Dünyanın en eski yarış motorlarına imzasına atan İngiliz Triumph markası ülkemizde yaygın olmasa da kalitesiyle, sağlamlığıyla ve dizaynıyla dünyada çok önemli bir markadır.
Şimdi size şuan üretimde bulunan Triump Daytona 675'i sunuyorum.
_________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
daytona' nın cizgileri kesinlikle cook güzel cok hoş racing in en sempatik görünüşlüsü benim düşüncemle bi kac fotoda görsellik için ben ekledim paylaşim için teşekkürler shadow-750 _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
Tarih: 28.11.2006 - 12:14 Mesaj konusu:
Valla onu bunu bilmemde şu adamlar sıralı 4 silindir makina yapmayı ne zaman öğrencek yavv.. _________________ 99 Titan.. 97 YZF600F.. 98 CBR600F3.. 00 CBR600F4.. 06 SES150 Dylan..
tasarıma dicek laf yok ama iş tekniğe dökülünce işe yaramaz...
dostum bu sene yapılan 600cc supersport testlerini bir incele bakalım.. piyasadaki yabancı kaynaklı kaliteli magazinlerin bir çogu inceledi. eski sayılari arastır.
2006 600 cc stock supersport galibi bu cihaz..
Tarih: 29.11.2006 - 19:24 Mesaj konusu:
675cc nasıl bir 600cc kategorisi galibi
Liste fiyatı ingiltere fiyatı kimbilir türkiye fiyatı nedir? o yüzden tutmuyor bu tarz makineler.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Tarih: 29.11.2006 - 19:57 Mesaj konusu:
Bence cok hos bir makina, gecen ay TWO dergisinde testi vardı okudum, adam 600cc ve 750cc arasındaki bir gecis makinası demisti, ve kullanan 4 surucude ove ove bitirememis motoru, dengesi cok iyi torku cok iyi vs vs..
Bende canlı olarak orjinal egzoslu sesini dinledim ve 3 silindir olmasından kaynaklanan inanılmaz hos ugultulu bir sesi var..
Param olsa dusunmeden bu motoru alırdım _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
emeğe saygı duyuyorum. kaliteli ve sıradışı özellikleri olan bir makina olduğu doğrudur. ancak bu avrupalılar daima kendi kıt alarının mallarını överler ve her müsabakada birinci getirirler. oysaki kendi ülkelerinin gençlerinin hep japon kullanmalarını ya görmez yada görmezden gelirler.
Amerikan Cycle World dergisi tarafından 2006 yılının kendi kategorilerindeki en iyi motosikletleri sınıflandırmasında Triumph Daytona 675 en iyi orta ağırlıktaki streetbike seçilmiş...
http://www.triumph675.net/news.htm
Müsade ederseniz bende bu Triumph wallpaper eklemek istedim.Görünüş olarak bilinen Japonlar ve İtalyanlarla kıyaslanılabilecek kadar güzel bir görünümü var bence..
En son artayt tarafından 29.11.2006 - 20:49 tarihinde değiştirildi, toplamda 6 kere değiştirildi
güzel motor fakat türkiye de insanlar honda dışında motor alırken bile sık dokuyup ince eliyor. bu motorları ancak farklı olmak adına alanlar olabilir.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız