2003 Harley Davidson Fatboy 100. Yıl Özel Versiyonu ,
2005 Harley Davidson Heritage Softail Classic ,
* 2007 senesinde Pejo'lardan birini satıp , bit pazarından , onun yerine yeni kasa mobilet ya da yeni kasa pejo almayı düşünüyorum . Bu arada mavi mobilet için de bir turbo projemiz var , inşallah en kısa zamanda danger high voltage bir turbo düşünüyorum aşağıda ilgili ilk hazırlık resmimiz mevcuttur, teşekkür ederim .
şimdi ne alaka diyeceksiniz. ben anlatayım. ne biçim bir milletiz anlamıyorum. ne bu ya? bu kadar eriyip bitmeler, sanki başbakana mesaj iletiyor havaları? olmaz. Marifet midir bu şimdi? toplumumuzun % kaçı bu şekilde hayat sürdürebiliyor. orası aşikar... ben almasın demiyorum. alsın. kazansın. Allah daha çok versin. ama nasıl bir tepki veriyoruz orasını anlamıyorum. kimse kızmasın. açılan bu başlık günde 5 sayfayı vuruyor. nelere tepki vermemiz gerektiğini iyi bilmemiz lazım. gereken şeylere duyarlılık göstermemiz lazım. Bana Allah'ım ya dedirten birkaç örnek vermek istiyorum. darılmayalım lütfen.
crazy_81: abi sen ne iş yapıyosun yanında çalısmayı cok isterım
jawa350:la havle ve la kuvvete!
crazy_81: Guclu, abi sen sakin düzceye gelme gelirsen bıdaha gerı donemezsın haberın olsun
jawa350:Acaba motorlar mı yoksa Guclu abi mi ? Ye kürküm ye...
balikci35: abi benıde alsana yanına ama ben bıkuryelık bı balıkcılıkdan anlarım herhalde o motorla ancak ınsan tasınır
-s3L1m-:Parasını gereksiz yere pullara dökenleri kim savunuyor ki, onlar da yanlış yapıyor... 10larca hatta 100lerce milyarı keyif uğruna motorlara verip bir kenara koymak yerine şu ülkede o israf edilen parayla neler yapılır neler... Bütün zenginler parasını böyle harcarsa düşünün siz ülkenin halini...
jawa350:Ayakta alkışlıyorum...
ac-dc:çok güzel gercekten !birini bana yollarmısın ?
noss1: abi naptın sen ya millet birini bulamıyo sen sıralamısın hayabusa manyak yalnız yanına eleman falan lazımmı
muci: abi yanına çırak alıomusun geliyim hemen ?
ozguryilmaz19: valla bence de ortalığı birbirine kattın bu kadar güzel makinalara sahip olmak bence ayrıcalıktır.
jawa350:zengin olmak mı ayrıcalık? nedir ayrıcalık?
neanderthal: Lâkin ülkemizdeki sınıfsal ekonomik uçurumun da nacizane örneği oldun.
jawa350:
Guclu abiniz birden iş bulma kurumuna dönüşmüş. enteresan gerçekten. nelerden medet umuyoruz. olaya espiri yanından bakamayacağım. bu adam dese ki gel yanımda çalış, çok kişi havadan atlayacak. yapmayın Allah aşkına. açlıktan ölenimiz olmadığı gibi motosiklet sahibi olan bizlerin hiçbirinin böyle şeylere ihtiyacı olduğunu sanmıyorum.
nelerle mücadele eden, ne zorluklarla geçinen Türkiye'de böyle örneklerden ibret alacağımıza nelerin peşindeyiz...
Tarih: 05.12.2006 - 08:17 Mesaj konusu:
jawa350 dostum, 2005 Hayabusa ile 2006 Hayabusanın fotoğraflarını ters koymuşsun; hemen yerlerini değiştir...
Bazılarımızın tuzu kuru olur. Hem de öylesine kuru olur ki ne bizler onların ne de onlar bizlerin duygularını hissedebilir. Onların dünyaları farklıdır. Lakapları ve rumuzları bile farklıdır; baksana, adamın niki bile "güçlü" ya da onun gibi bir şeydi galiba...
Bu emeğin için seni gerçekten de kutluyorum. Tepkini öylesine anlamlı ve mizahi bir şekilde dile getirmişsin ki ellerinden öpesim geldi.
Öte yandan o "güçlü" nün de kendine göre haklı yanları olabilir. Kazançlarının vergisini kusursuz ve eksiksiz bir şekilde ödemiş bir vatandaş olarak bunları yapıyorsa bize pek laf düşmez! Adamın gücü var, merakı var alıyor; belki de kolleksiyon yapıyordur. Olamaz mı? Tabiki olur... Ama olmaması gereken nedir derseniz; senin de vurgulamaya çalıştığın gibi buraya gelip kendisini bu şekilde deşifre etmesidir.
Ben o malum topiğe tek kelime yazmadım; yazarsam çok kötü yazarım... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tarih: 05.12.2006 - 08:52 Mesaj konusu:
cumoni , yazmak istediğiniz kötü şeyi yazarsanız sevinirim , okumak isterim , lütfen en kısa zamanda yazınız , ayrıca kendimi deşifre etmekle ilgili eleştiriler yapılmış , herkes motosikletin fotoğrafını paylaşmış , benim 3-4 motosikletim var olduğu için mi ben paylaşamıyorum , ayrıca paylaştığım platform sadece bu iş için ayrılmış "MOTORUM!" bölümü , bu arada ülkemizde 3 tane Hayabusası olanlar var , 7 tane motosikleti olan aile dostumuz bir büyüğümüz var , bu arada cumoni lütfen o kötü şeyleri yazınız , bekliyorum .
Son Mesajdan 2 dakika sonra eklendi:
jawa350 , beni yanlış anlamış ve aslında hiç tanımadan hakkımda birşeyler yazmış , açıkcası bu mesajı yakıştıramadım , jawa350 beni gerçekten tanısaydı , bu mesajı yazdığı için çok utanırdı .
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 593 Nereden: istanbul ama kalbi izmir de...
Tarih: 05.12.2006 - 09:18 Mesaj konusu:
bende dün Guclu arkadaşımızın yazdığı başlığa baktım ama msj yazmadım. yanlış birşey yaptığını sanmıyorum. herkes gibi o da kendi motorlarının fotoğraflarını bizle paylaştı. altına yazan arkadaşlarımızında kötü niyeti olduğunu sanmıyorum. bu kadar üstünde durulması gereksiz. motosikleti çok seven birinin buna özenmemesi,istememesi tuhaf olurdu. bunun dışındaki yazılanlarda espiri sadece.(iş konusunda mesela) jawa350, duyarlı bir insansın ama bunda kötü birşey yok, inan...
konu; kedi erişemediği ciğere muhabbetine dönmez inşallah. parası var almış. benim de maddi durumum o kadar iyi olsa bende çeşit çeşit alır koyarım. bu da kimseyi ilgilendirmez. kimsenin malında gözümüz yok. Allah daha çok versin. adam en azından parayı motor almak için kullanıyo. bence eleştirmek yerine kazasız belasız binek nasip olsun demek daha uygun düşer.
Tarih: 05.12.2006 - 09:25 Mesaj konusu:
cumoni abi kusura bakmayın ama bence çok yanlışsınız.burası bir motosiklet forumudur ve herkes bu forumun samimiyetine inanarak burada dost gördüğü insanlarla motosiklet mutluluğunu paylaşmak istiyor.dolayısıyla resimlerini koyuyor vs..siz kalkmış kendini deşifre ediyor diyorsunuz.birde özellikle o topice yazmadım yazarsam çok kötü yazarım deyip bir gaflete düşüyorsunuz.hadi jawa350 arkadaşımı bir nebze anlarım.O, topicte yazan bazı arkadaşların tavırlarından rahatsız olmuş,Guclu nün durumundan ya da motorlarından değil.ki o arkadaşlarda olaya espirili yaklaşmışlar diye düşünüyorum. _________________ KAWASAKI ZX(636)R siyah
AKRAPOVYC SP
K&N
SCOTTS DAMPER
En son ZX_ONuR tarafından 05.12.2006 - 09:37 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Tarih: 05.12.2006 - 09:32 Mesaj konusu:
Burası bir motosiklet portalı ve sen kimseyi motosikletlerinin resimlerini paylaştığı için suçlayamazsın! Topic okuyan arkadaşlarda (bende dahil) tabiki imrenmişler, isallah birgün hepimizin olur, bu arkadaşların bazılarının espiri yapmak amacıyla "abi yanına eleman alıcan mı" sorusunu nasıl ciddiye aldın anlamadım, Bu forumun amacı paylaşmak eğlenmekse senin o açılan topice hic bir sekilde itiraz etmemen lazım çünkü yanlış hiçbir şey yok.
Sen asıl boyle alaylı bir topic açıp seviyeyi düşürdüğün için kendinden utan.. _________________ Volkan Ustabay
Yamaha R6S
Suzuki DL650 V-Strom ABS
www.istanbulracingteam.org
Kayıt: Aug 22, 2006 Mesajlar: 1151 Nereden: MaNisA|-DeMirCi-|
Tarih: 05.12.2006 - 09:39 Mesaj konusu:
jawa350 arkadaşım motorların çok güzel hayırlı olsun ama amacın bnce MD üyelerini küçük düşürmek olmasın GÜÇLÜ nün parası vardır almıstır ama onun yaptığı hata snn de bnce böyle yaparak bi amacı gerçekleştiremezsiniz [/quote] _________________ crazyprince[-Manisa RAPCİTY-]
kardeşim kim haklı haksız yapmıycam ben 1,5 mılyarlık motora bınıyorum param olsa 20 mılyarda verırım bınen ımkanı olanda bınsın kımseye zarar vermedıkten sonra ne isterseler yapsınlar neye bındığı değil insan olup olmadığı onemlı hala motorcuları serseri görenler var bunu değiştirmeye güzelliklerini anlatmaya çalışalım kavga etmiyelim gariban gönlu zenğin motorcu benim 125 lik bana gore zx 12 be buna bende ınanmadım
Tarih: 05.12.2006 - 10:01 Mesaj konusu:
Guclu, Arthas, peri, yusufkocak, ZX_ONuR, benim yorumlarım bazen rahatsız edici olabiliyor. Ben bunun farkındayım; yeni üyeler hariç, bir çoğunuz da bunun farkındadır ama farkında olmanız gereken bir şey daha var ki benim kimseye kötü niyetim veya kinim yoktur, olmamıştır.
"Kötü yazarım" dememde özel bir kasıt aramayın; yanlış anlaşılabilirim anlamındadır.
Zengin adam kötüdür şeklinde bir zihniyete ben sadece gülerim ki Şaban Filimleri zamanında dahi sadece istisnalar vardı!
Evet, bazı yorumlar espri niteliğinde olabilir ama ateş olmayan yerde duman da tütmez. Bunu özellikle vurgulamak isterim!
Kedi erişemediği ciğere mundar dermiş. Belki doğrudur, bilemiyorum... Bilmek için kedi olmak gerek her halde!
Bazen gaflete düştüğümüz doğru; güzel güzel yazmışken son paragrafı eklemesem de olurmuş ama düştük işte bir kere...
Sonuç olarak şunu söylemeliyim. Ben Guclu'nün yerinde olsam o topiği o şekilde açmazdım. O fotoğrafları oraya yine koyardım ve bunlar benim derdim ama öyle şeyler daha yazardım ki hiç bir arkadaşımızın kafasında soru işaretleri bırakmazdım! Umarım ne demek istediğimi anlamıştır! _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jun 27, 2006 Mesajlar: 593 Nereden: istanbul ama kalbi izmir de...
Tarih: 05.12.2006 - 10:11 Mesaj konusu:
cumoni, soru işaretleri konusunda gerçekten sana hak veriyorum.yalnız bu noktadan sonra bunu sorgulayacak kişinin bizler olmadığını düşünerek sadece fotoğraflara bakmakla yetindim. kimin, nasıl para kazandığı bizi ilgilendirmez. bu arada yorumlarının gerçekten samimi olduğuna inanıyorum.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6Sonraki
1. sayfa (Toplam 6 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız