Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - kazalılar (foto)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

kazalılar (foto)

kazalılar (foto)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:43    Mesaj konusu: kazalılar (foto) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaslar hepımızın ıbret alması gereken fotolar dıye dusundugum ıcın koydum ALLAH HEPIMIZI kazadalardan korusun

En son zxrhalit tarafından 24.11.2006 - 18:06 tarihinde değiştirildi, toplamda 3 kere değiştirildi
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

halit abi yapma gözünü seveyim insan bunlara baktıkça motora binesi kaçıyor yaff İstemiyorum bazende bunlardan ders almayı öğretiyorrr hepimiz bu resimlerden azda olsa dersimizi almıştır ama ben hariç(şu anda motorum yok ilerde olursa alırım dersimi) Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum paylaşım için teşekürler halit abii. OK

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Hayabusa
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: KoNYa

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Halit'cim ne yaptın sen böyle Şok oldum Bombaları patlatıyorsun.Helal olsun kardeşim emeğine sağlık.... Alkışlıyorum

AhMeT BoZKuRT-MaDe iN KaYSeRi
Başa dön
Hayabusa Çevrimdışı Hayabusa Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

5 dk'da motosiklete dair tüm heveslerim uçtu gitti.

asla büyük motosiklet kullanmıcam ...

Paylaşım için tşk.
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
CLAW
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: aşkın olmadığı yerden

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ağlamak istiyorummmmmmm...napmışlar güzelim makinalara yaffff Ağlıyorum Ağlıyorum o arabalara nasıl dalmış bu herifler ya resmen içine girmişler motorla .biraz daha kassalarmış öteki kabıdan çıkarmış bunlar
güzel paylaşım halit Alkışlıyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 24.11.2006 - 17:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar yapmayın gözünüzü seveyim Ağlıyorum Ağlıyorum Ağlıyorum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

gerçekten kötü kazalarda war içlerinde ders çıkarılması gereken bi konu
(arşiwimde birazcık genişledi Bravo )
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bunlara baqtıkça içim yanıyor...

şunların alayından bi motor toplayamaz mıyız bana
Delirdim (: (:
Başa dön
deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
MusTy_17
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İzmiR

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

walla ne heves kaldı ne bişi allah göstermesinde başıma gelmeden bu motor sevgisi bitmez
Başa dön
MusTy_17 Çevrimdışı MusTy_17 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok kötü parçalamışlar güzel makinelri ya......bazıları arabanın içine kadar girmiş valla.....çoğu zaten tamamen parçalanmış.....ama ne olursa olsun motor kullanmaya devam edeceğim........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

abi bunlara baqtıkça içim yanıyor...

şunların alayından bi motor toplayamaz mıyız bana

Üzgünüm makineler yerine gelir,ya gidenler?
0 554 824 44 17
Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

napmışlar güzelim makinalara yaffff Ağlıyorum Ağlıyorum
Başa dön
a_g_g_r_o Çevrimdışı a_g_g_r_o Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Erkengel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Gaziantep

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya motor sevgisi bitmez içimizde ama insan bakınca çok kötü oluyor acayip bişey bunlar ya İstemiyorum
Başa dön
Erkengel Çevrimdışı Erkengel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Batuuu
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abim İçim Daraldı Bian Çok Kötü Kazalar Yaa ALLAH Hepimizi Korusun...

Binlercee Dansööz Var..

Başa dön
Batuuu Çevrimdışı Batuuu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 24.11.2006 - 18:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zxrhalit, daha önce sgor kardeşimiz tarafından verildi kardeşim ama yinede teşekkürler içimizi kararttın İstemiyorum Bravo
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal