Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni agusta italyan motoruymuş.......

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni agusta italyan motoruymuş.......

yeni agusta italyan motoruymuş.......
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 20.11.2006 - 18:29    Mesaj konusu: yeni agusta italyan motoruymuş....... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beyler sizce nasıl
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
badboyinist
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul-bahçeşehir

MesajTarih: 20.11.2006 - 18:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

taypen_bugra, usta güzel motor şunun bide teknik özelliklerini wersen dadından yinmez Çok gülüyorum
zikacu
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 20.11.2006 - 19:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu model detaylı olarak forumda verildi ayrıca gazeteci bir arkadaş(rüzgarın kızı) tarafındanda detaylı olrak test edildi ve biz motorseverlere aktarıldı
Başa dön
zikacu Çevrimdışı zikacu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 20.11.2006 - 19:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar. MV AGUSTA Tarihi çok eskilere dayanan iyi bir geçmişe sahip kaliteli ve İtalyanlar tarafından DUCATİ gibi özel el yapımı olarak hazırlanan orjinal bir motosikletdir.. Hatta bu vermiş olduğunuz resimdeki modeli 8 yıl önce tasarladıklarını biliyorum. Varın teknolojiyi siz düşünün. Ki bu Firma zannedersem Aynı zamanda HELİKOPTER üreticisi. Aşağıdaki link den tedayları öğrenebilirsiniz. Bravo
http://www.mvagustausa.com/web-mvagusta/index2.html
Buyrun buradan inceleyin. Göz kırpıyorum

Kawasaki ZX-6R
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
maniak
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ysparta

MesajTarih: 20.11.2006 - 20:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zaten ducatiyi de andırıyo güzel makine hoşuma gitti Bravo
biker_omer
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 20.11.2006 - 20:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlış hatırlamıosam geçenlerde bi arkadaşımızz bi resim koymuştu istanbul drag yarışlarından İyi fikir İyi fikir
ve bu motordan türkiyede sadece bi tane olduğu yazıodu Göz kırpıyorum Göz kırpıyorum
biker_omer Çevrimdışı biker_omer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ysrdnc
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 20.11.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arka teker gövdeye neyle bağlı?
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2006 - 20:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu motor piyasa daki en güzel ve hızlı motor antalya da moda olmaya başladı
Başa dön
taypen_bugra Çevrimdışı taypen_bugra Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 06.12.2006 - 20:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Türkiye'ye 5 tane geldi ve sadece 1 tane satıldı, nasıl moda oldu Antalya'da, biraz anlatır mısınız? Gülümsüyorum
taypen_bugra
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.12.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sen kimsin kardeş motorla uzaktan yakıntan bi ilgin yok heralde ben motorvu adamım benden iimi bilcen kardeş
Başa dön
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 06.12.2006 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güsel makina paylasım icin saol Bravo
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 06.12.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel şık bir motor ama çok aşırı pahalı o paranın hakkını gercekten veriyormu aklım almıyor dugrusu Beğenmedim
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 06.12.2006 - 21:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi yanlış bilmiyosam 50.00 YTL civarı bu alet Sentinu S unda dediği gibi az sayıda geldi benim bildiğim ama süper makina Bravo

Son Mesajdan 47 saniye:

ya bi sıfır eksik olmuş pardon 50.000 YTL
Arthas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 06.12.2006 - 22:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be antalya'da da var demek bu motordan, bi ankara'ya nasip olmadı demek Çok gülüyorum
http://www.sahibinden.com/shoei_xr-1000_diabolicWQQaXQQ11344912WQQpXQQdisplayitem
Başa dön
Arthas Çevrimdışı Arthas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
groundzero
Üye
Üye

MesajTarih: 06.12.2006 - 22:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arthas, Antalya'da olmasını geç bi de moda olmuş Dil çıkarıyorum
Ankara'da da Ducati falan moda olsa keşke Göz kırpıyorum
Başa dön
groundzero Çevrimdışı groundzero Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal