eğer bildiğim motorsa bence bakmaya değmez.bende burda satılık dragstar ilanı görmüştüm izmirdeydi motor.fiyatıda çok iyidi.şahsı aradım bakmaya gittim izmire motorun silindir kapakları dahi yoktu.ve olduğu yerde aşırı yağ damlatıyordu.ayrıca eksantiriktende ses geliyordu 6.000.000.000 milyara bırakmıştı motoru bana.renkte siyahtı.umarım o ayrıca üzerindeki plaka bile sahteydi.çıkartma yapmışlardı.umarım o motor değildir arkadaşlar.
narth, çok önemli bilgiler, vermişsin... motorcureis, ilanı bırakan sensin, narth, kardeşimizin söyledikleri bu motorda varmı, yoksa, makinanın plakasını ve ruhsatla ilgili problemi olup olmadığını bildir de alacak arkadaş zor durumda kalmasın değil mi.. _________________ Honda XT650 TransAlp
İzmir, TR
motorcureis narth'ın verdiği bilgilere göre cevap verde bilelim. ayrıca resimleri gönderirsen siteye koyarım rasims88@yahoo.com _________________ rsm_crn
arkadaşlar ben motora geçen mayıs ayında bakmıştım izmirde oda 97 modeldi ve özellikleride belirtilen motorla aynıydı.ama o motor bu motor demiyorum kesinlikle.arkadaşın motorunuda karalamak istemem.ama belirtmek istediğim burda yazılanlara pek güven olmuyor. baktığım motor temiz olsa dahi plakası olmadığı için yine alınmazdı.ki zaten çok masraf da vardı üzerinde.eğer arkadaş resimleri gönderirse o motor olup olmadığı anlaşılır zaten
narth yanlış anlamışsın beni bende arkadaşın motoru o motor diye bi iddia'da bulunmadım sadece öyle bişey varsa söylesin bizde bilelim dedim. _________________ rsm_crn
ok arkadaşım.umarım o motor değildirde motor sevgisi olupda maddiyattan alamıyan bi arkadaşımız alır.gerçekten hesaplı motor.ama iyice araştırmak kaydıyla
hayırlısı olsun motorcureis, resmi yollarsan daha yardımcı olur fiyat bana pahalı gelmedi ama makinayı görmek lazım _________________ A?k 2 Ki?iliktir :arrow: Motosiklette ?yle :MTR:
öyle zannediyorum ki motorcureis ya herangibişeyden dolayı internete giremiyo yada burayı motor alıp satma sitesi sanmış
not:mesaj 1 yıllık ve arkadaş bi yıldan beri ilk mesajını buraya atmış bi daha da uğramamış _________________ rsm_crn
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız