Kayıt: Mar 06, 2006 Mesajlar: 457 Nereden: BALIKESiR GÖNEN
Tarih: 14.11.2006 - 21:07 Mesaj konusu:
büyükle yanyana durunca kuzulu koyun gibi olmuşlar aynı yapılmış ikiside _________________ "ATIN iYiSiNE DORU YiĞiDiN iYiSiNE DELi DERLER."
ismlcrpc@hotmail.com
Tarih: 14.11.2006 - 22:14 Mesaj konusu:
Hahaha motorun üstündekinde vardır dostum keramet ben crypton r'la delerim innova'yı sizlere benim ybr 'yi gösteicem ama zamanı var hehehe... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Tarih: 15.11.2006 - 00:05 Mesaj konusu:
kardes sen bergamadasın anlasılan gel denıyelım 150 nın ustunu goruyosa ybr dedıgın makınacık gel ,
orjınal gelceksen sana orjınal ınnovayla da cıkarım sıkma canını
Son Mesajdan 46 saniye:
bu arada cryp mıdır nedır o bısıklet ınnovayla ben orjınal hakınde cıfe tek yıyodum onları
Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:
GSX_R_1000 kardes benım senınle alakalı bı sorunum yok sadece yamaha yı sevmedığım ıcın tepkılı bı msj oldu kusura bakma resımlerını yenı ınceledım ınnova 155 te devır kestığıne gore modıfıyelısı bu alet kacta devır kesıo cok mrk ettım, motosıkletcıysenız eger ısterse bı ınnova parası daha gıtsın ben sadece ınnovaya modıfıye yaptırmak ıstıom daha fazla cvp beklıom, onceden yamaha kullandım hep sorun yasadım o yuzden sevmıom, vıtes sıyırması yuzunden race modelıyle agaca gırdım
Tarih: 15.11.2006 - 00:06 Mesaj konusu:
Senin ustanı da tanıyorum ben koçum merak etme bir dahakine bilmediğin adamlara sataşma sert kayaya çarptın... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Tarih: 15.11.2006 - 00:11 Mesaj konusu:
Bak kardeşim niyetim seni rencide etmek değil ama insanlara nasıl konuşulacağını bilmen ve öğrenmen gerekir tamam mı?ercan ustandaki innovayı bergamda kim delmiş ona bir kere sor gerçi bu aralar gelmezler ayvalığa neyse iyi gecler... _________________ Kalbimizdesin Zagor Abi
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız