Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - scoter lar e5 de dıkkat edın

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

scoter lar e5 de dıkkat edın

scoter lar e5 de dıkkat edın
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
EROLL88
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:21    Mesaj konusu: scoter lar e5 de dıkkat edın Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bugun gebzeye gıtmek uzere e5 karayoluna cıktım 1 km yol almıstım tam sag serıtteydım hızım 70 kmh arkamdan bır acı fren sesi aynaya baktım oda ne Şok oldum fıat doblo kızaklamıs ustume gelıyo kendımı yolun kenarındakı toprak arazıye attım ama nasıl durdugumu hatırlamıyorum arkamda bırde ybr 125 kurye varmı oda benı gorunce durdu anlattıgına gore doblo makasa gıre gıre ılerlerken karsısında anıden benı gormus ve frenlemış yanı ucuz attlattım kurye durdu oda benım gırdıgım yere geldı bişi oldumu dıye ve bana soyledıgı sozler cok acıklıydı bu insanlar bizi tasıt yerıne koumuyorlar mumkun oldugunca emnıyet serıdını kullan senın hatan sadece sagda gıtmek dedı altımda hızlı bı makına olsa gaz acıp sagdan hızlana bılırdım ama zaten motorumun hızı enfazla 85 90 kmh yanı aynalara cok dıkkat etmek lazım mumkunse yan yollarıtercıh edelım Bravo

En son EROLL88 tarafından 24.11.2006 - 17:28 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
EROLL88 Çevrimdışı EROLL88 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
BenDeliyim-GkN
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay anasını çok büyük geçmiş olsun.ADamlar yolu babalarının tapulu çiflği zannediyor.E5 de gitmek scooterlar için gerçekten zor olsa gerek çünkü o yolda yavaş gitmek imsansız gibi herks kaptırmıs gidiyor kaymak gibi yol scoterlar agır kalır bence.
Başa dön
BenDeliyim-GkN Çevrimdışı BenDeliyim-GkN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
choconut
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım çok haklısın bu konuda,ben bu tarz yollarda 110 un altına pek düşmemeye çalışıyorum..ama önceki motorum bws'de bu tarz tehlikeler atlatmıştım..çok geçmiş olsun.
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun bu dört tekerlekler terör estiriyolar zaten emniyet şeridini kullanıyoruz ama ordada araba çok Sinirlendim
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, geçmiş olsun öncelikle.gerçekten trafikte bazen motorları araç değilde bisiklet yerine koyuyorlar.bu tür olaylar hepimizin başına gelmiştir bazen trafikte motorla yol verince o kadar şaşırıyorumki hani doğal bişey olduğu halde ne bilim şaşırmamk elde değill bazsen duyarlı araç kullanıcalarıda oluyor.ve onlara teşekür ediyorum Bravo

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşaım gerçekten bunlara dikkat etmek gereekir......adamlar motoru taşıttan saymıyorlar...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

eroll88, geçmiş olsun
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
fordcu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Yzmit/Kocaeli

MesajTarih: 24.11.2006 - 23:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sadece scooter tipi motorlar için değil 125cc Ybr gibi motorlar içinde tehlikeli. Öfkeliyim Ana yollar yerine yan veya tali yollar kullanmak bir çözüm. Bu arada geçmiş olsun her zaman arkayı kolla. Sinirlendim
Başa dön
fordcu Çevrimdışı fordcu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 00:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aman aynalara dikkat!!!!!!!!!!
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kadiRR_delisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: S Virajından

MesajTarih: 25.11.2006 - 00:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun. Allah korumuş

Ben E5'de en sol şeridin solunu kullanıyorum trafik yoğunken diğer şartlarda ise yine solda kalmaya gayret gösteriyorum. Scooterların bu nedenle en az 150 cc'si tercih edilmeli bana göre.. Yada bu tür otoyollara çıkmamalı. Hee bu tür hayvanlar caddelerdede var. Aynısı bi arkadaşın başına geldi ve o bu kadar şanslı değildi adam biçti geçti ne tesadüfki o arabada dobloydu.
BURT_MUNRO
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: LONGBRIDGE

MesajTarih: 25.11.2006 - 00:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçekten hepimizin başına gelebilecek tarzda bi olay yaşamışsın geçmiş olsun.
en mantıklısı trafiğin akışının hızlı oldugu yollarda düşük cc li motorlar kullanmamak.

THE MORE PROTECTION THE MORE LIFE

Başa dön
BURT_MUNRO Çevrimdışı BURT_MUNRO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 25.11.2006 - 00:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

geçmiş olsun arkadaşaım gerçekten bunlara dikkat etmek gereekir
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
debbah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ist

MesajTarih: 25.11.2006 - 01:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

EROLL88, geçmiş olsun..

daha dün gece mecidiyeköyden çıktım okmeydanına doğru giderken en sağ şeritten 90 la gidiyorum, arkamda belediye otobüsü aramızda 90 santim filan var ve sürekli selektör yapıyor. işaret yaptım yol vermiyorum dedim yola devam ettim. durağa kadar takip etti ben de durağa girdim gidip dallamanın yenilerden yeşil otobüsüne bi kask vurmak geçti içimden ama sonradan vazgeçtim...

hiç düşünmedim bile ama herifin gazına gelip emniyet şeridine çıksaydım ordan da bir motor ters yönden geliyordu.. kafa kafaya girmiştik heralde...
Başa dön
debbah Çevrimdışı debbah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Capital1
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

E-5 e çıkınca güçlü makina olmalı tabii ki.. En sol şeritten trafik akışına göre 80-- 140 arası basmalısın. Artık trafik ne yiyorsa.. Her an pür dikkat olmalısın. Kızı, işe güce yetişmeyi, ekonomik sorunları, seçimi geçimi unutmalısın.. Sürekli aynalara bakmalısın. Yoksa vaziyet ayva !

Zaten araba kullananların keyfi gıcır.. Sen umurlarında değilsin. Bir de şu var.. Adamlara bakın veya araba kullanan hatunlara.. En az yarısı telefon ile konuşuyordur.. Bu da bizim ülkemize özgü bir manyaklık işteeeeeeee .. Z.kecem böyle trafiği yani.. Sinirlendim
Başa dön
Capital1 Çevrimdışı Capital1 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
tuqruL
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YstanbuL

MesajTarih: 25.11.2006 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Geçmiş olsun..

İki akşam önce bende e5 i kullandım ve cidden scooterlar için aşırı sakat bi yol.Emniyet şeridinden gidiyosun sapaklarda problem yaratıyor, hafif ortalıyosun yada sağ şeritten seyrediyosun bu seferde densiz şöförler emniyet şeridinden seni geçmeye çalışıyo ve acaip sıkıştırmalar yapıyo.
Ufak cc motor ile hiç tadı çıkmıyo otobanların.. e5 in .. İstemiyorum
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal