Tarih: 15.11.2006 - 09:34 Mesaj konusu: selam millet ben mosiklet alacam yardım edin
bildiginiz mosiklet fiyatlarına bilen bir site var mı????? acil lazım bi zahmet benim homaillıma atıverin
saraydar_96@hotmail.com
.................................yardımlarınızı bekliyorum ............................
msn adresim ................saraydar_96@hotmail.com.....msn adresim
Defalarce uyarmama rağmen halen değiştirmiyorsun o avatarı buldugun yere dikkat ettinmi sahibi olanlar diyor senmisin sahibide utanmadan uyarmalarıma rağmen halen kullanıyorsun _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Defalarce uyarmama rağmen halen değiştirmiyorsun o avatarı buldugun yere dikkat ettinmi sahibi olanlar diyor senmisin sahibide utanmadan uyarmalarıma rağmen halen kullanıyorsun
ya kusura bakmayın ama bu avatar olayını pek anlayamadım neden bu kadar ısrarcısın kı.adam senın motrsıkletınle olnan resmını yada vesıkalıgını koymamıs kı
ılgınc
Tarih: 15.11.2006 - 09:55 Mesaj konusu:
saraydar ve SGOR, bence ikiniz de o avatarı kullanmamalısınız! Motosiklet sitesine dörttekerliler yakışmıyor sanki...
saraydar, Ne tür bir motosiklet almak istiyorsun ve bütçen ne kadardır? Bunları belirtsene kardeşim yahu? Yani şimdi işimiz gücümüz kalmadı, senin için ezbere araştırma yapalım... Olmuyor böyle! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 15.11.2006 - 10:04 Mesaj konusu:
xenox, bak güzel arkadaşım
o avatar kendim yapmış idim ve burda sitede yer alan avatar bölümünde (sahibi olanlar) kısmına aldırdım nedenmi bir başkasının kullanmasından rahatsızlık duydugum için bu kadar basit ve orada bir çok avatar var .
cumoni, ya amcam benim yanlış analama rahatsızlık duydugum için üzgünüm açtıgı topicide rahtsız ettim farkındayım afedersiniz ama anlayış göstermenizi rica ediyorum.
tolga_ybr125, söyleme içinde kalsın anlar değiştirir belki _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
bu arada butcen ne nasıl bı motor ıstıyosun sacma sapan seyler yazıyosun zonra yardım ıstıyosun sımdı sana nasıl yardım edelım www.sahibinden.com gır ne ıstıyosan al sana yapa bılcegım en ıyı yardım bu olur _________________
Mosiklet nedir yahu? Hem başlıkta hem de mesajda yazmışsın.. Homaillıma atın???, peki ya bu ne demek..Yeni bir dil türetiyorlar resmen..Müneccim mi olacağız? Sen doğru yazana kadar cevap vermiyorum..
Türkçe'yi doğru kullanalım ! _________________
[/url]
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız