Kayıt: Mar 21, 2005 Mesajlar: 7063 Nereden: ...:::iZMiR:::...
Tarih: 03.12.2006 - 04:18 Mesaj konusu: İZMİR MD! 5 Aralık Halı Saha Maçı. Duymayan Kalmasın
Sevgili Arkadaşlarım;
Her hafta aboneliğe çevirdiğimiz halı saha maçımız bu haftada her zamanki
yerde yani Basmanede ki Yıldız Kapalı Sahasında 5 Aralık Salı günü akşam
22:00 - 23:00 saatleri arasında oynanacaktır.
Oynamak yada izlemek isteyen tüm Motor Delisi Üyeleri arkadaşlarımızı
bekliyoruz.
Gerçi sonuç her hafta aynı.Benim takım her hafta galip her hafta galip
Barcelona ile karşılaşacağız yakında mahalle takımı kesmiyo bizi _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
[img]http://img395.imageshack.us/img395/7806/44522774ap3.gif[/img]
Ben geliyorum Halilim ;SEYİRCİSİZ oynama cezası almış gibiydik geçen hafta ve çok zevksizdi.Umarım bu hafta MD içi ve dışı seyirciler artarda daha zevkli maç olur. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Tarih: 04.12.2006 - 10:42 Mesaj konusu:
Alıntı:
ben her iki takımada başarılar diliyorum hadi bakalım
SGOR
Teşekkürler dostum.Gerçi kazanacak takım bellide
Alıntı:
ailece senin takımının hayranıyız Halil abim yakından takip ediyoruz, bu haftada galibiyet isteriz
PERİ
Teşekkürederim kardeşim.Bu hafta senin için kazanacağız.Her hafta birisi
için kazanıyoruz zaten
Alıntı:
Ben geliyorum Halilim ;SEYİRCİSİZ oynama cezası almış gibiydik geçen hafta ve çok zevksizdi.Umarım bu hafta MD içi ve dışı seyirciler artarda daha zevkli maç olur.
BIKEHOPER
Olsun abim biz bize olsakta yeter bize.
Alıntı:
hadi bakalım hepinize bol şans iyi oynayan kazansın ama malum kazanacak takım yine belli
KARDELEN
Aynen katılıyorum.Bir daha maç ayarlamayacağım bu gidişle.Her hafta
her hafta yen nereye kadar yaniiii _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
Haksızlık etme halilcim geçen hafta vallai yusuf yusuf olcaktık az kalsın...
Bu hafta tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Tabi bir de İbo'nun gününde olması gerekli yoksa yine zorlanacağız ama ne olursa olsun y
ne biz galip geleceğiz. _________________ [img]http://img216.imageshack.us/img216/5217/13427424wl8.gif
Tarih: 04.12.2006 - 18:41 Mesaj konusu:
Alıntı:
Bu hafta tedbiri elden bırakmamakta fayda var. Tabi bir de İbo'nun gününde olması gerekli yoksa yine zorlanacağız ama ne olursa olsun y
ne biz galip geleceğiz
DRAGON
Yok be kardeşim rahat ol sen hayatta yenemezler bizi.
İbo konusuna gelince akşamdan kalmasın yeter bize
Alıntı:
Evet bende mutlaka orda olacağım izleyici olarak
SERTER
Fotocular kralı makinanla gel.Ama boşalttırmayı unutma _________________ Halil Akkaşoğlu 16 nisan halilakkasoglu@hotmail.com
halilRR, abi artıkbırakında biraz karşı takım yensin yaa
olmuyo ama böyle sürekkli siz sürekli siz tadı kalmıyo maçların
maç çekişmeli geçmiyo aloooooo kime diyorummmm _________________ ZEYBEK TEAM DİLBER ÇİÇEĞİ
ne biz galip geleceğiz.
dragon35,
savaş sen merak etme ben nabıza göre hareket ediyom baksana bu hafta kimse yoktu,her hafta her hafta böle olmazki abicim karşı takım yakında oynadığımız halı sahanın önünden bile geçmemeye başlıcak böle giderse VER COŞKUYU karşı takıma
halilRR,
abi valla daha yeni aklıma geldi yarın maç olduğu hemen eve geldim bak _________________
ben de gelmek istiyorum ama dün sek sek oynarken sol ayağımı fena incittim doktor amcalar sana nazar değmiş ayağına buz yap evde otur çizgifilm izle dediler , üzerine basamıyorum, md nin bir ambulancesı yokmu yaw bööle durumlar için nediim benim yerimede eğlenin
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız