Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 27.11.2006 ilginç bir doğa olayı

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

27.11.2006 ilginç bir doğa olayı

27.11.2006 ilginç bir doğa olayı
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
KORBALA
Yeni Üye
Yeni Üye

Nereden: Ystanbul / Rize

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:36    Mesaj konusu: 27.11.2006 ilginç bir doğa olayı Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu tür bir şeye ne rastladım, ne de bir yerlerde benzer bir şey duydum...
Yakacık'da farkettim ve çektim. Yer marmara denizi üstü.Muhtemelen adaların tepesi... Oluşumun şekline dikkat edin. Bunun dışında soldaki güneşin sağ tarafdaki yansıması çok ilginç bir ortam oluşturmuş...

Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Gece
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi bu trafigi karmakarışık eden gereksiz insanın gelişine bir işaretmi acep ???

Gerçekten çok enteresan resimler.... Keşke bende o tarafta olupta çekebilseydim daha farklı açılarsan...

Yolun Sonu yok bizim i?in... A?ylamayacak engel yok. T?rk Endurocusuyuz biz...
Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
KORBALA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Dudullu sapağına kadar takip ettim. Oraya kadar son derece net bir şekilde görünen bir boşluk vardı. Öyle ki sanki papnın gelişini müjdeleyen kutsal br işaretçesine Adaların üzerine denk gelen bir konumda idi. Soldaki güneş Ortodoks kilisesini sağdaki yansıma da sanki Vatikanı simgeliyor gibi idi. papanın gelişiyle Heybeli adayı nura boğuyordu... ( Mizansen değilmi olur yani. Papalığa bu hikayeyle satsam bu resimleri ne kadar para verirler acaba. :P )

İşin aslı ilk gördüğüm zaman deprem mi olacak geçti aklımdan. Bir zamanlar biryerlerde rastlamıştım. Deprem onceleri bulutlardaki garip hareketleri yorumlayan bir adam vardı. Deprem olacağını bulut hareketlerinden tahmin edebiliyormuş... Kim bilir. Bunun üzerine bir çok senaryo yazılabilir Gülümsüyorum Hdi birkaç tane de siz yazın Gülümsüyorum
Başa dön
KORBALA Çevrimdışı KORBALA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aman abi o mühim şahsiyet yüzünden bugün bir çok kişi kendisine hayır duası etti trafikte.

Çoğu yolu kesmişlerdi. Ben Cumhurbaşkanı geldiğinde bile bu kadar eziyet görmedim yahu. Şok oldum

Haktır bize aslında ama neyse konuyu siyasete dökmiyim şimdi... Öfkeliyim

Başa dön
Gece Çevrimdışı Gece Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:Dabi şaşırtıcı bir şey valla

oynama yok dimi resim de

yoksa valla şaşırılaacak bir resim
GOOOOOOOOO
Süper Üye
Süper Üye
Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Nereden: istanbul/üsküdar/zeynep kamil

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

göktaşı gibi olmuş bulutlar güneş batana kadar izlerdim valla görseydim Çok gülüyorum Çok gülüyorum
Başa dön
GOOOOOOOOO Çevrimdışı GOOOOOOOOO Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
KORBALA
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 22:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Original... Yanımda N73 vardı Ancak bu kadar çekebildim... Hatta videosu da var Gülümsüyorum
Başa dön
KORBALA Çevrimdışı KORBALA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 23:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fotolar gerçek telefondan o gün bizzat gördüm Şok oldum

Hala şaşkınım ben dedim siteye at millet görsün abi diye...

Başa dön
kamikaze100
Üye
Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 23:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

( yarın dan sonra) diye bir film var, izlediyseniz ordaki bi olaydaki bulutların konumlanmasına benzettim.aman sakın öyle seyler olmasın.filmi izlemediyseniz izleyinn
Başa dön
kamikaze100 Çevrimdışı kamikaze100 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ALPER600
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: FEar Of ThE DaRk:)

MesajTarih: 29.11.2006 - 23:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kamikaze100, fazla ömrümüz yok zaten kıyamet kopsa kerdayız yanıGülümsüyorum fazla günahla gitmeyiz asıl dünyaya Gülümsüyorum
Gece
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 29.11.2006 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İpekyolu gezisinde sucukları ateşte kızartırken yüzüme vuran dayanılmaz ısıyı düşündümde o an aklıma takıldı. Bu kadar ateşe karşıdan dayanamazken offf offf neyse...

Kıyamette bizim için alamette....

Başa dön
geyik
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 30.11.2006 - 00:08    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

güzel fotolar. Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
geyik Çevrimdışı geyik Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kayyaaannnn
Üye
Üye

Nereden: Tekirda? (Canakkale)

MesajTarih: 30.11.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok ilginc gercekten yaww paylasim icin tskler
Başa dön
kayyaaannnn Çevrimdışı kayyaaannnn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birkan_cbr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 30.11.2006 - 00:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu fotolar çok güzelde şu papa meselesi çok canımı sıktı bugün ya topkapıdan aksaraya 4 saatte gittim valla ya bütün yollar kapalıydı ama yine de fotolar çok garip bişeye yormak gerekirmi acaba ?
efsanezzr
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 30.11.2006 - 11:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler
sağolasın
efsanezzr Çevrimdışı efsanezzr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Videolar ve fotograflar Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal