Kayıt: Nov 16, 2006 Mesajlar: 563 Nereden: istanbul /anadolu yakasi
Tarih: 29.11.2006 - 12:48 Mesaj konusu:
herkes kendisi gibi oturdugu yeden para kazanmiyor . kuryeciyede werin 1 milyar maas masa basi is . oda yola cikmasin insanlara rahat batiyor o yuzden kurye oluyolar . ulke sartlari bunu gerektiriyo .
arkadasimin pizzacisi war 30 dakkika dan daha gec giden pizza icin bir sonraki pizza siparisinde 1 tane bedava weriyolar we pizzaci cocugun gec goturdugu pizzalar maasindan kesiliyor . sizce bu durumda pizzacimi suclu yoksa is werenmi ??
Tarih: 29.11.2006 - 13:16 Mesaj konusu:
Ayşenin gözlemleri doğru ancak düşünürsek hergün bilmem kaç kilometre yol yapmak zorund kalırsan üstelik istemediğin halde. motoruda böyle kullanırsın.eminim en temkinli kullanan insan dahi 7 gün, günde 12-13 saat motor kullanırsa ne dikkat kalır ne temkin !
Tarih: 29.11.2006 - 13:44 Mesaj konusu:
bu konu forumlarda yıllardır tartışılır durur fuzuli yazı işte bir öneride bulunsa neyse..... rabbitin dediği gibi eğitim şart _________________ Always Innovate , Never Imitate
Tarih: 29.11.2006 - 13:57 Mesaj konusu:
Alıntı:
Valla her motorcu kuralları ihlal eder etmezse ne anlamı kalır motorun istanbul trafiğinde...
Bu ne demek oluyor şimdi? Şimdi benim motorumun İstanbul trafiğinde bir anlamı yok mu diyorsun sen?
AŞB'nin bu haftaki yazısını ben şahsen beğendim. Ayrıca, yazının sonunda bu işin çözümüne ilişkin çalışmalardan bahsetmiş... Nasıl bir çalışma olacak ise artık...
Alıntı:
sizce bu durumda pizzacimi suclu yoksa is werenmi ??
İkisi de suçlu değil; bence müşteri suçlu. İlla sıcak istiyormuş, hem de başucuna... Ulan ben böyle müşteriye sıcak bir servis yaparım... Yahu sen Armutlu'dan Avcılar'a sipariş verirsen adam nasıl getirsin yarım saatte?... Tövbe ya Rabbim! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 29.11.2006 - 14:18 Mesaj konusu:
Alıntı:
İkisi de suçlu değil; bence müşteri suçlu. İlla sıcak istiyormuş, hem de başucuna... Ulan ben böyle müşteriye sıcak bir servis yaparım... Yahu sen Armutlu'dan Avcılar'a sipariş verirsen adam nasıl getirsin yarım saatte?... Tövbe ya Rabbim!
patron suçlu orası servis alanımızın dışında gönderemeyiz desin ; yazık günah çocukları zorla koşturuyorlar.....
kış geldi mahalle arası lokantaların hiçbirisi çocuklara pantalon yağmurluk vermedi zibil gibi geziyorlar bu soğukta .....soruyorum abi patron almıyor ne yapalım diyorlar.... _________________ Always Innovate , Never Imitate
Kayıt: Oct 26, 2006 Mesajlar: 4017 Nereden: istanbul/anadolu
Tarih: 29.11.2006 - 14:38 Mesaj konusu:
iyi be millet sıcak yemek tıkıncak diye milletin can güvencesi tehlike altına mı girsin? pizzacılar,lokantalar vs. bööle ''yarım saatte elinizde'' gibi boktan kampanyalar yapmasın bence
ama şunu da söylemem lazım bu tarz kampanyalar olmasa bile bazı kurye arkadaşların yine akıllı uslu süreceklerini sanmıyorum o ayrı
Tarih: 29.11.2006 - 14:46 Mesaj konusu:
İyi o zaman bende belirtiyim ben kuryeyim
çogunluk la sakin kullanırım sakin kullanıncada arabalar resmen benı ezecek bırı kırmızı ışıkta önume fırlar oda yetmezmiş gibi küfür eder
biri bıçak çeker biz n'yapalım
çantamızda sallama 'bıçak sopa taşıyıp kavga edelım bu defa'da
unutmayınki kuryelerin sayesinde motorlar'a azda olsa alıstılar bu da bızım alehımıze
kimse sanmasınki kuryeler ehliyetsiz(geçmişteki gibi motora bınığ trafıge
cıkmıyorlar)
Tarih: 29.11.2006 - 15:03 Mesaj konusu:
bazen insanlar yapıcak haber bulamayınca yapılabilecek en kolay yolu seçiyolar bu sektördede üsütne gidilebilecek ve arkana kamuoyunu (yanlış lanse ettirilerekte olsa) alıp yazı yazı yazılabilecek en kolay konu budur... Bunu araştırana kadar kamyoncuları ve minübüsçüleri dolmuşçuları taksicileri yazsın... _________________ ..::takarsan dost takmazsan tost olursun::..
haklı oldugu yanlar var ama bu karı tüm istanbul trafiginin stresini kuryelere ihale etmiş. rüzgar kurye firması bu yazıyı görmesin yoksa suikast düzenleyebilir _________________ Honda Twister 250
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız