Emir ellerine sağlık kardeşim güzel fotolar ve sunuşun için teşekkür ederim.MD li olmanın ayrıcalığını ve mutluluğunu yaşadığımız keyifli ve sağlıklı bir gün daha geçirdik.Organizasyona katılan ve emek harcayan herkesin haklı bir gurur taşıması gerektiğini düşünüyorum.
Cuma sisimde buluşmak üzere _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Bundan sonra İbrrahim'in maçdan bir gün önce masaiye kalmasını sağlamak gerekiyor. Adama gol atamıyoruz. Gerçi bir şey yapmasada kaleyi kapatıyor ya neyse.
Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 08.11.2006 - 12:34 Mesaj konusu:
Yine çok güzel bir akşama veda ettik.
Ama yeter artık hep yenmekten bıktık.Her hafta ezici üstünlüğümüzü
koruyoruz
Birileri bizi yensin artık _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
açıkçası ben sayamadım maç kaç kaç bitti onuda çözemedim... seyirci olarak tüm atılan golleri alkışladığımız için ne oldu ne bitti bilmiyorum walla.... ama çok güzel geçti..
Bundan sonra İbrrahim'in maçdan bir gün önce masaiye kalmasını sağlamak gerekiyor. Adama gol atamıyoruz
CENKAYVAZ,
abi sağol teşekkür ederim bak bu hafta tekrar mesaim var ama pazartesi değil abi bugün yani perşembe günü onun için fazla sevinmeyin abii
Alıntı:
Ama yeter artık hep yenmekten bıktık.Her hafta ezici üstünlüğümüzü
koruyoruz
Birileri bizi yensin artık
halilRR,
abi gerçekten olmuyo böle ya rakip çok çabuk çöküyo mesela BERRHAN,ne diyodu sahayı 2saat tutalım diyodu ama 50.dakika baktım BERRHAN yok _________________
befehl_1912, Sen olmasan bu resımlerı nerden gorucez kı bız ellerıne saglık
Yıne muhtesem bır organızasyon olmus _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız