Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bu videoda ne oldugunu anlayan varmı?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bu videoda ne oldugunu anlayan varmı?

Bu videoda ne oldugunu anlayan varmı?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:03    Mesaj konusu: Bu videoda ne oldugunu anlayan varmı? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Link

Ben çözemedim..Anlayan varsa anlatsın..
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Haydaaa abi debriyaj hidroliğinde mi bi şey oldu nedir Şok oldum
PowerXante
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kastamonu

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Biyerde ses geliyor ve ateş ve bi parça düşüyor ama anlamadım.

Depriyaj teline nitro gazısıkışmıştır neanderthal,
37 PK 028.
Başa dön
PowerXante Çevrimdışı PowerXante Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Debriyaj gibi gözüküyor ama orda sanırım başka bir arıza oldu..
Yalnız adamcagız çok korktu,orası kesin..
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bir yerden bir elektrik kontağı oldu. Yoksa durup dururken niye olsun Çok gülüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

debriaj o kesin de
ateş eliktirik patlama adamın eline birşey oldu sanki
-s3L1m-
Üye
Üye

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu videoyu yavaş çekimde izlemiştim, debriyaj fln deil de motorun içinden piston fırlıyor ve adamın koluna çarpıyor... düşünün o devirde pistonun yaptığı hızı, ve o hızda bir demir parçasının kolunuza çarptığını... Şok oldum
Başa dön
-s3L1m- Çevrimdışı -s3L1m- Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 16.11.2006 - 00:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SGOR,
Alıntı:

ateş

onu bende gördüm, Şok oldum

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
alonecombatant
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.11.2006 - 01:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

bu videoyu yavaş çekimde izlemiştim, debriyaj fln deil de motorun içinden piston fırlıyor ve adamın koluna çarpıyor... düşünün o devirde pistonun yaptığı hızı, ve o hızda bir demir parçasının kolunuza çarptığını...

olabilir çünkü sol tarafta delinme var
Başa dön
alonecombatant Çevrimdışı alonecombatant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MythShaman
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.11.2006 - 02:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu özel yapım bir drag motoru ve turbo lu.. fazla basınctan turbo hortumlarından biri patlamıs gibi geldi bana İyi fikir
Başa dön
MythShaman Çevrimdışı MythShaman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 16.11.2006 - 02:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok dikatli izlediğinizde patlamadan sonra fırlayan parçanın depoyu delerek motorun içinden geldiğini görüyorsunuz...
Ben öyle gördüm.
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 16.11.2006 - 03:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

patlayan herneyse ilk adamın kaskına göğsüne geliyor gibi geldi bana İstemiyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
arifxxx
Üye
Üye

MesajTarih: 16.11.2006 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yüzde seksen depriyajı salınca bir oyun yapmışlar ama tamda emin değilim
Başa dön
arifxxx Çevrimdışı arifxxx Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 16.11.2006 - 06:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor drag motoru ve aşırı güçlü motorcu terimiyle kol çıkardı denir.Biyel kolu biloğu kırıp fırlıyo.
smart600F
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 16.11.2006 - 08:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

piston fırlaması kesinlikle.
aragazını abartıp pistonu aynı şekilde fırlatan duydum.
boşta redline cok tehlikeli... İstemiyorum
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal