Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?

2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister?
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 27.11.2006 - 18:43    Mesaj konusu: 2007 GSX-R 600 cup'da kimler yarışmak ister? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İşte Team-X den DEV bir organizasyon daha...

2007 SUZUKİ GSX-R 600 CUP

GSX-R 600 CUP pist yarışı, motosiklet sektör ve marka imajlarının lansesi için çok önemli bir adımdır.

1 sezon organizasyonu yaklaşık, 500.000 Euro luk bir organizasyon olup, reklam, tanıtım, lanse, kitlelere ulaşım, marka kullanımına itibar ve marka kullanımına teşvik amaçlanmıştır.

Sektörel her markanın, rüştünü ispat edeceği, kullanıcısına sıcak temas sağlayabileceği, organizasyon ortaklığı ile, yatırımlarının en az 2 katı olarak dönüş yapabileceği bir oganizasyon olan GSX-R 600 CUP, profesyonel organizasyon bakış açısıylada önemli bir yer teşkil etmektedir. Görsel, yazılı basın ve medyanın ilgisiyle birlikte, organizasyon boyunca, ortalama 5.000.000 kişiye ulaşacak bir organizasyondur.

Ön Değerlendirme başvurusu için tıklayın ! ! !

Bu etkinlikle ilgili tüm "RESMİ DUYURULAR" sitemizden yapılacaktır...

En son HakanDincer tarafından 30.12.2006 - 23:02 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 27.11.2006 - 19:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Hakan_Dincer, duyuru için çok saol Bravo
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
suleyman__83
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 27.11.2006 - 19:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hadi bakalım hayırlı olsun Bravo Alkışlıyorum
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 27.11.2006 - 19:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

hadi bakalım hayırlı olsun

Alkışlıyorum
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SGOR
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: united states of KONYA

MesajTarih: 27.11.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

vatana millete hayırlı olsun bize izlemek başarılar dilemek geliyor Alkışlıyorum
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 28.11.2006 - 11:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Arkadaşlar bu organizasyon gerçekten profosyonelce planlanmış bir organizasyondur...
Çok degil 2 sene önce MOTOSİKLET SPORU adına yaşanılan olumsuzluklar düşünüldügünde ,bugüne geldiğimizde bu gibi organizasyonlarla bu sporun degeri artıyor..
Tabiki daha öncede söylediğim gibi bir Team-X den öncesi var birde Team-X den sonrası..
2007 yılında motosiklet severleri harika bir CUP bekliyor...
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 28.11.2006 - 14:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi herşey iyi hoşta katılım masrafı 8500€ toplamda deniyor ama bence geçer artı o paraya sıfır super sport makına alırım yahu..!! İstemiyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kaanmoto
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 28.11.2006 - 14:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kardesım katılım parası fena bana gelmez hadı bızden gectı cıragı yarıtırayım dedım sartları okuyunca bırden frenledık katılacaklara basarılar her zamankı gıbı yetenek degıl para yarısacak yazık Beğenmedim
Başa dön
kaanmoto Çevrimdışı kaanmoto Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Oktay_DAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 28.11.2006 - 15:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

lütfen katılmayı düşünmeyen arkadaşlar eksi cevaplar yazmasın bu organize gayet ciddi ve verilen sözü ve fiyatı geçmez.8500€ ya nasıl motor varmış anlamış değilim şu an Yamaha R6R 27.000 ytl ben bir ekzostuna1890€verdim pover kumandırına 500 dolar direksiyon amatisörüne 1.000ytl hava filtre 100€ yarış grenajı 450ytl lastikler hariç. Beğenmedim
kudretest
Üye
Üye

Nereden: IZMIR//BANDIRMA///954 RR

MesajTarih: 28.11.2006 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

diğer markalarada örnek olur inşallah Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
kudretest Çevrimdışı kudretest Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Vulcan_Lionheart
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/bagdat caddesi

MesajTarih: 28.11.2006 - 19:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Oktay_DAL demiş ki:
lütfen katılmayı düşünmeyen arkadaşlar eksi cevaplar yazmasın bu organize gayet ciddi ve verilen sözü ve fiyatı geçmez.8500€ ya nasıl motor varmış anlamış değilim şu an Yamaha R6R 27.000 ytl ben bir ekzostuna1890€verdim pover kumandırına 500 dolar direksiyon amatisörüne 1.000ytl hava filtre 100€ yarış grenajı 450ytl lastikler hariç. Beğenmedim

abi tamam sende haklisinda hadi sifir alamadin ama cok rahat ikinci el bir 2006 model 600cc alabilirsin baba markalardan 2000km yi gecmemis falan dolu piyasada... yani bu nedir abi 8500 euro Üzgünüm 1500 euroluk tulumuda hediye edeceklermis sezon sonunda Delirdim saolun be Çok gülüyorum parasini verdik bari bi tulumumuz olsun Alkışlıyorum neyse abi negatif olmak istemiyorum katilanlara iyi sanslar Göz kırpıyorum

F.Volkan Mutlu (0RH+) YAMAHA R1
Başa dön
Vulcan_Lionheart Çevrimdışı Vulcan_Lionheart Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kuii
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 28.11.2006 - 19:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hayırlısı başkan Bravo Bravo Bravo
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 28.11.2006 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

o kadar param olsa motor alırım race Delirdim ama olanlar ıcın cıddı bır yarıs cok guzel

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
hingindin
Üye
Üye

Nereden: YZMYR

MesajTarih: 28.11.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Peki şöyle bir soru sorayım size bende...Siz nasıl bir yarış organizasyonu bekliyordunuz yada olsun istersiniz?Adamın biri çıksın 20 tane sıfır suzuki yi tam donanımlı hale getirsin..Sonra size versin sizde çıkın gazlayın düşerseniz motoru tekrar eski haline getirsin ve size tekrar versin..her yarış 2 takım lastik eskitin 3-5 depo benzin harcayın o adam bunları karşılasın...Olaki böyle bir adam çıktı (ki bu dünyada yok) ben inanıyorum üstüne ''para yok mu bedavaya mı canımızı tehlikeye atıyoruz kardeşim biz'' diyen çıkacaktır..Motorsiklet yarışı gönül işi ve tabiki para işi gerçek yeteneklerin ortaya çıkması için konuşuyorsunuz aslında anlıyorum sizleri ama bu normal bütçeyle olacak işler değil tabiki bir ücret olacak..Sadece sizin istediğiniz şartlar maddi yönden çok güçlü bir federasyon desteği ve sadece cebine giren parayı düşünmekten başka bu tarz organizasyonlara destek verecek MARKALAR sayesinde olur buda bence çok zor TR şartlarında...Bu tarz bir organizasyonu DÜŞÜNEBİLEN insanların ortaya çıkması bile sevindirici...Ha bir de unutmadan '' ben okusaydım ohooo profesör olurdum'' geyiği gibi '' ah ben o motorun üzerinde olacaktım ki var ya neler yapardım tozumu göremezlerdi'' diye düşünen çok insanda pistlerde HİKAYE oldular..Sadece zenginler hızlı değil bu ülkede ve yarışanların hepside paranın hesabını bilmeyenler falanda değil...Motorsiklet için en azından bu böyle...
Başa dön
hingindin Çevrimdışı hingindin Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder AIM Adresi
CockyAngel
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 09:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şahis Yarıs maliyeti (minimum harcama ile)
1 Motosiklet: 12.000 ytl
2Granaj: 350 ytl
3 Boya ve etiketleme: 400 ytl
4 yarış bası lastik: 7 x 650: 4.550 ytl
5benzin yarıs bası: 7 x 20: 150 ytl
6 katılım payı: 1.200 ytl
7 lisans: 50 ytl
8mekaniker 6x500: 3.000 ytl
9 egzoz: 500 ytl
10celik fren hortumu: 300 ytl
11 tulum: 500 ytl
12 eldiven: 200 ytl
13 bot: 300 ytl
14 kask: 500 ytl
15yol: 2.000 ytl
16konaklama: 1.500 ytl
TOPLAM........................... .......27.500 YTL

en özetinden ve en az maliyetli şekli ile, ha buraya, düşmeler kalkmalarda cıkan hasarlar ve antrenman yapma şansınızda olmadan cıkan maliyetler....yani ekstra lastik ve benzinde yok...yani hiçbir seyin yedeği yok.....arkadaslar, bu fırsat bir daha gelmez, bir olumsuzluk oldu, iptal edildi diye düşünün, bu seferde, aaa neden bizde avrupada ki gibi CUP yapmıyoruz, adamlarda ne güzel bizde neden yok demiyelim....hesap ortada....

Son Mesajdan 5 dakika sonra eklendi:

SUZUKI kalmış boyle bir fırsatı vermiş, bence alkışlamak gerekir...yoksa bi 10 sene daha bekleriz boyle bir organizasyonu....avrupayı 20 sene geriden takip edecek konuma geliriz....BRAVO SUZUKI Alkışlıyorum
Başa dön
CockyAngel Çevrimdışı CockyAngel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal