Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları

Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM !
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:49    Mesaj konusu: Benim Motosikletlerin En Son Fotoğrafları Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

2006 Hayabusa , plakasını bu hafta çıkartıyorum .

2005 Hayabusa ,

2003 Harley Davidson Fatboy 100. Yıl Özel Versiyonu ,

2005 Harley Davidson Heritage Softail Classic ,

... bendeniz Gülümsüyorum

* 2007 senesinde Harley'lerden birini satıp , fuarda , onun yerine yeni kasa GSXR1000 ya da yeni kasa R1 almayı düşünüyorum . Bu arada 2006 Hayabusa içinde bir turbo projemiz var , inşallah en kısa zamanda StageII bir turbo düşünüyorum , teşekkür ederim .
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sen ne iş yapıyosun yanında çalısmayı cok isterım Çok gülüyorum motorlar harika allah kaza bela vermesın Bravo
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: since 1453 ;)

MesajTarih: 04.12.2006 - 09:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorlarınız çok güzeller, nazar değmesin..
Benim dikkatimi asıl kaskınız çekti, çok beğendim Gülümsüyorum
acaba shoei nin hangi modeli o? ve deseninin özel bir adı var mı?
www.istanbulracingteam.org
Başa dön
MercuryRising Çevrimdışı MercuryRising Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81 , Gülümsüyorum teşekkür ederim , aslında iktisat doktorası yaptım ancak aile şirketimiz var ve tahsilimle pek ilgili bir iş yapmıyorum , gemi ve büyük tonajlı motor-yat yapıyoruz .

MercuryRising , çok teşekkürler , kaskı sirkeci Özen Motor'dan aldım , Doğubank'ın sol çıkış kapısının hemen bitişiğindedir , kime sorsanız gösterir , markası SHOEİ , modeli Kiyonari Tc-1 , bu model SHOEİ'nin XSPİRİT kasasının bir modelidir , o kasa firmanın en üst kasasıdır .
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
tvs
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: :...TuzLa...:/İsT

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

crazy_81, Çok gülüyorum Delirdim gerçekten güsel abim nazar değmesin allah daha çok versin ama bu kadar motor fazla değilmi şu 2005 hayabusa versene yaff sana fazla gelirr Dil çıkarıyorum Çok gülüyorum motorların hepsi birbirinden şık ve güsel hiçbirine allah kaza bela vermesin kırmızı hayabusa tek yoshimura egzozlu hayabusa zannedersem. ?

Yzf r6 2006

Başa dön
tvs Çevrimdışı tvs Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:07    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

OLdFaRT demiş ki:
Maşallah nazar değmesin güzel motorlar Bravo Sen genede nazar boncuğu filan tak Göz kırpıyorum

çok teşekkür ederim , plakasız olan hariç diğerlerinde var Gülümsüyorum
Başa dön
pamati
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kazasız belasız sürmek nasip etsin insallah Bravo
Başa dön
pamati Çevrimdışı pamati Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Guclu, abi sen sakin düzceye gelme gelirsen bıdaha gerı donemezsın haberın olsun Çok gülüyorum
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi çok güzel makinlar ya içim geçtigörünce Alkışlıyorum allah kazasız belasız kulandırsın

Başa dön
crazyprince Çevrimdışı crazyprince Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
kenan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abi sen neyaptın ya bukadar resim konurmu buraya bizi intihayamı sürklicen biz rr almayı beceremedik bile maşallah allah nazardan saklasın darısı başımıza ,yeni motorunu iyi günlerde kazasıs belasız kullanmak dileğimle
Başa dön
kenan Çevrimdışı kenan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
mazot
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Yzmir/Urla... famagusta/Cyprus

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yanlis gormuyorsam hayabusanin birinde camera var.. Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Başa dön
mazot Çevrimdışı mazot Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

tüm mesajlar için tekrar tekrar teşekkürler , doğrudur siyah Hayabusa'da kamera var Gülümsüyorum
Başa dön
EmiRRhan
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: SAFRANBOLU & ESKİŞEHİR

MesajTarih: 04.12.2006 - 11:24    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vallaha bütün makinaların Maşaallah'ı var.Allah kaza bela vermesin Bravo

Başa dön
EmiRRhan Çevrimdışı EmiRRhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 04.12.2006 - 11:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

evet mükemmel makinalar Allah kaza bela wermesin
Bravo

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ssue
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 04.12.2006 - 11:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam allah kaza bela vermesin,hepsi cok guzel.Hayabusada hayirli olsun.
Başa dön
ssue Çevrimdışı ssue Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MOTORUM ! Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3 ... 9, 10, 11  Sonraki
1. sayfa (Toplam 11 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal