Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - işte Canavar..8500cc,10 silindir, 670km/h hız.TOMAHAWK

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

işte Canavar..8500cc,10 silindir, 670km/h hız.TOMAHAWK

işte Canavar..8500cc,10 silindir, 670km/h hız.TOMAHAWK
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 01:33    Mesaj konusu: işte Canavar..8500cc,10 silindir, 670km/h hız.TOMAHAWK Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

En son HakanDincer tarafından 09.11.2006 - 02:27 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 09.11.2006 - 02:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, sen coştun yine bu gece, formundasın abi Çok gülüyorum İlginç bir süspansiyonu var makinenin, tipi pek hoş sayılmaz ama ürettiği güç muazzam Bravo
emre22
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iSTANBUL

MesajTarih: 09.11.2006 - 03:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu ne böyle ya..........

Şok oldum Şok oldum Şok oldum

BURGMAN 400
Başa dön
emre22 Çevrimdışı emre22 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PeLLiNe
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

MesajTarih: 09.11.2006 - 06:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam çok anlamıyorum ama
en azınadan görünüşünün pek iç açıcı olmadığını görebiliyorm Beğenmedim

ne diim this very ilginç Dil çıkarıyorum
Başa dön
PeLLiNe Çevrimdışı PeLLiNe Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 09.11.2006 - 07:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kullanıcı ustunde bıraz emanet mısarı durmamısmı ancak vıtrın motoru ıste
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

8500 cc olabilir 10 silindir de olabilir ama bu makına ıle 350 bile yapamazsın nerde 670 .benim r1 im var kafa granajını söküp 12 km gıtmıstım en fazla 130 yapmıstım 200 yapmak bıle mucıze o ruzgar dırencıne karsı koymak adına o yuzden yalan bunlar 670 mıs ucaklar bıle 270 kmde havalanıyo 670 de bunu yerde ne tutacak.2.dunya savasının en hızlı ucagı olan messershımıtler bıle 520 yapıyordu bırde havada gıdıyo.ya akullum yalan Dil çıkarıyorum
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
titi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tam ist. yoları için ideal fazla bişeyde yakmaz Çok gülüyorum
titi Çevrimdışı titi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DonJuan27
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: gaziantep

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vayy beee helal yavurlara ama concept aracı trafikte olmaz hele hele Türkiye'de hiç olmaz
Başa dön
DonJuan27 Çevrimdışı DonJuan27 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
burak41
Üye
Üye

Nereden: kocaeli-gölcük

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Görünüşü hiç güzel değil! paylaşım için teşekkürler
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 09.11.2006 - 08:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dodge vıper motoru bi motosiklete monte edilirse işte zaten sonuç bu olur! yanlış olmasın ama sanırım bu makina dünyanın en iyi 0-100km degerine sahip!bununla ilgili bayaa seyler çıkmıştı nete ve basına..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :..İstanbul..:

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aslında daha çok kamyonu andırıyor.bedava verseler işim olmaz ölmek istemiyorum. Beğenmedim Hakan abi paylaşımın için teşekkürler. Gülümsüyorum
Başa dön
hondabros Çevrimdışı hondabros Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
badcocktail
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir / K.yaka

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gösteri motoru olarak güzel, muazzam bir güç ancak hepsi bu. Bu motoru hiçbir şekilde günlük hayatta kullanamazsın, hele Türkiye'de hiç Gülümsüyorum
Hakan Başkan Teşekkürler Bravo
hakanizm
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tıpı ıyı degıl ama yapan yapmıs bınen de bınıyo
Başa dön
hakanizm Çevrimdışı hakanizm Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DeLiMiYiZzZ
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum BÖYLE bişeyi sokakda görseniz ne yaparsınız (Yabu arada manyak bişeymiş bu yaa CANAVAR GİBİ Göz kırpıyorum felan teşekkür ederiz paylaşım için... ) ben şahsen kacacak delik arar ŞOK ŞOK ŞOK oLurum Çok gülüyorum
don_juann
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: iskenderun

MesajTarih: 09.11.2006 - 22:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ben begen mıyorum şahsen r1 daha ıc acıcı gelıyor bana hatta daha hızlı gorunuyor r1 Çok gülüyorum bu ne bole ruzgara tokatlanmak ıcın bir e bir Çok gülüyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal