Sitemiz güvenliğini en üst seviye getirmek, gereksiz ÜYELİK alımını önlemek ve sitemizin iyi yönde ilerleyen gelişimine ciddi anlamda MOTOSİKLET tutkusu, merakı ve birlikteliği için aramıza katılan arkadaşlarımızın daha huzurlu bir ortamda bilgilerden faydalanmalarını sağlamak gerekçesi ile T.C KİMLİK NOSU ile üyelik kayıtları 02-12-2006 tarihi itibari ile başlamıştır.
Sistem AD, SOYAD, DOĞUM TARİHİ girişlerinin zorunlu tutularak kayıt yapılması sağlanmakta ve aktivasyon kodunun mail e gönderilmesi ile YÖNETİCİ PANELİNE onay için düşmektedir. Eğer verilen mail adresi yalnış ise üyenin onayı ilk etapta direk olarak iptal edilmektedir. Bu yüzden üyelik onayı için doğru mail adresi verilmesi sağlanmıştır.
Bu aşamanın ardından YÖNETİCİ paneline düşen T:C KİMLİK NO VE KİMLİK BİLGİLERİ araştırılarak doğruluğu onaylandıktan sonra siteye giriş izni verilecektir.
2007 itibarı ile büyük ihtimalle şifreside mesaj ile cep telefonuna yollanacaktır.
Bu sayede Fake ve gereksiz üyeliğin önüne %90 0ranında geçilecektir.
Sitede yapılan çalışmalar doğrultusunda baı bilgileriniz sol taraftaki mesaj panelinde belirtilmektedir. Bu noktada Motosikleti, Kan Grubu, yaşı vs vs gibi bilgiler görülebilecektir.Bu bilgilerin gözükmesi için Üyelerimizin yapması gereken bu bilgileri tam anlamı ile doldurmasıdır.
Önemli olan bir diğer konu ise 1 OCAK 2007 a kadar şu an sitemizde aktif olan tüm üyelerimizin T:C KİMLİK NO, AD SOYAD, DOĞUM TARİHİ SÜREKLİ OLARAK KULLANDIĞI MAİL ADRESİNİ ve KAN GRUPLARINI girme zorunluluğun bulunmasıdır. Bu sayede Sitemizdeki gerçek anlamda yazan üyelerimizin belirlenmesine ve bir sonraki aşamada SİTE YÖNETİMİ OLARAK neler yapabileceğimize karar vermemize yardımcı olacaktır.
Şİmdiden İlgi ve alakanıza teşekkür eder gerekli değişiklikleri bir an önce yapmanız gerektiğini tekrar hatırlatmak isteriz...
Kayıt: Mar 05, 2004 Mesajlar: 3973 Nereden: Balmumcu, Istanbul
Tarih: 04.12.2006 - 05:52 Mesaj konusu:
Henüz bizde başlamadı. HenryRR motovirus sitesinde olduğu gibi bizde de bu sistem uygulansa çok iyi olur diyor yanlış anlamadıysam. _________________ R1 Hedef
Kayıt: May 07, 2004 Mesajlar: 4194 Nereden: Hollanda- Konya
Tarih: 04.12.2006 - 07:18 Mesaj konusu:
Yurtdisinda yasayipta Türk kimligi ve pasaportu olmayanlar var. Bu durumda onlar üye olamiyacak mi ?. Bence fake üye olanlari bu kadar kafaniza takmayin, ben girdigim hicbir Hollanda sitelerinde böyle bir uygulama görmedim, olsada zaten cogu insan üye olmaktan vazgecer.
Fake üyelik iyi birsey demiyorum ama bu kadar dikkate alinacakda birsey degil bence. Tabi taktir yönetimin.
Alıntı:
Bu aşamanın ardından YÖNETİCİ paneline düşen T:C KİMLİK NO VE KİMLİK BİLGİLERİ araştırılarak doğruluğu onaylandıktan sonra siteye giriş izni verilecektir.
Alıntı:
Önemli olan bir diğer konu ise 1 OCAK 2007 a kadar şu an sitemizde aktif olan tüm üyelerimizin T:C KİMLİK NO, AD SOYAD, DOĞUM TARİHİ SÜREKLİ OLARAK KULLANDIĞI MAİL ADRESİNİ ve KAN GRUPLARINI girme zorunluluğun bulunmasıdır. Bu sayede Sitemizdeki gerçek anlamda yazan üyelerimizin belirlenmesine ve bir sonraki aşamada SİTE YÖNETİMİ OLARAK neler yapabileceğimize karar vermemize yardımcı olacaktır.
_________________ Doktorum Kalbimdesin! 34 DC 0239 Konya MD Team
Saçma sapan bir uygulamadan öte gitmez.Foruma girecegim diye kalkıp bilmem ne no'su verecem...Bir sürü foruma üyeyim ama kalkıp böyle birşey görmedim...Hani interneti Türkler bulsaydı ne olurdu diye yazılar vardı ya bir ara , ona benzedi bu da.Şİmdi illa zorunlu olsa gidip birinin T.C. no yu bulmak cok zor degil ki..Üyeligi kapatın , her ayın ilk haftası üyelik açılsın ..1 Ay izlemiş olur en azından...
Tarih: 04.12.2006 - 08:27 Mesaj konusu:
henryRR MV güzeL dü$ünmü$,ki dü$ünmekLe kaLmayıp uyguLayacak gibi.Bu sitede böyLe bir uyguLama yapıLabiLeceğini zannetmiyorum.Daha önce de konu$uLdu bu,biLiyorsun.
Burada mod Lar onLine oLmadığı sürece;sitede saçma topicLer açmaya,insanLara küfür etmeye,sadece kız arkada$ buLmak için üye oLmaya devam edecekLerdir.. Acı ama gerçek bu.. _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Star mod lar online degil diyor gibisin ama bak ben online ım ama listede yokum...Sadece ana sayfada görebilirsin..Genelde 1-2 mod oluyor en azından..Ama her tarafa bakmak zormuş gercekten...Şu uyarı bildirim düğmesini biraz daha aktif olarak kullanan sayısı çogalsa daha iyi olacak...Düşün şimdi birisi bir yerde küfür etmiş , nerden bileyim ben küfür ettigini ? Siz bunu bir şekilde iletmeniz lazım ki , bunu da uyarı bildirim ,sağ üstte ki ! ! ! butonu bunu kullanarak bildirin. _________________ http://img213.imageshack.us/img213/7844/rizlasuzuvm3.jpg
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 04.12.2006 - 08:45 Mesaj konusu:
StaR demiş ki:
henryRRBurada mod Lar onLine oLmadığı sürece;sitede saçma topicLer açmaya,insanLara küfür etmeye,sadece kız arkada$ buLmak için üye oLmaya devam edecekLerdir.. Acı ama gerçek bu..
sonuna kadar katılıyorum
sağ duyulu üyelerimiz oldukça çok tepkilerini hemen dile getiriyorlar bu kalbi bozuk insanlara karşı saçma sapan bir nick ve ardından anlamı olmayan bir yorum alsana kendini bilmez bir üye bence bunun önüne geçilecek bir önlem olabilir aslında günün hemen hemen her saati online olan yani kısaca mesleği md olan arkadaşlar var.
onlara görev verilse (gizli mod) ve bu saçma sapan yorumlar topiçler kilitlense veya geri dönüşüm kutusuna taşınsa ve gercek admin veya mod uygun görürse eski yerine geri taşısın geçici silme gibi online olmayan admin veya mod'lara yardım amaçlı
Son Mesajdan 1 dakika sonra eklendi:
alenalper, biz seni değil mod'ları kast etmiştik hemen de nasıl geldin heee ben burdayım der gibi _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
Tarih: 04.12.2006 - 08:46 Mesaj konusu:
alenalper Ben zaten $u anki durumdan bahsetmiyorum,daha önce ba$ımıza geLenLerden bahsediyorum.O küfürLer ediLdiğinde de biz o uyarı düğmesini kuLLanmı$tık.. Ama onLine kimse yoktu.
$öyLe de bir gerçek war ki,bu sitede MOD Lardan çok onLine kaLan insanLar var.Ben buna kar$ıyım açıkçası..
Neyse konu dağıLmasın..
SGOR _________________ GüzeLLik sıradandır ya onunLa doğarsınız ya da parayLa satın aLırsınız,önemLi oLan kendinizin ne oLduğunuzdur..
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız