Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 25.11.2006 - 22:27 Mesaj konusu: KONYA MD Toplantı resimleriii
Merhaba arkadaşlar
Konyamızda ilk Konya md olarak toplantımızı yapmış
bulunuyoruz ve şu anki elimde bulunan tüm resimleri ekliyorum ve birçok
resimler mevcut devamını yorumların arasında görmeniz mümkün
olacaktır.
iyi seyirler
saygılar SGOR
eklenecek resimlerimiz vardır lütfen takip ediniz _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
tesekkurler sgor harika resimler(zaten ben cektim:)
cok keyifli ve güzel bir toplantıydı umarım yarın ki gezimizde aynı zevkte ve renkte kazasız,belasız gecer.tum dostlara selam ve sevgiler...
Kayıt: Mar 11, 2005 Mesajlar: 5973 Nereden: .:IZMIR:. Bornova
Tarih: 25.11.2006 - 22:38 Mesaj konusu:
Gerçek motorcular nasıl da parlıyor...
Vallahi harika olmuş... Ama yine raceciler çoğunlukta.. Hani bizim endurocular... Arada bir tane gördüm ona da helal olsun...
Umarım bundan sonrakiler daha kalabalık olur... Kim tutar sizi ... _________________
paylaşım için çok teşekkürler Başkan
Şimdi yorumlarıma geçeyim;
1) Yeni mekanınız hayırlı uğurlu olsun. Renkleri de çok güzel Sarı-Kırmızı
2) Yeni kurulan grubunuzda hayırlı uğurlu olsun.
3) Halit ezilceksın kardeşim ne istiyorsun tekerlekten yahu bi rahat bırak gezsin kendisi bıktı senden artık
4) Katılım çok güzel. Resimler çok güzel ama çok az gelsin artık devamı Başkan _________________ Suskunlu?um ASALETYMDENDIR
Her lafa verecek cevabim var lakin...
ßir lafa ßakarim LAFMI diye
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Tarih: 25.11.2006 - 22:41 Mesaj konusu:
Çok güzel Sgor, devamını bekliyoruz yalnız gittiğiniz mekan bir cafe veya bardan ziyade bir bekleme odası gibi görünüyor, soğuk bir mekan izlenimi veriyor. _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
Tarih: 25.11.2006 - 22:46 Mesaj konusu:
sgor güzel olmuş.yeni mekanın hayırlı olsun. _________________ BÜTÜN KURANLARI YAKSAK , BÜTÜN CAMİLERİ YIKSAK , AVRUPANIN GÖZÜNDE OSMANLIYIZ...OSMANLI ; YANİ İSLAM. KARANLIK TEHLİKELİ DÜŞMAN BİR YIĞIN... ( Cemil MERİÇ - Bu Ülke )
demgah, dostum bıze onemlı olan mekan degıl ınsanların verdıgı elektırık vede muhabbet onemlı olan mekan degıl bunları sen kapamıyorsan sana bız nedıyelım.... dansoz olsa dahamı ıyıydı??? _________________ Honda Elit Motor
Tarih: 25.11.2006 - 22:58 Mesaj konusu:
HonDa kendine gel ben bunları sizi tenkit etmek için yazmadım sadece görüşlerimi belirttim, benim neyi kapıp neyi kapamayacağımı sen bilemezsin, ha ben senin dostun filanda değilim _________________ GSXR 1000 K6 en mavisinden
www.istanbulracingteam.org
En son demgah tarafından 25.11.2006 - 22:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Kayıt: Apr 26, 2005 Mesajlar: 1501 Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21
Tarih: 25.11.2006 - 22:59 Mesaj konusu:
resimler muhteşem ilk buluşma için iyi bir katılım gerçekleşmiş devamını bekleriz yanii yalnız birşey dikkatimi çekti konya'da hiç bayan motorcu yok mu? hani ben olsam mesela bitane bayan, tek başıma gelmeye korkarım yanınıza
şaka bir yana konyada bayan motorcu sayısını arttırın tanıdığınız bayanları motosiklet sürücüleri yapın sevdirin motosikleti! _________________
ANY 21
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız