Kayıt: Oct 03, 2004 Mesajlar: 623 Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a
Tarih: 07.11.2004 - 22:22 Mesaj konusu: Airbrush olayı için bir adres...
Sevgili MD grubu ve saygıdeğer arkadaşlarım...
Dün akşam birçoğunuzun tanıdığı ve bir kaç arkadaşımızın ve benim ders aldığım Eralp abiyle konuşurken bir arkadaşının Airbrush işiyle uğraştığını ve bu arkadaşa kendi web sitesi olan www.motoregitim.com da yer vereceğini anlattı.
Benimde aklıma geçen ay optik nickli arkadaşımızın açtığı airbrush topiği geldi.
Bu açılan konuya yazılan yazılarda bir çok arkadaşımızın airbrush yaptırmak istediğini ve bu onuda bilgi almak istediklerini yazmışlardı.
Bende bunun üzerine Eralp abiden bu arkadaşın web adresini aldım...
http://airbrushtr.sitemynet.com adresinden bu arkadaşa ulaşabilirsiniz....
Sitenin içinde iletişim bölümünde arkadaş email ve tel numarasını vermiştir...
Fiyat konusunda veya diğer bilgiler için bu arkadaşa başvurabilirsiniz...
Benim bu konuyla alakam yoktur.Ben Eralp abiyle sohbetimiz üzerine MD arkadaşlarıma yardım amacıyla bu konuyu açabilirmiyim diye sordum ve ok cevabı aldım...
Arkadaşlar tamamen yardım amaçlı olarak bu konuyu açtım...
Herkese sevgiler... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tarih: 08.11.2004 - 20:01 Mesaj konusu:
Bilmiyorum ama geçen açılan topiğe bayağı bi rağbet olmuştu.. _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
ThE_Unforgiven, verdiğin bilgi için teşekkürler.Geçen gün arkadaşın biri bu kasklar nasıl yapılıyor dıye yazıyordu ama.Görmedi herhalde bu topici. _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 09.11.2004 - 15:39 Mesaj konusu:
Evet evet bu bizim Evrim.Evrim de motorcudur.MD'de yok bildim kadarıyla.Ulaşmak isteyen bana pm atsın,ben bir şekilde bulurum Evrim'i. _________________ ozgur.
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 09.11.2004 - 16:05 Mesaj konusu:
airbrush-tr, siteye öncelikle hoşgeldin diyorum .. Yalnız verdiğin 2 linkte açılmıyor, istersen tekrar kontrol et linkleri ;-) .. _________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
AÇIKLAMA: Arkadaşlar http://airbrushtr.sitemynet.com/tr/ adresini üzerine tıklayarak değil (buradan) copy/paste (adres satırına) yaparak açabilirsiniz. diğer adresim www.airbrush-tr.com a ise birkaç gün sonra ulaşabileceksiniz. orada daha geniş bir arşiv ve ayrıntılı bilgi yer alacağı için hazırlık aşaması daha uzun sürdü
Tarih: 09.11.2004 - 23:42 Mesaj konusu:
airbrush-tr,
Sanırım adresi Yanlış yazmışsın bu nedenle kimse ulaşamıyor...
http://airbrushtr.sitemynet.com
adresin doğrusu bu sanırım...
Ayrıca Mynetin kendi içinde açtığı pencere tam olarak İLETİŞİM bölümü başlığı üstüne geldiği için iletişim sayfasının adreside budur arkadaşlar.. :arrow: http://airbrushtr.sitemynet.com/tr/id1.htm _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tarih: 09.11.2004 - 23:52 Mesaj konusu:
airbrush-tr,
Aman kardeşim ne demek...
Her zaman dediğim gibi...
Bizler MD grubuna hizmet için varız.....
Ayrıca şu airbrush olayı hakkında bi konu açta ayrıntılı bilgi versen iyi olur...
Ben dahil herkez merak ediyor fiyatı nedir ne kadar sürüyor vs...
Şimdiden iyi çalışmalar... _________________ ...YAMAHA YBR 125...
...34 BK 010...
...2005 MODEL GRY...
...B Rh ( + ) ...
Tarih: 10.11.2004 - 00:05 Mesaj konusu:
daha öncede optik nickli bir arkadaşımız MD sitesinde Stüdyosunun reklamını yapmıştı ..Ben kendisine mail yollamıştım ..ve demişttimki:
Mademki MD üyelerine böyle bir duyuru yapmak ve burdaki potansiyelden faydalanmak istiyorsunuz o zaman Motosiklet içerikli ve tamamen ücretsiz ,çıkarsız üyelik yapılabilen bu portalımıza Reklam vermeyi düşünün..MD sitesinin masrafları var ve bunu şu anda ben kendi cebimden karşılamaktayım,halbuki, bu kadar fazla üye sayısı ve hit'i olan bir sitenin kendi masraflarını çoktan çıkartıyor olması lazım..Ancak sektördeki kurumsal firmalara ne biz teklif götürdük nede onlar böyle bir potansiyelden faydalanmanın yollarını aradılar..Hal böyleyken MD portalında hesaplı ve ucuza bir reklam banner ı satın alırsanız hem bu siteyi desteklemiş olursunuz hemde ugraş verdiğiniz işde bir rant saglamış olursunuz.."
demiştim ama cevap alamadım..Demekki bu arkadaş forumlardan reklam yapacak,müşteri kazanacak,yaptıgı işin karşısında para kazanacak ama MD sitesi buna vesile oldugu halde bundan çok azda olsa faydalanamıyacak..Bu arkadaş bunu istiyordu demekki..çünkü mailime cevap gelmedi..
Egerki bu site üzerinden ticari reklam yapmak istiyorsanız lütfen sitemizin ayakta olması için reklam banner ı satın almaya bakın..Haa egerki siz AİRBRUSH işinden para kazanmıyorsanız yani bedava yapıyorsanız onu bilmem..ama burdan müşteri için faydalanıyorsanız bunu size saglayan MD yede destek olmak zorundasınız..
Bu at'la deve degil..
Malesefki bu reklam işine birisinin el atması lazım.. _________________ İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız