Tarih: 08.11.2006 - 10:34 Mesaj konusu: Şile'ye gidiyoruz!!! 12-11-2006 pazar günü
Sevgili arkadaşlar,eşim ve ben mangal yapmak için (balık veya sucuk) bu pazar şileye gidiyoruz yol, sürüş kurallarına uyacak bütün MD tanıdık tanımadık herkesi bekliyoruz.
Gelmeye mecbur olanlar:riko ve kuzeni gevezehanım ve grubu
Anadolu yakasından gelecek olanların buluşma yerleri ve saatleri:
09:45'de üsküdar vergi dairesini 50 metre geçince solda derya pide salonu zeynepkamilden üsküdara inen yolda(leoparusun mekanıdır)
10:00'da Altunizade capitol ana giriş kapısı önü (önünde durak olan kapı)
10:15'de altunizade'den hareket ve fatoşun yerinde çay ve gözleme molasının ardından şile'ye varış daha sonra mangal için alışveriş.Mangal için ızgara olayını ben halladerim sizler isterseniz sucuk içecek vs. evinizdende getirebilirsiniz.Ayrıca balıklarda şile'den alınacaktır.
Bu gezinin MD ile bir ilgisi bulunmamaktadır tamamen kendi şahsi organizasyonumuzdur duyurulur.
Havanın yağmurlu olması durumunda lütfen son kez topiğe bakınız.
LEOPARUS TEL: 0533 471 75 56.FOTOĞRAF MAKİNESİ OLANLAR LÜTFEN GETİRSİN.
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 08.11.2006 - 10:56 Mesaj konusu:
leoparus, güzel bir program, biraz tanıdık gibi ama olsun
Ben de Antalya MD üyeleriyle bir mangal yaparım
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
XANDROS, sizi sahnelerde de görmek isterdik yoksun ortalarda? Hikmet ve Melisaya sevgiler _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Kayıt: Oct 15, 2005 Mesajlar: 3016 Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+
Tarih: 08.11.2006 - 11:10 Mesaj konusu:
Alıntı:
MrEnduro, Antalya'da denize girmek kolay sıkıyosa gel şilede gir
Ben sıcak denize değil, sıcak kum'a gidiyorum, sıcak sıcak kumdan kaleler yapacağım..Kıskanma ne olur, atla gel senin de olur
sizlere güzel bir haftasonu dilerim.. _________________ Motorsuz,Gezisiz ve Sanatsız kalmayın.Volkan
Tarih: 08.11.2006 - 11:17 Mesaj konusu:
Alıntı:
XANDROS, sizi sahnelerde de görmek isterdik yoksun ortalarda? Hikmet ve Melisaya sevgiler
MrEnduro, istiyoruz ama gelemiyoruz ki! Gelebilmemiz için benim işten erken çıkabilmem, kızı Ümraniye'nin akşam trafiğine girip bakıcısına bırakmamız, oradan da akşam köprü trafiğini yarıp oraya ulaşmamız gerekiyor. Sonuçta kızımızı bakıcıya bırak-gece al durumunda olduğumuz için otomobile mecburuz, o da trafikte dert. Bu üç faktör bizi o saatte oraya ulaşımımızı engelliyor, ama çareler düşünüyoruz.
Dün onlar Kayseri'ye gittiler aile ziyaretine, bir hafta filan yoklar, selamınızı iletirim telefonda.
Alıntı:
Xandros, al tüfeğini gelde seni bi kumlara gömeyim orada tabi yerse
leoparus, ben askerliğimi istihkamcı yaptım, mayın döşerim yoluna vallaaa _________________ Honda CBR 1100XX Super Blackbird
Tarih: 08.11.2006 - 11:22 Mesaj konusu: Re: Şile'ye gidiyoruz!!! 12-11-2006 pazar günü
leoparus demiş ki:
Sevgili arkadaşlar,eşim ve ben mangal yapmak için (balık veya sucuk) bu pazar şileye gidiyoruz yol, sürüş kurallarına uyacak bütün MD tanıdık tanımadık herkesi bekliyoruz.
Gelmeye mecbur olanlar:riko ve kuzeni gevezehanım ve grubu
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız