Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - :::İzmir MD,Önemli Duyuru::Artık Cuma ları UĞRAK BAR dayız..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

:::İzmir MD,Önemli Duyuru::Artık Cuma ları UĞRAK BAR dayız..

:::İzmir MD,Önemli Duyuru::Artık Cuma ları UĞRAK BAR dayız..
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 18.11.2006 - 21:29    Mesaj konusu: :::İzmir MD,Önemli Duyuru::Artık Cuma ları UĞRAK BAR dayız.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçtiğimiz CUMA günü son SİSİM buluşması yaptık ve birdahaki YAZ sezonuna kadar şimdilik SİSİM e veda ettik..
Bundan sonra İZMİR MD, her Cuma, Alsancak Kıbrıs Şehitler Cad. ,Muzaffer İzgü sokagındaki UĞRAK BAR da buluşacak..
UĞRAK, biz MD ler için her kolaylıgı gösterdi ve bu güzel mekanı kulübümüzün lokali gibi kullanacagız..
UĞRAK ta ,Rock Müzik,80-90 ların hit müzikleri ve Anadolu Rock tarzı müzik eşliğinde samimi ve sıcak bir ortamda birarada olacagız..Ayrıca içecekler SİSİM den daha ucuz olacak.Bizbize, sıcacık bir ortamda güzel KIŞ aylarını geçirecegiz UĞRAK ta..
Her CUMA yine aynı saatte ,yani saat:19:30 dan itibaren UĞRAK ta toplanmaya başlıyacagız,mekanın içinde MOTORDELİSİ flama,logoları olacak..

Cuma buluşmaları dışındada Motordelisi üyeleri akşam eglencelerinde bu mekanda olacak,aramızda kutladıgımız Doğumgünleri,Yıldönümleri,özel kutlamlarıda UĞRAK ta yapacagız..Kısacası KIŞ boyunca MOTORDELİSİ+UĞRAK formülü ile birlik-beraberliğimizi güçlendirecek ve aynı zamanda eglenecegiz..
Bu CUMA başlıyoruz ve TÜM İzmir MD üyelerini mutlaka UĞRAK BAR da görmek istiyoruz...

İZMİR MD 24 KASIM CUMA BULUŞMASI
Yer: UĞRAK BAR
Adres: Kıbrıs Şehitleri cad.-Muzaffer İzgü Sokagı
Saat: 19:30

"Yeri bulamam ben" diyenlere kolaylık olsun diye birde kroki hazırladık.

En son HakanDincer tarafından 06.01.2007 - 18:13 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 18.11.2006 - 21:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Delirdim hakan abi care bıtmez dıyosun yani güzel Bravo

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 18.11.2006 - 22:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni mekanınız hayırlı olsun işşallah bende birgün sizinle böyle toplantılara katılabilirim......
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 19.11.2006 - 01:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yeni mekanınız hayırlı olsun ama uğrak çok küçük bir mekan nasıl sığacaksınız oraya ?
bir kaç sene önce orda sabaha kadar kafa sallamıştım ordan biliyorum küçük bir mekan oldugunu
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KARŞIYAKA/İZMİR

MesajTarih: 19.11.2006 - 02:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Uğrak bar... Rock müzik severler bilirler.. Hani bazen "damardan" rock alma ihtiyacıyla, insanlarla birlikte olma ihtiyacı aynı an'a denk gelirya?
İşte o zamanlarda Uğrak Bar da kafa sallamamış rock'çı, o eski ahşap bar üzerinde davul çalmamış davulcu da yoktur.. MD geceleri artık daha rock kokacak, daaha çılgın olacak gibi bir his var içimde.. Dans
crowblack
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 19.11.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

md sismle bütünleşti sanıyordum.ben toplşantılara katılamadım ama uğuraktaysanız karşılaşacağız sanırım.bu arada uğurak komsettini değiştirdi.tadilata falan girdi sanırım üst katta toplanırsınız.rock çalmıyorlar artık hiç olmazsa hard değil eskisi kadar Göz kırpıyorum sevindim
heyocan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 19.11.2006 - 16:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sevgili hakan,
merak ediyoruz,neden bukadar sik yer degistiriyoruz? arkadaslar sikintilimi? biz her seferinde,izmire indigimizde bir MD yerine ugrayalim diyoruz,ama degismelerden,adresler ve isimler akilda kalmiyor. Gülümsüyorum
umariz yakin bir gelecekte,MD lerin,belli basli sehirlerimizde kendi lokalleri de olur(mu?) Göz kırpıyorum
sevgiler
Başa dön
heyocan Çevrimdışı heyocan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
egeboy
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 19.11.2006 - 18:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kroki için teşekkürler hakan abi, daha gitmesekte şimdiden sewindim rock bar olmasına Bravo

--------------------------------------------
Egemen AY A rh(+)
Başa dön
egeboy Çevrimdışı egeboy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
befehl_1912
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR KSK

MesajTarih: 19.11.2006 - 18:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni Mekanımız Hayırlı Olsun Arkadaşlar.. Her Zamanki Gibi Orayıda Taşırırcaz MD'nin Büyüklüğünü Herkese Göstericez....

ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTMAYACAĞIZ...
ÖZGÜRÜMÜZÜ UNUTTURMAYACAĞIZ...
Başa dön
befehl_1912 Çevrimdışı befehl_1912 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 19.11.2006 - 19:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

çalmamış davulcu da yoktur.. MD geceleri artık daha rock kokacak, daaha çılgın olacak gibi bir

bıarak koksun kokacağı kadar biri özgürlüğün müziği diğeri özgürlüğün makinası ikisinin karışımı daha bir güzel olur Bravo
Üye
Üye

MesajTarih: 19.11.2006 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

egeboy demiş ki:
kroki için teşekkürler hakan abi, daha gitmesekte şimdiden sewindim rock bar olmasına Bravo

Aynen Çok gülüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum Delirdim
Başa dön
By_NeCRo Çevrimdışı By_NeCRo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
motordelisi82
Üye
Üye

MesajTarih: 19.11.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence süper olacak orası güzel bende gelebilirim işallah
Başa dön
motordelisi82 Çevrimdışı motordelisi82 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
azizoran
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR

MesajTarih: 20.11.2006 - 09:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni mekanımız hayırlı uğurlu olsun,bence güzel mekan orayı komple kapatabiliriz altlı üstlü rahat hareket edebiliriz,müzikleri kendimiz yapabiliriz hatta sadece cuma günleri değil diğer günlerde gidebileceğimiz mekan.

Hakan başkanımız fiyatlarıda konuştu ayarladılar fiyatlar söyle

Bira 3.50 ytl
Rakı 5.00 ytl
Tekila 5.00 YTL
Kola 2.50 ytl
Soda 2.00
Su 1.00
enerji 5.00
votka.cin 5.00
Absolit 8.00
Antep 4.00

Karışık çerez,havuç,salatalık vs ikram edeceklerini söylediler,bence uygun ama yinede üyelerimiz karar verecekler inşallah M.D için çok iyi çünkü herşey M.D için saygılar.
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 20.11.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

azizoran, fiyatlar ve hersey çok güselde bir sorun var oda ben Beğenmedim Beğenmedim aziz abi bence fiyatlar ne çok uygun nede pahalı herkesin gücü yeter gibime gelıyo .çerezler beleşmi Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Delirdim

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 20.11.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izmirli md üyelerine hayırlı olsun kış aylarınız iyi geçer inşallah
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4  Sonraki
1. sayfa (Toplam 4 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal