Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Airbrush olayı için bir adres...

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Airbrush olayı için bir adres...

Airbrush olayı için bir adres...
Sayfa 1, 2  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar Mesaj
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 07.11.2004 - 22:22    Mesaj konusu: Airbrush olayı için bir adres... Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sevgili MD grubu ve saygıdeğer arkadaşlarım...
Dün akşam birçoğunuzun tanıdığı ve bir kaç arkadaşımızın ve benim ders aldığım Eralp abiyle konuşurken bir arkadaşının Airbrush işiyle uğraştığını ve bu arkadaşa kendi web sitesi olan www.motoregitim.com da yer vereceğini anlattı.
Benimde aklıma geçen ay optik nickli arkadaşımızın açtığı airbrush topiği geldi.
Bu açılan konuya yazılan yazılarda bir çok arkadaşımızın airbrush yaptırmak istediğini ve bu onuda bilgi almak istediklerini yazmışlardı.
Bende bunun üzerine Eralp abiden bu arkadaşın web adresini aldım...
http://airbrushtr.sitemynet.com adresinden bu arkadaşa ulaşabilirsiniz....
Sitenin içinde iletişim bölümünde arkadaş email ve tel numarasını vermiştir...
Fiyat konusunda veya diğer bilgiler için bu arkadaşa başvurabilirsiniz...
Benim bu konuyla alakam yoktur.Ben Eralp abiyle sohbetimiz üzerine MD arkadaşlarıma yardım amacıyla bu konuyu açabilirmiyim diye sordum ve ok cevabı aldım...
Arkadaşlar tamamen yardım amaçlı olarak bu konuyu açtım...
Herkese sevgiler...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
DeLiJ@PoN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.11.2004 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sağol bu işe yarayacak gibi gözüküyor
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2004 - 20:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bilmiyorum ama geçen açılan topiğe bayağı bi rağbet olmuştu..
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 08.11.2004 - 20:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven, verdiğin bilgi için teşekkürler.Geçen gün arkadaşın biri bu kasklar nasıl yapılıyor dıye yazıyordu ama.Görmedi herhalde bu topici.
DTMVECTRA
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/bagdat

MesajTarih: 09.11.2004 - 11:17    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yaa nerde yaptırırız bunları adres faln varmı. benim motora yapalımm
Başa dön
DTMVECTRA Çevrimdışı DTMVECTRA Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
SEDATGUVEN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 09.11.2004 - 15:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu arkadaş kimdir her hangi bir bilgi yok. Eralp ismini verdiğine göre Evrim olabilir mi. Şayet Evrim'se bu arkadaşımızda motorcudur arkadaşlar.
Başa dön
SEDATGUVEN Çevrimdışı SEDATGUVEN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozgur
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ystanbul

MesajTarih: 09.11.2004 - 15:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Evet evet bu bizim Evrim.Evrim de motorcudur.MD'de yok bildim kadarıyla.Ulaşmak isteyen bana pm atsın,ben bir şekilde bulurum Evrim'i.
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 09.11.2004 - 16:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar selam
evet o benim! airbrushçı evrim yani Bravo irtibat bilgilerime ve örnek işlerime http://www.airbrush-tr.com dan ulaşabilirsiniz.

evrim duyar

En son airbrush-tr tarafından 25.11.2004 - 14:43 tarihinde değiştirildi, toplamda 2 kere değiştirildi
Başa dön
airbrush-tr Çevrimdışı airbrush-tr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 09.11.2004 - 16:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush-tr, siteye öncelikle hoşgeldin diyorum Dil çıkarıyorum .. Yalnız verdiğin 2 linkte açılmıyor, istersen tekrar kontrol et linkleri ;-) ..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 09.11.2004 - 16:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

AÇIKLAMA: Arkadaşlar http://airbrushtr.sitemynet.com/tr/ adresini üzerine tıklayarak değil (buradan) copy/paste (adres satırına) yaparak açabilirsiniz. diğer adresim www.airbrush-tr.com a ise birkaç gün sonra ulaşabileceksiniz. orada daha geniş bir arşiv ve ayrıntılı bilgi yer alacağı için hazırlık aşaması daha uzun sürdü Göz kırpıyorum

evrim
Başa dön
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 16:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

en iyisi beklemek adress daha saglıklı olur
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush-tr,
Sanırım adresi Yanlış yazmışsın bu nedenle kimse ulaşamıyor...
http://airbrushtr.sitemynet.com
adresin doğrusu bu sanırım... Dil çıkarıyorum
Ayrıca Mynetin kendi içinde açtığı pencere tam olarak İLETİŞİM bölümü başlığı üstüne geldiği için iletişim sayfasının adreside budur arkadaşlar.. :arrow: http://airbrushtr.sitemynet.com/tr/id1.htm
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
airbrush-tr
Sponsor

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

:evil: ThE_Unforgiven çok teşekkür ederim...
Başa dön
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:52    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

airbrush-tr,
Aman kardeşim ne demek...
Her zaman dediğim gibi...
Bizler MD grubuna hizmet için varız.....
Ayrıca şu airbrush olayı hakkında bi konu açta ayrıntılı bilgi versen iyi olur...
Ben dahil herkez merak ediyor fiyatı nedir ne kadar sürüyor vs...
Şimdiden iyi çalışmalar...
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.11.2004 - 00:05    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

daha öncede optik nickli bir arkadaşımız MD sitesinde Stüdyosunun reklamını yapmıştı ..Ben kendisine mail yollamıştım ..ve demişttimki:
Mademki MD üyelerine böyle bir duyuru yapmak ve burdaki potansiyelden faydalanmak istiyorsunuz o zaman Motosiklet içerikli ve tamamen ücretsiz ,çıkarsız üyelik yapılabilen bu portalımıza Reklam vermeyi düşünün..MD sitesinin masrafları var ve bunu şu anda ben kendi cebimden karşılamaktayım,halbuki, bu kadar fazla üye sayısı ve hit'i olan bir sitenin kendi masraflarını çoktan çıkartıyor olması lazım..Ancak sektördeki kurumsal firmalara ne biz teklif götürdük nede onlar böyle bir potansiyelden faydalanmanın yollarını aradılar..Hal böyleyken MD portalında hesaplı ve ucuza bir reklam banner ı satın alırsanız hem bu siteyi desteklemiş olursunuz hemde ugraş verdiğiniz işde bir rant saglamış olursunuz.."
demiştim ama cevap alamadım..Demekki bu arkadaş forumlardan reklam yapacak,müşteri kazanacak,yaptıgı işin karşısında para kazanacak ama MD sitesi buna vesile oldugu halde bundan çok azda olsa faydalanamıyacak..Bu arkadaş bunu istiyordu demekki..çünkü mailime cevap gelmedi..
Egerki bu site üzerinden ticari reklam yapmak istiyorsanız lütfen sitemizin ayakta olması için reklam banner ı satın almaya bakın..Haa egerki siz AİRBRUSH işinden para kazanmıyorsanız yani bedava yapıyorsanız onu bilmem..ama burdan müşteri için faydalanıyorsanız bunu size saglayan MD yede destek olmak zorundasınız..
Bu at'la deve degil..
Malesefki bu reklam işine birisinin el atması lazım..

İnsan umudu taşıdı, kimisi kırdı umudu, lakin kiminin sahip olduğu tek şey oydu, hepsi buydu.
Başa dön
HakanDincer Çevrimdışı HakanDincer Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Vitrin Tüm saatler GMT + 3 Saat
Sayfa 1, 2  Sonraki
1. sayfa (Toplam 2 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©

PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal