Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - selam millet ben mosiklet alacam yardım edin

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

selam millet ben mosiklet alacam yardım edin

selam millet ben mosiklet alacam yardım edin
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
saraydar
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:34    Mesaj konusu: selam millet ben mosiklet alacam yardım edin Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bildiginiz mosiklet fiyatlarına bilen bir site var mı????? acil lazım bi zahmet benim homaillıma atıverin
saraydar_96@hotmail.com
.................................yardımlarınızı bekliyorum ............................
msn adresim ................saraydar_96@hotmail.com.....msn adresim
Başa dön
saraydar Çevrimdışı saraydar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saraydar, Arkadaşım motorunu almadan lütfen avatarını değiştirirmisin Öfkeliyim

Defalarce uyarmama rağmen halen değiştirmiyorsun o avatarı buldugun yere dikkat ettinmi ? sahibi olanlar diyor senmisin sahibide utanmadan uyarmalarıma rağmen halen kullanıyorsun Sinirlendim
heroone
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saraydar, harbiden ya ne senin o avatar isimlerde s ile baslıyo aaaa Gülümsüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: De - Kon

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

böyle kendini bilmez çıkıcak illa saygı yokki bunun gibleri ban sistemine katıcaksın...
xenox
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR demiş ki:
saraydar, Arkadaşım motorunu almadan lütfen avatarını değiştirirmisin Öfkeliyim

Defalarce uyarmama rağmen halen değiştirmiyorsun o avatarı buldugun yere dikkat ettinmi ? sahibi olanlar diyor senmisin sahibide utanmadan uyarmalarıma rağmen halen kullanıyorsun Sinirlendim

ya kusura bakmayın ama bu avatar olayını pek anlayamadım neden bu kadar ısrarcısın kı.adam senın motrsıkletınle olnan resmını yada vesıkalıgını koymamıs kı
ılgınc
Başa dön
xenox Çevrimdışı xenox Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saraydar ve SGOR, bence ikiniz de o avatarı kullanmamalısınız! Motosiklet sitesine dörttekerliler yakışmıyor sanki...

saraydar, Ne tür bir motosiklet almak istiyorsun ve bütçen ne kadardır? Bunları belirtsene kardeşim yahu? Sinirlendim Yani şimdi işimiz gücümüz kalmadı, senin için ezbere araştırma yapalım... Olmuyor böyle! İstemiyorum
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
_ToLGa_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara/Ümitköy

MesajTarih: 15.11.2006 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hiçbişe demek istemiyorum eger dersem kötü olcak Beğenmedim Beğenmedim

[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b] Üzgünüm
Başa dön
_ToLGa_ Çevrimdışı _ToLGa_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

xenox, bak güzel arkadaşım
o avatar kendim yapmış idim ve burda sitede yer alan avatar bölümünde (sahibi olanlar) kısmına aldırdım nedenmi bir başkasının kullanmasından rahatsızlık duydugum için bu kadar basit ve orada bir çok avatar var .

cumoni, ya amcam benim yanlış analama rahatsızlık duydugum için üzgünüm açtıgı topicide rahtsız ettim farkındayım afedersiniz ama anlayış göstermenizi rica ediyorum.

tolga_ybr125, söyleme içinde kalsın anlar değiştirir belki
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.11.2006 - 10:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

öncelıkle saraydar, bak avatrın url sı nereyı gosterıyo http://www.motordelisi.com/modules/Forums/images/avatars/sahibi_olanlar/sgorahmet42.gif yanı SGOR, kulanıcı adını gosterıyo oncelıkle haklı olarak degıstırmenı ıstıyo ve bunu degıstırmenıı bende ıstıyorum cunku banada aynısı olsa bende ıstemem...

bu arada butcen ne nasıl bı motor ıstıyosun sacma sapan seyler yazıyosun zonra yardım ıstıyosun sımdı sana nasıl yardım edelım www.sahibinden.com gır ne ıstıyosan al sana yapa bılcegım en ıyı yardım bu olur Beğenmedim
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

saraydar, "crazy_81, "Bütce?"www.sahibinden.com.demiş Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum"
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mosiklet nedir yahu? Hem başlıkta hem de mesajda yazmışsın.. Homaillıma atın???, peki ya bu ne demek..Yeni bir dil türetiyorlar resmen..Müneccim mi olacağız? Sen doğru yazana kadar cevap vermiyorum..

Türkçe'yi doğru kullanalım !

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 15.11.2006 - 11:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kivanckaplan, dogru yazsada cvp nıye verelımkı adam resmen bızı maşa yapıyor yaa Sinirlendim
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 16.11.2006 - 12:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Istedigin ya da olasiliklar hakkinda o kadar cok bilgi vermissin ki diyecek bisey bulamadim. Ama www.sahibinden.com denmis. Ya da git bi dergi al. Ordan bak İstemiyorum İstemiyorum İstemiyorum
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
freddy_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2006 - 12:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

benden 5tl çalışr yardım için madem motor alcan Dil çıkarıyorum

http://www.facebook.com/group.php?gid=6079229276

Başa dön
freddy_ Çevrimdışı freddy_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 16.11.2006 - 12:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

benden 5tl çalışr yardım için madem motor alcan

Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum OK OK OK
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal