Tarih: 16.11.2006 - 23:13 Mesaj konusu: işleyen trafikte motor şovları
arkadaşlar video izledinizde yapılan hareketlerin nekadar tehlikeli oldunu görüçeksiniz.ama işin garipyanı yapılanların insanlar ve arabalarla dolu bi yerde olması butür şovları izlemesi güzel benim hoşuma gidiyoo ama bukadarda olmazkii özellikle mavi R1 dikkat edin aşmış adam artık siz siz olun aman dikkatli olun gaza gelmeyin Allah çümlemizi kazadan beledan korusun.
http://www.metacafe.com/watch/163014/cool_bikerstunts/
Tarih: 16.11.2006 - 23:54 Mesaj konusu:
Mavi R1 harbi harbi tozutmuş. Yanlız adamlar cidden çok rahat benim gibi kasmayan bi adam bile oha falan oldu yavvv... Yani adam tekere ters dönse bişe olsa direk 1-2 kişi pert olcak belkide.. bi tanesi tekerde düştüde bişi olmadı.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
Mavi R1 harbi harbi tozutmuş. Yanlız adamlar cidden çok rahat benim gibi kasmayan bi adam bile oha falan oldu yavvv... Yani adam tekere ters dönse bişe olsa direk 1-2 kişi pert olcak belkide.. bi tanesi tekerde düştüde bişi olmadı..
bu adamlar iyice profesyonel olmuşlar trafik onlara etki etmiyor özellikle zx7 iyi tekteker yapıyor
teşekkürler paylaşım için _________________ ..::Kony@ MD T€@M::..
yanlizkartal_86@hotmail.com
orada polis karışmıyor galiba adamlar yolun ortasında neler yapıyorlar............güzel ve tehlikeli bir olay...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız