Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - KONYA MD Toplantı resimleriii

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

KONYA MD Toplantı resimleriii

KONYA MD Toplantı resimleriii
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:27    Mesaj konusu: KONYA MD Toplantı resimleriii Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Merhaba arkadaşlar Bravo

Konyamızda ilk Konya md olarak toplantımızı yapmış
bulunuyoruz ve şu anki elimde bulunan tüm resimleri ekliyorum ve birçok
resimler mevcut devamını yorumların arasında görmeniz mümkün
olacaktır. İyi fikir

iyi seyirler

saygılar SGOR

eklenecek resimlerimiz vardır lütfen takip ediniz
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
drjesus
Üye
Üye

Nereden: konya

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tesekkurler sgor harika resimler(zaten ben cektim:)
cok keyifli ve güzel bir toplantıydı umarım yarın ki gezimizde aynı zevkte ve renkte kazasız,belasız gecer.tum dostlara selam ve sevgiler...
Başa dön
drjesus Çevrimdışı drjesus Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

drjesus, evet tunç abicim ellerine sağlık çok teşekkürediyorum Bravo

sen yoksun be abicim onan üzüldüm fakat cengiz ve halit ekleyecekler senin resimleri Dil çıkarıyorum

evet yarınki gezimizin kazasız belasız geçmesi dileklerimle Çoook seviyorum

En son SGOR tarafından 25.11.2006 - 22:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
SGOR Çevrimdışı SGOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Eline sağlık SGOR cok guzel olmus abıjım . devanı beklıyoruz
selis
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: .:IZMIR:. Bornova

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Gerçek motorcular nasıl da parlıyor... Dil çıkarıyorum
Vallahi harika olmuş... Bravo Ama yine raceciler çoğunlukta.. Hani bizim endurocular... Arada bir tane gördüm ona da helal olsun... Alkışlıyorum

Umarım bundan sonrakiler daha kalabalık olur... Kim tutar sizi ... Göz kırpıyorum

Jet Ski
Başa dön
selis Çevrimdışı selis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Tua_nna
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için çok teşekkürler Başkan
Şimdi yorumlarıma geçeyim;
1) Yeni mekanınız hayırlı uğurlu olsun. Renkleri de çok güzel Sarı-Kırmızı Çoook seviyorum
2) Yeni kurulan grubunuzda hayırlı uğurlu olsun.
3) Halit ezilceksın kardeşim ne istiyorsun tekerlekten yahu bi rahat bırak gezsin kendisi bıktı senden artık Delirdim
4) Katılım çok güzel. Resimler çok güzel ama çok az gelsin artık devamı Başkan Sinirlendim
ßir de sarfedene ßakarim ADAM mi diye ..
Başa dön
Tua_nna Çevrimdışı Tua_nna Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi Yahoo Messenger MSN Messenger
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok güzel Sgor, devamını bekliyoruz Alkışlıyorum yalnız gittiğiniz mekan bir cafe veya bardan ziyade bir bekleme odası gibi görünüyor, soğuk bir mekan izlenimi veriyor. Üzgünüm
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
endurONE
Üye
Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sgor güzel olmuş.yeni mekanın hayırlı olsun.
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

firebladeosman, eyvallah osmanım canım kardeşim

selis, begendiğine sevindim ablacım diğer resimlerde ablacım takip et

Tua_nna, eyvallah ablacım sanada teşekkürediyorum devamı gelicek inş.

demgah, eyvallah kardeşim elbette gelicek
HonDa
Üye
Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

demgah, dostum bıze onemlı olan mekan degıl ınsanların verdıgı elektırık vede muhabbet onemlı olan mekan degıl bunları sen kapamıyorsan sana bız nedıyelım.... dansoz olsa dahamı ıyıydı??? Sinirlendim
firebladeosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:53    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HonDa, stres yapma abı arkadas bısey solemedı keyfımıze davam.
yarınkı gezımızde hava sartları el verırse guzel olucak ınsallah .
HonDa
Üye
Üye

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

insallah abıcıgım ama onemlısı toplanmamız bır sokak kosesıde olabılır bır bekleme salonuda dıyecek bırsey yok.....tek teker osman kardesım benım Göz kırpıyorum
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HonDa, ortam germe relaks ol canım Dil çıkarıyorum
demgah
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

HonDa kendine gel ben bunları sizi tenkit etmek için yazmadım sadece görüşlerimi belirttim, benim neyi kapıp neyi kapamayacağımı sen bilemezsin, ha ben senin dostun filanda değilim Sinirlendim

En son demgah tarafından 25.11.2006 - 22:59 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
demgah Çevrimdışı demgah Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
anicik
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul'da heryerden-ANY 21

MesajTarih: 25.11.2006 - 22:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

resimler muhteşem ilk buluşma için iyi bir katılım gerçekleşmiş OK devamını bekleriz yanii Bravo yalnız birşey dikkatimi çekti konya'da hiç bayan motorcu yok mu? Şok oldum hani ben olsam mesela bitane bayan, tek başıma gelmeye korkarım yanınıza Dil çıkarıyorum
şaka bir yana konyada bayan motorcu sayısını arttırın tanıdığınız bayanları motosiklet sürücüleri yapın sevdirin motosikleti!

ANY 21
Başa dön
anicik Çevrimdışı anicik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sonraki
1. sayfa (Toplam 9 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.28 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal