Asfalt ve şehiriçi kullanım fazla olacaksa Transalp;dağ bayır fazla olacaksa KLE 500.Sence hangisi dersen Kesinlikle TRANSALP derim. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Tarih: 15.11.2006 - 12:26 Mesaj konusu:
Kawasakinin fiyatı cok daha uygun onun dısında her acıdan transalp daha ustun..
kivanckaplan, dedigi gibi kawa dan uzak durmanı gerektirecek bi durum olduğunu dusunmuyorum o ayrı _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
MercuryRising, ben sadece tavsiye etmiyorum, z-moto'yu şimdi tartışmayalım, yedek parça durumlarını hiç konuşmayalım konu uzar tahmin edersin _________________
[/url]
fuaterc, transalp dostum fiyatından da belli oluyor _________________ AB Rh (+)
Yollar Gitti?in Hayat Yasadığın Kadar Var
Gerisi Mazide KalanHatyralar...
kardeş kawa kotu gunlerinde senı yanlız bırakabılır çunkü servıs olayı onemlı ama trnsalp için yagmur denız gıdersın diyolar he sıfır almazsında 2004-2005 model alırsın servıs cok anlayanı çok saygılar
kle nin tasarimi daha guzel onu herkes atlamis _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Tarih: 15.11.2006 - 14:53 Mesaj konusu:
ikiside cok güzel makine ama transalp in yüksekligi kle den fazla oldugu icin kısa boylular icin iyi bir makine olmayabilir.herkesin zevki ve anlayısı farklıdır.canın ne cekiyorsa onu al.ayrıca kle de de vibrasyon yoktur.o da iki silindir bir makinadır.iyi günler dilerim.
fuaterc, sevgili kardeşim sen ihtiyaçların doğrultusunda karar ver bence...
KLE'nin deposu daha küçük aradaki farkla 80-90 km daha durmadan yol gidersin Transalp'le ama buna karşın KLE 10 kg daha hafif.
Her ikisininde ortak yönü o kadar fazla ki aslında TA'ya 3000 YTL fazla vermenin pek de bi anlamı yok.
KLE kullanan 4 arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla asfaltta 200leri gören, arazide gidişi kuvvetli bir araç. Aynı şartlarda TA'nın yapıpta KLE'nin yapamayacağı şey yoktur diye düşünüyorum.
Sonuçta her ikiside güzel motosikletler, hangisini seçersen seç hayırlı olsun.
KLE'ye binmedim ama sele genişliği TA'dan dar olduğundan uzun, yolculu yolculuklarda belki daha rahatsızdır. Benim TA ile yaptığım uzun turda kızarkadaşım arkamda uyuyakalmıştı, öyle diyeyim _________________ özgün zümrüt
3dfx artist - istanbul
2003 HAYABUSA
Tarih: 15.11.2006 - 15:12 Mesaj konusu:
valla ikiside güzel makine hele kawasaki bu 500 lük makinasını hiç bırakamıyo gerçekten güzel ikisi içinde pozitifim geriye sadece duygusal açı kalıyor
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız