kendime motor almak istiyorum,ve beni bilgilendirirseniz cok sevinirim,kendim zx600 kulanıyordum ama dedim simdi degistirmenin zamanı geldi,aklımda olan ilk basta yamaha r1 geliyor ve 2inci sıraya honda rr900 ve kawa geliyor.saglamlık ve kalite acısından hangisini tavsiye edersiniz.simdiden thanxx!!
Tarih: 05.11.2004 - 21:33 Mesaj konusu:
900 RR dediğine göre 2. el düşünüyosun heralde neyse almak istediğin makinaların hepsi baba makinalar bu üçünün içinden parana göre en temiz ve yüksek model olanını tercih edersin heralde ama R1 bence daha iyi olur :md: _________________ GSR
ceze, bilgilendirdigin icin tesekür ederim sagol,model olarak 2001 2002 düsünüyorum,ama kısmet insallah güzel bir sey denk getiririm ve bir daha satmamak kaydıyla bir kac sene kulanırım.
Tarih: 06.11.2004 - 00:05 Mesaj konusu:
walla tip istiosan r1, performans istiosan zx9 derim. hondayı hem bilmiorum hem de fazla sevmiorum _________________ This is episode 666
destination chaos
Each and all an actor blind
Arkadaşlar hondadan hazır söz açılmışken bişey sorucam CBR900RR diye geçen motorlar şu bahsettiğimiz 954RR larmı oluyor yoksa başka bir Honda mı?Sanırım en son 2003 te üretildi ve piyasaya sunuldu hondanın bu makineleri...
En son Absolute tarafından 08.11.2004 - 18:08 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Honda'nın 2.eli daima garantidir.Satarkende kullanırkende... Ama RR DURMAZ! fren koymayı unutmuşlar o makineye geçen sene 900RR wardı bende Hayabusayı aldığımda 'aa duruyo lan bu!' demiştim
Tarih: 28.11.2004 - 17:18 Mesaj konusu:
slm
makinaların üçüde çook güzel ama ben ce zx10r al eger almassan da
yukarda ceze nin dediği gibi içlerin den en temiz-düzgün olanını al
ama dikkat et çalıntı olabilir yada üzerin de devlet tarafından rehin haciz de olabilir .(motorun km sine bak yürüyen aksam gönyesine )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız