önü zx10 arkası zzr nasıl iş bu anlayamadım google da da aradım zzr 1300 diye bu çıktı bana da bir arkadaşım yolladı 1300 diye ALLAH ALLAH bak sen şu işe ya
bence gereksiz bi topic olmuş ..! neden arkadaşına bir telefon açıp sormuyorsun modelini.? _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
valla arkadaşım bu bir şaka ise söyle bu sitede kimse bilmiyorsa o motorum modelini kesin bişey vardır bunda......paylaşım için saol....... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
inanıyorum ki bu ve buna benzer gereksiz topicleri site yetkilileri farkedecek ve kapatacaklardır.! soruya bakın hele _ bu fotoğraftaki motorun markasını bana söyliyebilirmisiniz? oldu canım millet işi gücü bırakacak senin senin küçük bir motor resminin derdine düşüp geçecekler klavyenin başına sana cevaplar yazacaklar burayı daha anlamlı ve manalı şeylerle meşkul ederseniz hep beraber daha çok şey öğrenip daha çok mutlu olacağız.. lütfen...! _________________ Araç Modeli : HONDA TRANSALP/SDN SD-761
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız