Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - yeni başlayacağım yardım lütfen

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

yeni başlayacağım yardım lütfen

yeni başlayacağım yardım lütfen
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
tvize
Üye
Üye

Nereden: denizli

MesajTarih: 21.11.2006 - 13:03    Mesaj konusu: yeni başlayacağım yardım lütfen Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vitesli motora geçişte (yani yeni başlarken) en az 1 yıl beni pişirecek bir motor almak istiyorum.Hedefim shadow 750. Alacağım motorun günlük kullanımda da işimi görmesini istiyorum, yani aldığım motoru satmayacağım günlük kullanımda (şehir içi) kullanacagım. shadow 750 i ise belkide bir endura tam kararımı su anda tavsiye edeceğiniz motora hakimiyetimle karar vereceğim gezinti ve keyif için kullanacağım. Ne dersiniz şehir içine uygun, uzun süreli kullanıma yatkın, ve yeni başlayan biri için ne almalıyım herkese teşekkürler.Bu arada motor ehliyetini sorunsuzca aldım sıra motor delisi Delirdim olmakta Bravo
Başa dön
tvize Çevrimdışı tvize Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
denizest
Üye
Üye

Nereden: izmir/bandyrma

MesajTarih: 21.11.2006 - 23:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer apicim veya bmw f 650
Başa dön
denizest Çevrimdışı denizest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence başlangıç için büyük ve ağır bir makine alma, kontrolde de zorlanırsın şehir içi kullanımda da. Benim kişisel görüşüm 535 Virago'dan büyük motor alma bu tarz makine arıyorsan. Şimdiden hayırlı olsun ne alırsan. Çok gülüyorum

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gurselim70
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: adana

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

250 lik motoru geçme....motor kazası pistir.250liğe enaz 1 sene bin bence.
Ersin-45
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MANİSA - KONYA

MesajTarih: 29.11.2006 - 17:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abi naptın ya ilk vitesli motor 750 lik sakata getirme 250 lik falan bi makina al o sana 5 sene de idare eder. Bravo
Ersin-45 Çevrimdışı Ersin-45 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.12.2006 - 01:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

YBR125 en ideali hem saglam hem kullanışlı hemde hafif kolay ögrenirsin.Yada 250cc yi gecmeyen başka bi marka bişeyde olur ama daha büyük hiç düşünme derim
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 11.12.2006 - 01:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvize, bütün bu anlatımların gri renkli bir YBR 125'i işaret ediyor Göz kırpıyorum
StrongeR
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 11.12.2006 - 01:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yakışır.Hayırlısı olsun Bravo
Başa dön
StrongeR Çevrimdışı StrongeR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hadoken
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 11.12.2006 - 06:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Suzuki VL 250 ' yi incele çok hoş bir motordur
Başa dön
hadoken Çevrimdışı hadoken Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mc_np
Üye
Üye

Nereden: istanbul kartal

MesajTarih: 23.01.2007 - 13:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hyosung gt 250 Bravo kendine güveniosan büyük bişi al
mc_np Çevrimdışı mc_np Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
PotenzaXX
Üye
Üye

MesajTarih: 07.02.2007 - 21:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bende suzuki vl250 derdim..Acele etme başkaları gibi boşver,her bina zemini kadar sağlamdır..Zaten zamanla sende hissedeceksin sürüşündeki iyileşmeleri,reflekslerini,dikkatini vs..Sonra yeni yeni yazılar okuyacak daha da bilgileneceksin,motorunu ne zaman altında yok gibi hissedersen o zaman al shadow u..
Başa dön
PotenzaXX Çevrimdışı PotenzaXX Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
paradiseeizmir
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.02.2007 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bencede ilk motorun olucaksa 125 daha sonra 250 şeklinde yükseltmeni tavsiye ederim motor güzel bir hastalık ama çok dikkat ve tecrübe lazım kötü taraflarını söylemek istemiyorum şimdiden hayırlı sürüşler
Başa dön
paradiseeizmir Çevrimdışı paradiseeizmir Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
fatmur
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 15.02.2007 - 01:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ya arkadaşlar size inanamıyorum;

Bir kere bu arkadaşımız ta kasım da yardım istemiş. Ve bu arkadaş yeni başlayacağım diyor. Buna rağmen bazı arkadaşlar fazer al demiş, BMW F 650 al demiş...

Motora başlayacak birinin yarış motoruyla başlamısını ben doğru bulmuyorum, kişisel kanaatimdir.. herkese göre değişebilir!!!

Fakat yeni başlayacak birisine, yani trafikte vites geçti mi, kaçıncı vitesteyim derdiyle uğraşmaktan trafikte olup bitenlere dikkatini tam veremeyecek bir arkadaş GT 250 al da ne demek oluyor?
gladio
Üye
Üye

Nereden: almanya/adana

MesajTarih: 15.02.2007 - 03:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bak arkadasim,ben kendimden örnek vereyim,hayatimda motora binmemistim ve ilk olarak suzuki gsx-r 600 ile basladim iki sene kadar sorunsuz sürdüm ve hafif yagmurlu bi havada arka tekerin azizligine ugradim,50km hizla yapistim asfalta,asfalt islak oldugu icin kayarak hafif siyriklarla atlattim,tabi motorunda sagina soluna euro SIKISTI biraz Dil çıkarıyorum anliyacagin otobanda gaza basip vites degistirmek motor sürmek degildir,ona göre dikkatli davranmani dilerim.tabi 1000lik makinayla baslayan arkadaslarimda cok,onlarda hafiften gazabina ugradi bu agresif aletlerin.ha bu arada akillanmadimmi (bence akillanmadim).gittim 2006 sifir kawasaki zx6r aldim daha güclü vede hafif bi makina.ama sen bana bakma yinede kücügünden basla Bravo
Başa dön
gladio Çevrimdışı gladio Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
proracing
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: Kawasakistan

MesajTarih: 15.02.2007 - 06:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tvize, dostum kendini pişir hemen yüksek CC makanaya geçme derim.250 CC uygun Bravo Alkışlıyorum Çoook seviyorum Dans

özgür olmak için uçmaya uçmak için kanatlara gerek yok,hız bir özgürlüktür hız bir tutkudur.
Başa dön
proracing Çevrimdışı proracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Sürüş Teknikleri Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal