Tarih: 29.11.2006 - 22:36 Mesaj konusu: 27.11.2006 ilginç bir doğa olayı
Bu tür bir şeye ne rastladım, ne de bir yerlerde benzer bir şey duydum...
Yakacık'da farkettim ve çektim. Yer marmara denizi üstü.Muhtemelen adaların tepesi... Oluşumun şekline dikkat edin. Bunun dışında soldaki güneşin sağ tarafdaki yansıması çok ilginç bir ortam oluşturmuş...
_________________ Hep kopyalyyorlar diye atmyyorum imza mimza...Uyuzum i?te...
Tarih: 29.11.2006 - 22:40 Mesaj konusu:
abi bu trafigi karmakarışık eden gereksiz insanın gelişine bir işaretmi acep ???
Gerçekten çok enteresan resimler.... Keşke bende o tarafta olupta çekebilseydim daha farklı açılarsan... _________________ www.enduromania.org - O Rh (-) 0 535 565 64 64
Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Tarih: 29.11.2006 - 22:46 Mesaj konusu:
Dudullu sapağına kadar takip ettim. Oraya kadar son derece net bir şekilde görünen bir boşluk vardı. Öyle ki sanki papnın gelişini müjdeleyen kutsal br işaretçesine Adaların üzerine denk gelen bir konumda idi. Soldaki güneş Ortodoks kilisesini sağdaki yansıma da sanki Vatikanı simgeliyor gibi idi. papanın gelişiyle Heybeli adayı nura boğuyordu... ( Mizansen değilmi olur yani. Papalığa bu hikayeyle satsam bu resimleri ne kadar para verirler acaba. :P )
İşin aslı ilk gördüğüm zaman deprem mi olacak geçti aklımdan. Bir zamanlar biryerlerde rastlamıştım. Deprem onceleri bulutlardaki garip hareketleri yorumlayan bir adam vardı. Deprem olacağını bulut hareketlerinden tahmin edebiliyormuş... Kim bilir. Bunun üzerine bir çok senaryo yazılabilir Hdi birkaç tane de siz yazın
( yarın dan sonra) diye bir film var, izlediyseniz ordaki bi olaydaki bulutların konumlanmasına benzettim.aman sakın öyle seyler olmasın.filmi izlemediyseniz izleyinn
Tarih: 30.11.2006 - 00:09 Mesaj konusu:
bu fotolar çok güzelde şu papa meselesi çok canımı sıktı bugün ya topkapıdan aksaraya 4 saatte gittim valla ya bütün yollar kapalıydı ama yine de fotolar çok garip bişeye yormak gerekirmi acaba ? _________________ birkan
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız