Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Suzuki bandit nasıldır

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Suzuki bandit nasıldır

Suzuki bandit nasıldır
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
aytu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 25.11.2006 - 20:33    Mesaj konusu: Suzuki bandit nasıldır Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

özellikle bandit diye yazdım bi kaç farklı modeline denk geldim
size sormak istediğim nasıldır kullananlar memnunmudur yada satmak isteyen varmı eksileri nedir bu konuda yardımlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar okuyanlar bilir bi yamaha almaya niyetlenmiştim şasesinde kaynak olduğunu öğrendim o yüzden satmak isteyen arkadaşlar motorun temiz olması gerekli mutlaka bilginize sunarım
yapılacak bütün yorumlar için teşekkürler
iletişim için msn adresim aytu@ay-tu.net
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.11.2006 - 20:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya şimdi kullananlar falan yine toplaşıp üzerime gelecekler ama,kendi fikrim Beğenmedim üzgünüm Üzgünüm

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 25.11.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

freewing,
Bende merak ediyorum banditi.Genelde piyasada pek yok.Neden Beğenmedim
Açıklarmısın?

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
aytu
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: aydyn

MesajTarih: 25.11.2006 - 20:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

niye ne oldu ki bende tam niyetlenmiştim en azından güzel gözüktü Ağlıyorum
bulosel
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Edirne/Bursa

MesajTarih: 25.11.2006 - 21:11    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cevapları ben de sabırsızlıkla bekliyorum Dil çıkarıyorum
Sorcy
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 25.11.2006 - 21:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bandit S kullanicisiyim.. inanilmaz memnunum Bravo

freewing, Neden " Beğenmedim " oldugunu aciklarsan belki aydinlatmaya calisir yada hak veririz.
Sorcy Çevrimdışı Sorcy Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 25.11.2006 - 21:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar o zaman şu linkten devam ediniz sadece bir örneği bu,polemik yaratmak istemem ama gerçeklerde göz ardı edilemez.
http://www.ikiteker.org/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2578&postdays=0&postorder=asc&start=15&sid=59af2269b5772a8fd0df4e2ab82050a9

Başa dön
freewing Çevrimdışı freewing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 21:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazerdan şaşma; Bandite bulaşma Göz kırpıyorum
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Herşeyden önemlisi senin alacağın motosikletten ne beklediğin?Eğer diyosanki tam bir touring makine istiyorum,Fazer'dan uzak durman gerekiyor.Gerek amacıyla çelişen vites oranlar gerek rahatsız arka selesi ve ısınan egzozları uzun yolu işkenceye çeviriyor.Touring amaçlı istiyosan Bandit bu konunun virtüözü,iki kişi yada tek kişi istediğin kadar mesafeyi istediğin rahatlıkla alabilirsin.Diyorsanki hız isterim heyecan isterim Fazer Bandit'e göre daha heyecanlı ve seri +18hp fark var ama neden Fazer'la vakit kaybedesenki?R6 al yada en kötü CBR600F al.

Avrupa'da istediğin dergi yada motosiklet yorumcusnun yorumlarına bak,hepsi Fazer'ı yerden yere vurur.Gerek Z750 ile kıyaslamlarda gerek Bandit ,GSR veya hırnet ile kıyaslamalarda Fazer son sıradadır.

Ama TR'de tam tersi.Bandit ve Z750 kayıp-Fazer ise başı çekiyor..Sebep?Bilinmiyor Şok oldum

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

Ancak ne zaman bir FAzer sahibine 'Fazer nasıldır' diye sorsan sana Fazer'ın dünyanın en iyi motoru olduğuna dair yeminler etmeye başlar...Fazer sahipleri motoruna aşık. Çok gülüyorum
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yurtdışında banditlerin özel forumları ve hayran kitlesi olduğunu duymuştum ama türkiyede ilginçtir, tutulmayan bir model. Gerçi biz herşeyin en hızlısını, serisini severiz, cruiser bile olsa Gülümsüyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SentinuS
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ataşehir

MesajTarih: 26.11.2006 - 03:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ben banditimi satıyorum istersen özelden konuşalım. Yalnız, Bandit hakkında burada motosikletin "m"sinden anlamayan arkadaşlar atıp tutarlar, onları dinleme. Birisi de, ikiteker.org'dan alıntı yapmış, orada Bandit'ten başka her motosikleti tartışıyorlar, saçmalamışlar yani. Fazer, 2005'in çok satan motosikletiydi (tabi sadece Türkiye'de!), şimdi de 2006'nın en çok ikinci eli olan motosikleti. (Ne demek istediğimi anladın sanırım.) Neyse, benim Bandit'i alıp almaman farketmez ama bandit hakkında seni epeyce bilgilendirebilirim çünkü bu sene 20000km kullandım.

Son olarak, Türkiye'de Bandit tutmaz. Bandit gibi Avrupa'yı kasıp kavuran bir kaç motosiklet daha var. Onlar da Türkiye'de tutmaz. Nedeni gayet basit. Bir örnek: 1000-2000 ytl daha verip koskaca 98beygirlik Fazer alıyorsun. 80 beygir, her virajda peg sürtüp virajdan ön kaldırarak çıkan yurdum insanına az geliyor tabi.
Canakkaleli
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Balıkesir/Akçay

MesajTarih: 26.11.2006 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aytu merhaba adaşım
benim ismim de Aytuğ msn eklersen sana bilgi verebilirim elimden geldiğince Bravo
dragstar1717@hotmail.com

––––•[Çanakkaleli]•–––
canakkaleli1903@hotmail.com
Başa dön
Canakkaleli Çevrimdışı Canakkaleli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Bandit600
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 26.11.2006 - 09:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

selamlar,

Tırım tırım fazer ararken ,hem de yamaha bayiisinde, onu gordum..Sımsıyah gıpgıcır duruyordu..Hep Suzuki kullanıcısı oldum ve yine vazgecemedim..2004 600 BanditS i hemen aldım..Performans var, tuketim makul,ustelik satıs sonrası parca sıkıntısı yok..ayrıca da muthis karizması var..Fazer lar CBR lar artık BMW Mersedes gibi olmus, mobilet gibi kimse bakmıyor...oysa Bandit ler,yollarda da az goruldugunden, her molada "bu hangi model gormedim diyenlere" anlatmaktan bi sure sonra sıkılıyorsunuz artık...

Yurtdısına da cok sık gıdıyorum.Avrupa da satıslarda 1 numara, 2.sırada Kawa lar geliyor, Yamahalar pahalı olduklarından 8.sırada

40.000 km ancak ıyı kullanılmıssa bıle alınabilecek motor...

Gülümsüyorum Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
Bandit600 Çevrimdışı Bandit600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
freewing
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 30.11.2006 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SentinuS,
Alıntı:

Yalnız, Bandit hakkında burada motosikletin "m"sinden anlamayan arkadaşlar atıp tutarlar, onları dinleme. Birisi de, ikiteker.org'dan alıntı yapmış,

o arkadaş ben oluyorum,alıntı değil link verdim,yani yol gösterdim,bandit bana göre Beğenmedim makinedir sana göre Bravo makinedir.Zevkler ve renklerdir,herkesin doğrusu kendi doğrusudur.Motosikletten anlamak konusunda ise söylediklerinde haklı olabilirsin çünkü bunlar senin doğrularındır yada sen öyle zannediyorsundur.Polemiğe gerek yok çıkıp bir kişide bana sen anlamıyorsun dese ne çıkar?Hay hay üstadım der geçerim.Yalnız şu arama butonunu kullanıp yazdıklarıma bir bakıver üstadım.Unutmayın karşınızdaki küçük bir çocuk dahi olsa size hayatın anlamını kaçırdığınız kısımlardan elinde bir bukle çiçekle çıkıverir.Ne dersiniz?

Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 02.12.2006 - 21:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardeş benim bile cu yazılanlardan kafam karıştı sen en iyisi ınadına cbf 600 al
Çok gülüyorum
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> İkinci El Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal