Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Transalp VS. Kawasaki KLE 500

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Transalp VS. Kawasaki KLE 500

Transalp VS. Kawasaki KLE 500
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
fuaterc
Üye
Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:10    Mesaj konusu: Transalp VS. Kawasaki KLE 500 Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

deliler.... Delirdim
transalp mı?
kawasaki kle 500 mü?

Transalp 16.500 YTL
Teknik özellikler için: http://www.honda.com.tr/motosiklet/model/?model=62&extra=Teknik

KLE 500 13.500 YTL
Teknik özellikleri için: http://www.kawasaki-turkiye.com/doc/kle500.shtml

SİZCE HANGİSİ ???
Başa dön
fuaterc Çevrimdışı fuaterc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuaterc, Transalp sahibiyim. Her şekilde tavsiye ederim. Kawasaki'den uzak durmanı salık veririm..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Uzmanx
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İkiside kendilerini kanıtlamış motorlar ama sahşen motordaki vibrasyon benim için çok önem arzettiğinde çift silindir olan Transalp tartışmasız Bravo
Başa dön
Uzmanx Çevrimdışı Uzmanx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
tifosi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende transalp sahibiyim. tavsiye ederim..
tifosi Çevrimdışı tifosi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
bikehoper
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Asfalt ve şehiriçi kullanım fazla olacaksa Transalp;dağ bayır fazla olacaksa KLE 500.Sence hangisi dersen Kesinlikle TRANSALP derim.

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MercuryRising
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Kawasakinin fiyatı cok daha uygun onun dısında her acıdan transalp daha ustun..

kivanckaplan, dedigi gibi kawa dan uzak durmanı gerektirecek bi durum olduğunu dusunmuyorum o ayrı Göz kırpıyorum
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fuaterc
Üye
Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye hep transalp...
kawasakinin özellikleri tabiki TA ya göre düşük ama...
bilmiyorum...
hiç kle 500 sahibi yok mu yavfff
Başa dön
fuaterc Çevrimdışı fuaterc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MercuryRising, ben sadece tavsiye etmiyorum, z-moto'yu şimdi tartışmayalım, yedek parça durumlarını hiç konuşmayalım konu uzar tahmin edersin Göz kırpıyorum

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dolunay06
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ANKARA/Keçiören

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuaterc, transalp dostum fiyatından da belli oluyor Bravo
Başa dön
dolunay06 Çevrimdışı dolunay06 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 15.11.2006 - 12:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş kawa kotu gunlerinde senı yanlız bırakabılır çunkü servıs olayı onemlı ama trnsalp için yagmur denız gıdersın diyolar he sıfır almazsında 2004-2005 model alırsın servıs cok anlayanı çok saygılar
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
rayjay
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 14:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kle nin tasarimi daha guzel onu herkes atlamis Bravo
mertcan09
Üye
Üye

Nereden: aydyn/söke

MesajTarih: 15.11.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ikiside cok güzel makine ama transalp in yüksekligi kle den fazla oldugu icin kısa boylular icin iyi bir makine olmayabilir.herkesin zevki ve anlayısı farklıdır.canın ne cekiyorsa onu al.ayrıca kle de de vibrasyon yoktur.o da iki silindir bir makinadır.iyi günler dilerim.
Başa dön
mertcan09 Çevrimdışı mertcan09 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
emoak
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne

MesajTarih: 15.11.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fuaterc, sevgili kardeşim sen ihtiyaçların doğrultusunda karar ver bence...
KLE'nin deposu daha küçük aradaki farkla 80-90 km daha durmadan yol gidersin Transalp'le ama buna karşın KLE 10 kg daha hafif.
Her ikisininde ortak yönü o kadar fazla ki aslında TA'ya 3000 YTL fazla vermenin pek de bi anlamı yok.
KLE kullanan 4 arkadaşımdan gördüğüm kadarıyla asfaltta 200leri gören, arazide gidişi kuvvetli bir araç. Aynı şartlarda TA'nın yapıpta KLE'nin yapamayacağı şey yoktur diye düşünüyorum.

Sonuçta her ikiside güzel motosikletler, hangisini seçersen seç hayırlı olsun.

Sevgiler...

Suzuki XF 650 Freewind Tykla Isyrayym
Başa dön
emoak Çevrimdışı emoak Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
morriss
Üye
Üye

MesajTarih: 15.11.2006 - 15:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

KLE'ye binmedim ama sele genişliği TA'dan dar olduğundan uzun, yolculu yolculuklarda belki daha rahatsızdır. Benim TA ile yaptığım uzun turda kızarkadaşım arkamda uyuyakalmıştı, öyle diyeyim Gülümsüyorum
Başa dön
morriss Çevrimdışı morriss Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 15.11.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ikiside güzel makine hele kawasaki bu 500 lük makinasını hiç bırakamıyo gerçekten güzel ikisi içinde pozitifim geriye sadece duygusal açı kalıyor Gülümsüyorum
Başa dön
myhtbuster Çevrimdışı myhtbuster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal