Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili

Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:34    Mesaj konusu: Motordelisi.com a yapılan saldırılarla ilgili Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İzmir MD nin Bowling Turnuvası etkinliğinden şimdi geldim ve yine gördümki birileri sitede esmiş-gürlemiş..
Lafı uzun etmiyecegim..
Motordelisi grubu son günlerde sosyal etkinlikler yaptı,
Yaşlıları ziyaret etti ,onların ihtiyaçlarını karşıladı,
Lösemi hastası bir bebege KAN verdi,yine ameliyat için KAN bekleyen hasta bir çocuga KAN verdi..
Ve önümüzdeki aylarda ayaklarına giyecek ayakkabısı bile olmayan çocuklara elinde hediyelerle gitme planları yapıyor..
Biz bunları yaparken bazı genç arkadaşlar MD sitesine zarar vermekten bahsediyor..
Şimdi şunu bilsin bunu yapan..
Muhtaç insanların bir şekilde mutlu olmasına vesile olan biryere ,gereksiz yere yapılan bu saldırının vebalini kaldırabilcekler mi?
Ya o KAN bekleyen çocuk sizin kardeşiniz,yada ilerde doğacak olan çocugunuz olsa..
Dünyada hiçbişeyden korkmayın ama bu söylediklerimden korkun...
Siz dalga geçip egleniyor olabilirsiniz ,hatta buraya zarar vermeniz hiç önemli degil..
Kapatrım server ı olur biter..

Bu saldırıyı kimin yaptırdıgını çok iyi biliyorum..Bakın "kimin yaptırdıgını" diyorum,çünkü bunu yapan arkadaşa bu şekilde MD ye zarar vermesini söyleyen birisi var ve o MD yi çekemeyen birisi..
Şimdi ben burdan HAKAN DİNÇER sözü veriyorum..
Bu saldırıyı yapanla işim yok,ama yaptırtanaı bana söylerse "0" km. bir Scooter hesiye edecegim..
33.000 kişide şahidimdir ve bunu yapana asla bir zarar gelmeyecek..Sadece yaptırtanla işimiz var..
EVET bana bunu yapanı söyleyene "0" km bir scooter hediye edecegim...
Bu arada şununuda söyliyim..
Bunu yaptıranı bulacagımada SÖZ veriyorum..Gerekirse SERVET harcıyacagım..

Tüm yazlanlar ve IP leri yaklaşık 20 kişiye verdim ve hepsi araştırıyor..
Ama dediğim gibi bana gelen bir ihbar olursa bu aramızda kalacak ,bana sadece yaptıranın ismi gerekiyor..Bu ismi söyliyen motosikletini gelir benden alır.

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yapanı bulsaydım bu akşam, bir daha motosiklete binemeycek durumda olacaktı, o kadar edilen küfürün hesabı bir şekilde sorulmalı. Star'ın dava açma hakkı var ve bunu kullanması gerekir. Ne yapanın ne de yaptıranın yanına kar kalmalı.
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan Başkanım Siteye Üye Olunurken Biraz Daha İnce Eliyip Sık Dokusak Olmaz mı? Yoksa Bugün kü Gibi Kendini Bilmezler Bizim Canımızı Çok Sıkıyo Bütün Neşemizi,Zevkimizi Kaçırıyorlar.Söylenen Sözler Gerçekte Sölense Cinayet Sebebi Olur.En Azından Siteye Üye Olurken TC K.Numarası Yada Vs. Bişey Olsa Bence Morelimiz Bozulmaz...

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, merak etme..Diyorum ya bunu yapan kimse, arkadaşlarının yada bunu yaparken yanında olanların HAYIR diyemiyecegi şeyler vaad ediyorum..
Ve bu ihbarı dogru yapan kişinin ismi bende kalacak.
Diyorum ya şimdi ben degil o düşünsün..
Haa bu arada dediğim gibi diğer tarftanda IP ler üzerinden çalışan arkadaşlar var..
Baktımki bunu yaptıran çok ugraşıyor MD yi kapatırım olur biter..Ama bulurum ..Söz verdim ..Bulucam..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

teşekkürler Hakan_Dincer
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya adam giriyor kimin çok sevenı var ilgi çekiyorsa ona bir küfür ediyor ortlığı karıştırıyor .ve sadece bir kişi bu .acilen önlem alınmalı bence bu adamın bulunması milyonda bir ya davet sistemine geçlsin yada mod sayısı arttırılsın nerdeyse 1/2 saat ne mod vardı ne admin md üyesi olup 24 saat onlıne olan insanlar var benim gibi geçende 20 saat onlıne kalmışım satar da öyle ve daha birsürü insan bu insanlardan bir iki kişi mod olsa ve anında banlasa bu insanları hiç sorun kalmayacak ortada .bu şahsiyet iki gün sonra yine gelecek ve yine küfür edecek .. Öfkeliyim
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: soma-45 nederland

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SANIRIM MİLLETİN CANI SIKILIYOR.BAŞKALARININ MUTLU OLUP EĞLENDİĞİ YER NEDEN BU TARZ İNSANLARI BU ŞEKİL ETKİLİYOR.PİSKOLOJİK Bİ DURUM..ÇOCUKLUĞUNDA SANIRIM BİŞİİLER GEÇİRMİŞLER BU KİŞİLER.ÇOK AYIP YAW.ALLAH HERKEZE GÖNLÜNE GÖRE WERSİN.NE DİYİM.Bİ TON SAPIK SİTELERLE UĞRAŞSALAR HİÇ OLMASSA GURUR DUYARIZ BU TİPLERLE..BU PLATFORM KİMİ NE ŞEKİLDE RAHATSIZ ETTİ Kİ BU ŞEKİL DAWRANIŞLAR SERGİLENMEKTE.NE DİYİM ALLAH HERKEZE AKILFİKİR WERSİN. İstemiyorum İstemiyorum
Başa dön
ekamba Çevrimdışı ekamba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aynen yaa neden yani ulan kötü birşeymi yaptı md aksine elimizden ne geliyorsa duyarlı olmaya çalışıyoruz .anlamadıgım kimin ne gibi bir çıkarı olabilir bundan mantığım kabul etmiyor bir türlü .hey allahım yaa
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

clawman, Online süresi yüksek olan bir Moderator alımı yapılacak..
Bunu sonra konuşuruz..

Bu son mesajları yazanın IP sini diger tüm Motosiklet Sitelerinin yönetcilerine verecegim ve aramalarını istiyecegim..Aynı saatlerde diğer sitelerde mesaj yazmış olabilir..

clawman, Burayı 24 saat gözetimde tutmak mümkün degil,ayrıca "referanslı üyelik" sistemide çözüm degil..Biz özgür bir platformuz,bu kadar göz önünde olan bir grupsan bu gibi olaylar başına gelecek,biz buna hazırlıklıyız,ama yapanlar degil..
Özellikle ONLİNE süresi fazla olan bir moderator alacagız...
Ev ve işyerinde İnternet baglantısı olan,MD de aktif olan arkadaşlardan birisi olabilir..
Talebi olanlar bana PM de atabilir....

Başa dön
huray
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Son derece keyifli geçen bir etkinliğin ardından, izlenimlerimi paylaşmak için bir heyecanla siteye giriş yaptım ve bu haberle şok oldum. Öfkeliyim

Hiçbir etkinlik yapılmasa, hiçbir hayır işinde bulunulmasa dahi kiiii, tüm yapılanlar ve katılımlar, neticeleri ile ortadadır, burası motosiklet seven insanların birbirleriyle iletişime geçtikleri bir platform öncelikle.

Tüm küfürler, eden/ettirenin kişiliğini yansıtır. Kendilerine tek sözüm "Yolunuz MD'den geçmesin" olacaktır. Sinirlendim
Başa dön
huray Çevrimdışı huray Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
neanderthal
Cins Üye
Cins Üye

Nereden: Ordu/Fatsa/Eskisehir

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bravo Hakan_Dincer, sana güvenimiz sonsuz Bravo
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 22.11.2006 - 00:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya neden böyle bir siteye sataşılıyor? hani hack üzerine bir site falan olsa ki genelde böyle gruplar birbirleriyle çatışma halindedir.. s.dik yarışı olayı... ama burası motosiklete gönül verenlerin portalı, yani site kurucusuna ayrı bir gareziniz varsa gidin onunla halledin, siteye zarar vermek de neyin nesi ! kaldı ki hakan dinçer in de bahsettiği gibi yararlı birtakım işler için organizasyonun temeli olan bu mekana ne kastınız var! defolun gidin lamer sürüsü!
Başa dön
deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu kadar kişi şahidim olsun,bu işin sorumlusunu bana söyleyene vaad ettiğim scooter ı hemen anında verecegim...
Bunu yapan muhtemelen bu camiadan olmayan,genç,ve maşa olarak kullanlıan birisi..
Çünkü daha önce MD ye yapılan DDOS saldırılarında yapan çocugu bulmuştum ve çocuk bunu yapması için birisinin kendisine ricada bulundugunu söyledi ve isminide bana verdi..
O dönem çocuga söz verdim ve hiçbir zaman afişe etmedim yaptırtanı..
Yaptırtan şerefisiz MD den adam olmuş,arkadaşlıklar edinmiş ,bir bok oldugunu zannetmiş birisiydi..
Hack sitelerine üye olmuş ve özellikle ordaki çocukları kışkırtmış MD için..
Şimdi o gençlerin suçu yok,bu top ne yalanlarla çocukları kandırmış..Hepsini bana anlattılar..
Şimdi aynı gençlere söyl,yorum..
MD Grubu çok özel bir gruptur,kimseye zararı olmayan daha çok faydası olan insanların buluştugu bir platformdur..
Biz KAN BANKASI diye bir yer açtık ve o kadar çok ihtiyacı olan insan faydalandıki,bunların Duasını aldık,siz sakın olaki o çocukların,hastaların bedduasını almayın..Bakın bu çok önemli...
Biz 1 aydır ÇOCUKLAR için bir yardım etkinliği peşinde koşuyoruz,bunları planlarken yapılan bu saldırılar ENGEL oluyor..
Ve bunların sorumlusu olmayı hiç kimse istemez..
Bu gün başkasının başına gelen yarın sizin başınıza gelir..

MSN den bana ulaşın,bu konuyu konuşalım.
Bu arada verdiğim SÖZ bakidir...
motordelisi@hotmail.com

Başa dön
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hakan abii ben kufur ettım ona
oda bana dediiiii = alper200 o rebsol rengli racer200 ünü alır bi taraffına sokarım burnumun dibindesin dedii (ist de oldugu kesın)
ardından ben gene adres ver dedim küfürlü olarak oda yanı basımdasın arkaslarına sor yarın görüşebiliriz dedi valla ayakmı yaptı bilmiyorum ama md toplantılarına gelip bizi tanıyan biri olabilrimi? ben tel imi falan verdim aramadı daha?savcılık böyle şeylerle ugrasırmı sonucta hakaret falan ciddi bir suç bu??savcılıga versen ıp yi
Biker_BoyzZ
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 22.11.2006 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence bu kadar ustelemeyelım bu olayları sureklı usteledıkce o yapan kısı daha cok yaptırmak ıcın yada yapmak ıcın ugrasacaktır kendını bılmez densız 3 5 dengesız ıste ne olacaklar ama sonucta elbet bulunur ve hakan baskanım sızden onların ısımlerını teshır etmenızı 33.000 kısıye onları rezıl etmenızı beklıyoruz butun md (boyle terbıyesızık yapanlar harıc) sonuna kadar arkanızdadır bence ve her turlu destegı verecegını tahmın edıyorum guvenıyoruz sıze Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
Biker_BoyzZ Çevrimdışı Biker_BoyzZ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Sonraki
1. sayfa (Toplam 7 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal