Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Acil Satılık Yamaha Dragstar 650 97model

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Acil Satılık Yamaha Dragstar 650 97model
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
motorcureis
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.11.2003 - 13:22    Mesaj konusu: Acil Satılık Yamaha Dragstar 650 97model Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

siyah renk, 35000km, orjinal. lastikler iyi sisi bar var. egsozlar acık.
fiyatı 6.600.000.000tl
tel 0532 283 26 42 izmir
Başa dön
motorcureis Çevrimdışı motorcureis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
hamit
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: konya/cihanbeyli

MesajTarih: 11.09.2004 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

iyi
Ripper
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Tekirda?

MesajTarih: 08.11.2004 - 23:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fiyatı güzel benim arkadaşta 98 var 12M diyor Şok oldum
Başa dön
Ripper Çevrimdışı Ripper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SFOR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 09.11.2004 - 08:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim varsa gonderırsen sevınırım hocam sfor_1@hotmail.com. senın arkadasta 12m hemen satar beklesın kumpasa almaya calısmayalım beyler.....
Başa dön
SFOR Çevrimdışı SFOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
auaniggy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 09:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resim leri bana da gonderirsen sevinirim aliuatay@yahoo.com.
Başa dön
auaniggy Çevrimdışı auaniggy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
SFOR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.11.2004 - 14:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ne oldu resımler hala gelmedı..
Başa dön
SFOR Çevrimdışı SFOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 15:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer bildiğim motorsa bence bakmaya değmez.bende burda satılık dragstar ilanı görmüştüm izmirdeydi motor.fiyatıda çok iyidi.şahsı aradım bakmaya gittim izmire motorun silindir kapakları dahi yoktu.ve olduğu yerde aşırı yağ damlatıyordu.ayrıca eksantiriktende ses geliyordu 6.000.000.000 milyara bırakmıştı motoru bana.renkte siyahtı.umarım o ayrıca üzerindeki plaka bile sahteydi.çıkartma yapmışlardı.umarım o motor değildir arkadaşlar.
Başa dön
narth Çevrimdışı narth Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 10.11.2004 - 15:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

narth, çok önemli bilgiler, vermişsin... motorcureis, ilanı bırakan sensin, narth, kardeşimizin söyledikleri bu motorda varmı, yoksa, makinanın plakasını ve ruhsatla ilgili problemi olup olmadığını bildir de alacak arkadaş zor durumda kalmasın değil mi..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 10.11.2004 - 18:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motorcureis narth'ın verdiği bilgilere göre cevap verde bilelim. ayrıca resimleri gönderirsen siteye koyarım rasims88@yahoo.com
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar ben motora geçen mayıs ayında bakmıştım izmirde oda 97 modeldi ve özellikleride belirtilen motorla aynıydı.ama o motor bu motor demiyorum kesinlikle.arkadaşın motorunuda karalamak istemem.ama belirtmek istediğim burda yazılanlara pek güven olmuyor. baktığım motor temiz olsa dahi plakası olmadığı için yine alınmazdı.ki zaten çok masraf da vardı üzerinde.eğer arkadaş resimleri gönderirse o motor olup olmadığı anlaşılır zaten

h.nart

vn800
Başa dön
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 19:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

narth yanlış anlamışsın beni bende arkadaşın motoru o motor diye bi iddia'da bulunmadım sadece öyle bişey varsa söylesin bizde bilelim dedim.
narth
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 19:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ok arkadaşım.umarım o motor değildirde motor sevgisi olupda maddiyattan alamıyan bi arkadaşımız alır.gerçekten hesaplı motor.ama iyice araştırmak kaydıyla
Başa dön
scubaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ankara

MesajTarih: 05.12.2004 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alın işte honda yokmu neden alıyonuz bu motorları yaa
ben suziki aldım elimde kaldı
sharky
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul(Avrupa)

MesajTarih: 05.12.2004 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı olsun motorcureis, resmi yollarsan daha yardımcı olur Dil çıkarıyorum fiyat bana pahalı gelmedi ama makinayı görmek lazım

Dostum Motosiklet Grubu
http://autos.groups.yahoo.com/group/dostummotosikletgrubu
Başa dön
sharky Çevrimdışı sharky Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öyle zannediyorum ki motorcureis ya herangibişeyden dolayı internete giremiyo yada burayı motor alıp satma sitesi sanmış
not:mesaj 1 yıllık ve arkadaş bi yıldan beri ilk mesajını buraya atmış bi daha da uğramamış
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.20 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal