Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Kanuni mi, Ramzey mi, yoksa bir başkası mı?..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Kanuni mi, Ramzey mi, yoksa bir başkası mı?..

Kanuni mi, Ramzey mi, yoksa bir başkası mı?..
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Judas
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 06.11.2004 - 10:08    Mesaj konusu: Kanuni mi, Ramzey mi, yoksa bir başkası mı?.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Öncelikle herkese merhaba.Ben yeni bir motordelisiyim.Motor sürmeye başlamam için nasıl bir model-marka seçmem gerektiği konusunda kararsız kaldım.Şu an yüksek bir model yerine en azından 3-4 sene kullanacağım fiyatı 3 Milyar civarında bir motor almak istiyorum.Biraz bilgi alabilirsem arkadaş ve abilerden çok sevinirim...
Başa dön
Judas Çevrimdışı Judas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Popcorn
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2004 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yamaha Nouvo...
Başa dön
Popcorn Çevrimdışı Popcorn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2004 - 13:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede yamaha ybr 125
okuryazar
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Samsun

MesajTarih: 06.11.2004 - 21:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vereceğin parayı biraz artırabilirsen (4.500.000 TL.) Honda XL200 ü şiddetle tavsiye ederim.
Dünya kimseye kalmaz.
Başa dön
okuryazar Çevrimdışı okuryazar Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 06.11.2004 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Judas,
Öncelikle hoşgeldin...
Bende yeni başladım ve bir kaç gün içinde alıyorum YBR 125 Tavsiye ederim..
Satş fiyatı (Ruhsat ve Plaka Dahil) = 2.800.000.000TL
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 06.11.2004 - 23:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

unforgiven haklı
ybr iidir. hem iyi bir başlangıç motoru. hemde iyi bir arkadaştır.
tabi olaylara birde bu açıdan bakmak lazım. ehuehu Dil çıkarıyorum
maxell
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: IZMIR-Turgutlu

MesajTarih: 06.11.2004 - 23:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Selam dostum yeni kullanmaya başlıyorsan en iyisi YBR 125 YAMAHA yolda çok güzel gidiyor. 125 lik lerin içinde en rahat en konforlu ve dizaynı harika. özellikle mavi rengi harika. arkaya birde bagaj çanta takarsan yolda büyük bir enduro motor havası veriyor. kesinlıkle ve şiddetle tavsiye ederim. Bende ybr kullandım. şimdi Twister e geçiş yaptım. her konuda yardımcı olurum. maxell. See You.. 8)
Başa dön
maxell Çevrimdışı maxell Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ROYAL
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 18:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni Biricik Raicingim YBR 125 derim ögren büyüt? Dil çıkarıyorum
Başa dön
ROYAL Çevrimdışı ROYAL Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
mikrop
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 18:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven demiş ki:
Judas,
Öncelikle hoşgeldin...
Bende yeni başladım ve bir kaç gün içinde alıyorum YBR 125 Tavsiye ederim..
Satş fiyatı (Ruhsat ve Plaka Dahil) = 2.800.000.000TL

Bencede yamaha ybr ama fiat 3100ytl kapılarını aşındırıyorum adamların ellerinde motor yok..
Başa dön
mikrop Çevrimdışı mikrop Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ERDEK/BALIKESYR

MesajTarih: 26.04.2005 - 19:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hem senin parana göre hemde yeniler için güvenli bir motor.ybr-125 iyidir.seni tebrik ederim.işin başında kafadan racing'lere atlamadığın için..
CHATLAK Çevrimdışı CHATLAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 26.04.2005 - 20:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

işin başında kafadan racing'lere atlamadığın için..

bu ne oluyor simdi Öfkeliyim Öfkeliyim Üzgünüm

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 20:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

melih24 o ne oluyor biliyomusun;sevgili judas motor kullanmaya yeni başlamaktan ve hangi motorla başlaması gerektiğinden söz ediyor ya, ona verilecek mantıklı bir cevap oluyor dostum.motor kullanmaya sıfırdan başlayacak olan sevgili arkadaşlarımız bazen race kullanmak gibi düşüncelere kapılabiliyorlar.onlara doğru olanı söylemek herhalde seni rahatsız etmiyordur.zira sende kabul ediyor olmalısın ki motor kullanmaya küçük motorlardan başlamak her zaman doğru olanıdır. Dil çıkarıyorum
CHATLAK Çevrimdışı CHATLAK Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
melihh
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ankara/BEYPAZARI

MesajTarih: 26.04.2005 - 21:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tamam dostum ben cbr 125 rs 125 leri kastetiyorsun zannettim pardon Göz kırpıyorum 600luk racingler tabikide atlanacak makinalar degil Dil çıkarıyorum

treeyl bireykk, pavyrr sylayydd aa yeeaa Gülümsüyorum
Başa dön
melihh Çevrimdışı melihh Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
CHATLAK
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 26.04.2005 - 21:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

anlaştık o zaman sevgili melih 24. Dil çıkarıyorum Dil çıkarıyorum Göz kırpıyorum
tukuspos
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL / BJK

MesajTarih: 26.04.2005 - 21:23    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yeni başlayacaksan parana biraz ekleyebilirsen
Honda cbr 125

ekleyemezsen Yamaha Ybr 125 şaşma başkasını arama
Başa dön
tukuspos Çevrimdışı tukuspos Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.19 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal