Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 08.11.2006 Anadolu yakası Bowling Buluşması Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

08.11.2006 Anadolu yakası Bowling Buluşması Fotoğrafları

08.11.2006 Anadolu yakası Bowling Buluşması Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 00:52    Mesaj konusu: 08.11.2006 Anadolu yakası Bowling Buluşması Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaslar cok güzel bir geceydi katılan butun arkadaslara teşekurler. . . Super eylenceli bir gece geçirdik ve o geceye ait fotoraflar. . .

Birazcık ufak kaldı galiba Dil çıkarıyorum

atışları ile bizi bownlinden sogutan kişi karsınızda star

Bownling bole bir atış gormedi ben halen korkuyorum

tahmin edin ne oldu acaba

vede bizim prensesmiz kaza geçirdi ama bişeşi yok simdi onun super durumda Bravo

Oya Nayır bunu bana Napmıcaktın Nolamazzzzzz

vede güzel atışlar

bazen sansızda oldugu oluyor

Bakın prensesimizi hiç bişesi kalmamasss Bravo

Bune ya insan degiliz biz Sisman Rambo ve Romantik Terminator (hız makinesi ve xcvxc)

Yorum yok

selcan atışlarında gine fecidi

Sora gidip ayagı ile labutları dusurmeyi denedi

Vede gorevli tarafından bi guzel uyarıldı nıhahahha

TripCanRR

TripcanRR

Vede o Nıhahahaha

Vede pasta bekledigim annn Tesekurler kristal pasta için ama erken gittin olmadı Üzgünüm

Yedik yani yedii nıhahahah

TripcanRR bize pasta kesti ama MD olarak normal tabi Çok gülüyorum

Onun yardımcıları pastayı dagıttı asılda bitaseni yeme kısmı ile ilgilendi Çok gülüyorum

Skyhokey bile oynadık erkeler olarak yuzkarası idik hatunlar yendi bizi Gülümsüyorum

bu karsılasmanın sonucu

bugra yenildi

Tabiki yenildi hızmakinesi

nıhahahaah bu sekildeki atıslardan sora eee tabikiii

Bi ara yorulduk ve halimiz bu nıhahahahah (masa iyi durumda tamiratıda ole fazla bişe tutmuyoor)
VE İŞTE O AN NIHAHAHAHAH

İntikammmm OYA UNUTMADIM SENİ CANIMMM nıhahahahahaha

Cok guzel bir geçeydi. . . Eglenceli ve spor doluyudu birdahaji bulusmaya. . .

Kristal pasta için tesekurler

Not:Yedim be ensonunda nıhahahaha Çok gülüyorum

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel fotoğraflar walla özellikle mutfak kısmına ben girmedim çok eğlenceliymiş.Turnuvanın finalinde volkan abimiz ve narkoz arayı açsa da 3. olmayı başardım bu da bi başarı sayılır :P Katılan herkese teşekkürler.

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika yayında ve yapımda emegi geçen herkeze teşekkürler
KRİSTAL pasta karika hala düşünüyom acaba hazırmıydıGülümsüyorum
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

delısınız siz yav bu topıcler bir gün beni öldürecek ve tarihe gececem ben md nin öldürdüğü insan olarak offffffffffffffffffffffffff
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hahahahahahahaha Delirdim Delirdim
ay güLmekten mahwoLdum gece gece Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Bu ne yaa ben hiç bi fotoğrafta bu kadar komik çıktığımı hatırlamıyorum.
Bi geçen topLantıdaki tipe bakın bi de $imdikine Gülümsüyorum
O nasıL duruş,o nasıL atışşşş Çok gülüyorum Çok gülüyorum
GüLmekten daha fazLa yazamıcam Alkışlıyorum Alkışlıyorum
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Özellikle şu resimde ne yaptığını çok merak ettim Çok gülüyorum Kimin çorabıydı o Çok gülüyorum Çok gülüyorum

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eheheheheh

Benim bu etkinlikten çıkarttıgım sonuç şu:
"Bir daha sizi asla oraya almazlar" Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crunch, hacı o corap degil benim bandana nıhahahaha

Hakan_Dincer, yok abicim umuyoruz alırlar nıhahahaha yani umuyoruz sonucta dimi ama Çok gülüyorum Delirdim

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

StaR, gecenin parlayan yıldızı İyi fikir fazla parlamamak için kapatmış yüzünü.alçak gönüllü kardeşimiz Çok gülüyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Bir daha sizi asla oraya almazlar

kesinklikle katılıyorum hakan hocama .rsmen dağıtmışsınız mekanı..ama deliyiz ne yapsak yeridir Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yahu duvarıdamı siz kırdınız? Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Sonra o oyun masalarındaki pozlar ne Çok gülüyorum
Hele mutfakta kafalarınıza geçirdikleriniz..
Yani o kadar şeyden sonra bandanayı çorap sanmamız normal degil mi?
Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 09.11.2006 - 02:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor delileri olduğunuzu ispatlamışsınız kutlarım Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
kristal_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gülümsüyorum afiyet şeker olsun, süper pozlar hele mutfaktakiler bayıldım Dil çıkarıyorum

alper kendi ellerimle yaptım dermişim Göz kırpıyorum

süper eğlenmişsiniz keşke kalabilseydim Üzgünüm
Başa dön
kristal_ Çevrimdışı kristal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gevezehanim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Mecidiyeköy/Istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya war ya, şimdi hepten çatladım burda Öfkeliyim Ben nasıl kaçırdım bunuuuuuuu. ah ulan ahh, o transfer ücreti bu kadar yüksek olmasaydı ben asla MD yi kaçırmazdım ama napacan? profesyonel olmak lazım.

Haftaya Avrupa yakasında bir organizasyon yapmak şart oldu artık. Saksıyı bir çalıştırayım bakalım. Göz kırpıyorum

Bu arada nihayet pasta kesme görevi bir başkasına kaldı Dil çıkarıyorum
Başa dön
gevezehanim Çevrimdışı gevezehanim Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
StaR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbuL

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freddy_, SağoL Bravo
Hakan_Dincer, Hakan abi e sen de hakLısın tabi. Çok gülüyorum
gevezehanim, waLLahi çok $ey kaçırdınız Dil çıkarıyorum
Haftaya neLer oLacak merakLa bekLiyoruz Çok gülüyorum
Ay ben haLa fotoğrafLara bakıp güLüyorum hahahahahaha Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Herkese çok te$ekkürLer!

Bu arada kankamın adı TripcanRR kaLdı,kim bu dicekLer Gülümsüyorum
SheCker,onun nicki Göz kırpıyorum
Gürkan o hız makinesi değiL ne saLLadın yahu.HIZ-TUTKUNU, Gülümsüyorum
Ayrıca arkamdan yaptığın $ebekLikLeri de görmedim sanma Çok gülüyorum

En son StaR tarafından 09.11.2006 - 08:18 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
StaR Çevrimdışı StaR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 14, 15, 16  Sonraki
1. sayfa (Toplam 16 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.21 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal