Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - "İpekyolu gezisi resimleri"

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

"İpekyolu gezisi resimleri"

"İpekyolu gezisi resimleri"
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Kozyatağı- Honda&TransAlpXL600/98 ARh+

MesajTarih: 18.11.2006 - 20:17    Mesaj konusu: "İpekyolu gezisi resimleri" Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD dostları;
Yazdan kalma güzel bir havada "ipek yolu" gezimizi kazasız belasız nihayetlendirdik, benim peşimden ayrılmayıp gelen tüm dostlara teşekkürler Alkışlıyorum Alkışlıyorum

Gezimiz programa uygun bir şekilde gerçekleşmiş, tam saatinda buluşma noktasından haraketle, gene olmamız gereken saatte 2. buluşma noktası Yalova migrosta son toplaşma ve nevale tedariki yapılmıştır. Yalovadan da katılan dostlarla toplam 23 motor gibi, "sugören köyüne" köylülerin şaşkın bakışları arasında girilmiştir Çoook seviyorum

Kahveden sıcak çaylarrrrrrr servis yapıldıktan sonra, motorla "soğuksu ipekyolu" na inecekler ve park edip yürüyerek inecekler tesit edildikten sonra yola koyulduk.. yürümeyi tercih eden oldukça kalabalık bir gurup keyifle soğuksuya yürüdü..
köyden bizlere yardımcı olmak üzere gelen benim dostlarım, odun ve çalı toplayarak hemen bir kamp ateşi yaktılar, mekana yayıldık ve doğanın keyfini çıkarttık..karınlarımızı iyice doyurduktan sonra anı disiplin içerisinde köye doğru tırmanmaya başladık, gene köy kahvesinde çaylarımızı yudumlayıp, ön görülen saatte Yalova-Topçular istikametine aynı düzen içerisinde yol aldık.
Yolda protesto (üst geçit için ana yolu halk kapatmıştı) eylemine denk geldiğimizden kopmalar oldu ama topçular iskelede arkadaşlarımızı bekledik, topluca vapurumuza bindik..

Keyifle evlerimize vardık Bravo
Yeni gezilerde buluşmak ümidiyle, kazasız belasız sürüşler dilerim.
volkan

Gemi de tezgah kuruldu ve kekler, börekler, kurabiyeler yenmeye başlandıGülümsüyorum

Volkanım adaşım her zaman ki gibi "nerede yemek orada ben" prensibiyle götürmekte börekleri..

Çaylarda tavşan kanı hani...

HULK ne çekmiş resimleri yollayınca göreceğiz..

devamı geliyor resimlerin Çoook seviyorum

Yalova Migros park alanı, nevaleler alınmakta..

HULK MrEnduro kardeşliği..

Kızlar resim istedi.. Gece beni de çek ben de kızım dedi, takdir sizin hehehe (simge hakkı bittiğinden gülmeler böyle hehe)

Sugören köy meydanı MD baskını, köy halkı ihtilal oldu diye sokaklarda.. hehehe

Leoparus zarasız olduğumuza inandırıyor halkı hehehe

Motorlarımızı köyün içerisinde güvenilir bir mekana koyuyoruz.. Dostlarımı misafirperverler ve mont, kaskları da evlerine alıyorlar.

Veee.. top yekün arabalı, motorlu, yürüyerek "ipek yolunda" MD olarak kararlı bir şekilde yürümeye başlıyoruz.

Yürüyüş devam ediyor manzara ve doğa mükemmel..resimler geliyor hehehe

Sugörenli dostlar yardım etmekte, ateş ve ızgara konusunda, hep bereber yedik içtik.. sağolsunlar..

HULK gene tepelerden çekimde heheeh

Döndükten sonra tekrar köy meydanına çay içmeye..

veee dönüş yolunda Yalova-Topçular arası bize denk gelen üst geçit eylemi..inanılmaz bir tıkanıklık vardı, aralardan sıyrılarak 12 makina kaçabildik, sonrasında iskelede buluştuk tam kadro..

Vatandaş haklı senelerdir bir çok kişi karşıdan karşıya geçerken ezilmiş.. ama bir anekdot, eylemden 1 km ileride bir üst geçit vardı ve altından yaya olarak bir çok kişi geçiyordu ve hava karanlıktı..
bu da inanılır gibi değil..

Topçular iskelesine vardık, geride kalan dostları bekliyoruz..

MAQARA poz veriyor.. hiç sevmez aslında heheh

MD çay ve dinlenme molasında gemide.

Nargilesini yanına almadığından sıgaraya talim eden MAQARA heheheh

Benden resimler bu kadar, HULK da bir başlık açmış artık bir ona bir buna gidip duracaksınız...heheheeh

En son MrEnduro tarafından 18.11.2006 - 22:04 tarihinde değiştirildi, toplamda 4 kere değiştirildi
Başa dön
MrEnduro Çevrimdışı MrEnduro Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 18.11.2006 - 20:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hulk abide başka bi topik açmış 2sinede baktıkça gelmediğim için kendimden nefret ettim wallaa ama bahanemde hazır motor bozuk çalışmıyo(hakkatten çalışmıyo) Ağlıyorum Ağlıyorum

bu güzel paylaşım için teşekkürler Alkışlıyorum
_Zagor_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 18.11.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, Yüreğinize,bileğinize,dilinize sağlık,ne güzel görüntüler bunlar,tebrik ediyorum bu birlikteliği sağlayabildiğiniz için sizleri Alkışlıyorum ,daha nice maceralı geziler düzenlemek nasip olur inşallah Bravo

"Doğruların gözle görülmeyen orduları vardır"..
Başa dön
_Zagor_ Çevrimdışı _Zagor_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
riko
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: istanbul/Kozyatağı

MesajTarih: 18.11.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, VolkanRR'ın arabayla girdiği yola,siz Endurolarla giremedinizde mi yürüdünüz, asfalt endurocuları sizi. Çok gülüyorum (yoksa maksat yürüyüş olsun hesabımı.
İyi, kuzencim Semetey'de gelmiş, bende bana uğrayacak diye dükkanda bekledim bugün. Neyse sevindim gelebildiğine.
Kıvanç, T.A. ile ilk yol siftahın oldu heralde. Nice keyifli yollar yaparsın inşallah. Umarım Tuğçecik'i üşütüp hasta etmemişsindir bu sefer. Gülümsüyorum
Başa dön
riko Çevrimdışı riko Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tsquare
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/sisli

MesajTarih: 18.11.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler harika ellerinize sağlık bende böyle güzel bi günü belgeleyemedim diye hayıflanıyodum ... Alkışlıyorum
tsquare Çevrimdışı tsquare Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

riko,
Alıntı:

maksat yürüyüş olsun hesabımı.

aynen durumun özeti budur Gülümsüyorum keşke sen de gelebilseydin Üzgünüm neyse üzülme nasılsa daha gezecek yerimiz çokkkkkk Delirdim

HULK kardeşimin açtığı topik buraya da bakmadan geçmeyin Göz kırpıyorum
http://www.motordelisi.com/ftopict-37289.html
xcvxc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gercekten cok güzel fotograflar cok güzel bir organizasyon olmus. . . Bu arada HIZ_TUTKUNU'nu ilk defa degişik giyisiler içinde gormek büyük seref kutluyorum seni kardesim nıahahahaha kurtulmusun pembe gömlekten Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum Bravo Bravo Bravo

Yarali Kalpler Team
Başa dön
xcvxc Çevrimdışı xcvxc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eray_91
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ..::YzMiR::..

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MrEnduro, süper mükemmel harika bir gezi olmuş walla
Başa dön
eray_91 Çevrimdışı eray_91 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

harika gezi tekrarını bekliyoruz Bravo
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay vayy vay vayyy,aman yarabbi o sucukların güzelliğine bakkkkk, Şok oldum şalgamdı değil mi gördüğüm?eyvah eyvah,bana birşeyler oldu başım dönmeye başladı Üzgünüm . Bravo Güzel gezi,birlik ve beraberlik içinde.
Şahsi kopmalar olmamış,ne güzel yahu.Kopmaların yaşandığı geziler genelde keyif vermez.Kış öncesi belkide en uygun zamanda yapılmışa benziyor.Tebrikler.

En son freewing tarafından 18.11.2006 - 22:41 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
MAQARA
Üye
Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Başa dön
MAQARA Çevrimdışı MAQARA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler hulk abinin topiği gibi sizinkide çok süper olmuş.yemekler filan.......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
MrEnduro
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

MAQARA, güzel kareler yakalamışsın gene Bravo yaw kek'i ben yapmadım, Nevin yaptı dedim Çoook seviyorum
Kalan köftelerle yapmış olduğun kolajla, içecekler kolajı süper Göz kırpıyorum
haliyle HULK ve Benim resim de bir başka güzel Bravo
Sonradan da olsa bize katıldığın için teşekkürler Alkışlıyorum
sevgiler. Çoook seviyorum
crunch
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Bostancy E-5 ;) Motoru:CBF 150

MesajTarih: 18.11.2006 - 23:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel yüreğinize sağlık...

Başa dön
crunch Çevrimdışı crunch Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Max_PAYNE
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 19.11.2006 - 00:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Beyler resimler için teşekkürler. Arşivime ekledim hepsini.

Bu güzel gezide acaba bu sefer kendi adıma nasıl bi macera yaşayacağım diye beklerken heh tamam bu da oldu ya artık ölsemde gam yemem dedirtecek yol kapama eylemi gerçekleşti.

Trafik felç, herkes durmuş, biz aralardan kaçmaya çalışıyoruz. Grupta kopmalar başlıyor. Tam aradan kaçarken bir de baktım tek kalmışım, yanımda sağımda solumda kimseler yok. Belliki onlarda cebelleşiyor trafikle. Yolun diğer tarafında bir grup beyzbol sopalı gencin sesleri geldi kulağıma "Bir adım daha ilerlersen beynini patlatırız" neye uğradığımı şaşırdım. Grup ilerledikten sonra tekrar aradan vınnn tabii. Yolun kapandığı noktaya ulaştım nihayet. O da ne geveze, albayım (ismini hatırlayamadım) ve vtx 1300 lü arkadaş ta tam o noktada. Bırakmıyorlar bizi.

Ahali tarafından söylenen cümleler şunlar "Bu teker bi dönsün hele....., Ölümüzü çiğnemeniz lazım..., Hadi bi gidin bakalım... vs vs ...". Aradan dakikalar geçiyor, biz hep beraber ufaktan ahaliyle muhabbete giriyoruz. "Nasıl oldu, kimler ölmüş, vayy şerefsizler nasıl üst geçit konmaz buraya" gibisinden kelimeler çıkıyo ağzımızdan. Ortam belli yumuşuyor bizim lehimizde. Ama 4 tekerler için aynı durum söz konusu bile değil tabiki.

Vee beklenen cümleler birer birer geliyor "Tamam ya bırakalım bunlar gitsin..."

OK'yi aldık, zaman hızla topuklama zamanıdır artık Çok gülüyorum , ardından güç bela varış noktasına geliyoruz.

Çanakkale gezi ekibi bilir, ve o topici okuyanlarda. Orda da tırcılar musallat olmuştu bize. Hiç bi suçum olmamasına rağmen taş ve sopalardan nasibini alan yine bendim. Nedir bu yollarda çektiğimiz kardeşimmm Sinirlendim , diye sitemkar bir cümle dökülsede ağzımdan, herşeye rağmen bu gezi de diğerleri gibi süper oldu.

Katılan tüm arkadaşlara teşekkür ederim. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Bir dahaki gezide görüşmek üzere arkadaşlar...

Not: Bu arada eve geldikten sonra hafif uzanayım dedim, yarım saat geçti, bir diklendim, afedersiniz tükrük nefes boruma kaçmış, yarım dakika neredeyse nefes alamadım. Gözlerim yuvalarında çıkacak gibi oldu, ev halkı panik içinde ne yapacağını şaşırdı... Gülümsüyorum Neyse akşam akşam öle bi badire atlattık işte, gidecektik bu genç yaşta az daha Gülümsüyorum Cenazemde arkamdan konuşulanları hayal ediyorumda; "Neden ölmüş, motor kazası değilmi?", "Yok yok, tükrük kaçmış nefes borusuna", "Tüüüü ulan bende bişey sanmıştım heee" Çok gülüyorum Çok gülüyorum Çok gülüyorum. Tam macera bizim hayatımız tammm
Max_PAYNE Çevrimdışı Max_PAYNE Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.18 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal