Öncelikle herkese merhaba.Ben yeni bir motordelisiyim.Motor sürmeye başlamam için nasıl bir model-marka seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.Şu an yüksek bir model yerine en azından 3-4 sene kullanacağım fiyatı 3 Milyar civarında bir motor almak istiyorum.Biraz bilgi alabilirsem arkadaş ve abilerden çok sevinirim...
Vereceğin parayı biraz artırabilirsen (4.500.000 TL.) Honda XL200 ü şiddetle tavsiye ederim. _________________ Gelin tany? olalym,
Y?i kolay kylalym.
Sevelim sevilelim,
Dünya kimseye kalmaz.
Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 06.11.2004 - 23:00 Mesaj konusu:
Judas,
Öncelikle hoşgeldin...
Bende yeni başladım ve bir kaç gün içinde alıyorum YBR 125 Tavsiye ederim..
Satş fiyatı (Ruhsat ve Plaka Dahil) = 2.800.000.000TL _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
unforgiven haklı
ybr iidir. hem iyi bir başlangıç motoru. hemde iyi bir arkadaştır.
tabi olaylara birde bu açıdan bakmak lazım. ehuehu _________________ EVERY LIGHT I SEE IS GREEN
Selam dostum yeni kullanmaya başlıyorsan en iyisi YBR 125 YAMAHA yolda çok güzel gidiyor. 125 lik lerin içinde en rahat en konforlu ve dizaynı harika. özellikle mavi rengi harika. arkaya birde bagaj çanta takarsan yolda büyük bir enduro motor havası veriyor. kesinlıkle ve şiddetle tavsiye ederim. Bende ybr kullandım. şimdi Twister e geçiş yaptım. her konuda yardımcı olurum. maxell. See You.. 8)
Judas,
Öncelikle hoşgeldin...
Bende yeni başladım ve bir kaç gün içinde alıyorum YBR 125 Tavsiye ederim..
Satş fiyatı (Ruhsat ve Plaka Dahil) = 2.800.000.000TL
Bencede yamaha ybr ama fiat 3100ytl kapılarını aşındırıyorum adamların ellerinde motor yok..
Kayıt: Jan 29, 2005 Mesajlar: 129 Nereden: ERDEK/BALIKESYR
Tarih: 26.04.2005 - 19:00 Mesaj konusu:
hem senin parana göre hemde yeniler için güvenli bir motor.ybr-125 iyidir.seni tebrik ederim.işin başında kafadan racing'lere atlamadığın için.. _________________ 1999-R1
Metin-32
Kayıt: Jan 29, 2005 Mesajlar: 129 Nereden: ERDEK/BALIKESYR
Tarih: 26.04.2005 - 20:58 Mesaj konusu:
melih24 o ne oluyor biliyomusun;sevgili judas motor kullanmaya yeni başlamaktan ve hangi motorla başlaması gerektiğinden söz ediyor ya, ona verilecek mantıklı bir cevap oluyor dostum.motor kullanmaya sıfırdan başlayacak olan sevgili arkadaşlarımız bazen race kullanmak gibi düşüncelere kapılabiliyorlar.onlara doğru olanı söylemek herhalde seni rahatsız etmiyordur.zira sende kabul ediyor olmalısın ki motor kullanmaya küçük motorlardan başlamak her zaman doğru olanıdır. _________________ 1999-R1
Metin-32
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız