Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - bunun modelini bana söylermisiniz ??

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

bunun modelini bana söylermisiniz ??

bunun modelini bana söylermisiniz ??
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:25    Mesaj konusu: bunun modelini bana söylermisiniz ?? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bunu bana bir arkadaşım yolladı amam ben resim küçük olduğundan çözemedim kimiside 1300 dedi yardımcı olurmusunuz ??

efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kawasaki zzr1400 sanırım.......... OK
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla cozemedım ama zx14 ve zx 10 karısımı gıbı bısey bu Delirdim

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

1400 e hiç benzetemedim ya resimde de bir şey anlaşılmıyor
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Photoshop la oynanmış ondan anlayamamışınızdır Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eğer photoshop olsaydı ben anlardım dostum çünkü bende photoshop kullanıyorum ama kimse çözemedi
Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

büyük ihtimal Photoshop tur yaa...kimse çözemediğine göre
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

önü zx10 arkası zzr nasıl iş bu anlayamadım google da da aradım zzr 1300 diye bu çıktı bana da bir arkadaşım yolladı 1300 diye Şok oldum Şok oldum ALLAH ALLAH bak sen şu işe ya
Başa dön
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.11.2006 - 14:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence gereksiz bi topic olmuş ..! neden arkadaşına bir telefon açıp sormuyorsun modelini.?
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
betin
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sofuoglu, aynen katılıyorum sana Bravo Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
betin Çevrimdışı betin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

oda bilmiyor da ondan sormuyorum asıl ben senin cevabnı gereksiz buluyorum Sinirlendim Sinirlendim
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla arkadaşım bu bir şaka ise söyle bu sitede kimse bilmiyorsa o motorum modelini kesin bişey vardır bunda......paylaşım için saol....... Alkışlıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas demiş ki:
Photoshop la oynanmış ondan anlayamamışınızdır Çok gülüyorum

evet arkadaşalar böyle bir moor yok boşyere kendinizi yormayın
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla acık bı sekılde ortada hayl urunu bır motor ama ıtıraf edıyım gusel olmus Dil çıkarıyorum

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sofuoglu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 17.11.2006 - 15:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

inanıyorum ki bu ve buna benzer gereksiz topicleri site yetkilileri farkedecek ve kapatacaklardır.! soruya bakın hele _ bu fotoğraftaki motorun markasını bana söyliyebilirmisiniz? oldu canım millet işi gücü bırakacak senin senin küçük bir motor resminin derdine düşüp geçecekler klavyenin başına sana cevaplar yazacaklar Sinirlendim burayı daha anlamlı ve manalı şeylerle meşkul ederseniz hep beraber daha çok şey öğrenip daha çok mutlu olacağız.. lütfen...!
sofuoglu Çevrimdışı sofuoglu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal