kanka biz oynamicaz bak ponpon kız görevi bize werildi ,mini eteğinle ponponlarını unutma _________________ Beni öldürmeyen acy,güçlendirir..!
Tarih: 06.11.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
sheCker, oLduuuuu canımmmmm
hadi iddiaLıLarı göreLimmm _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız