Motorundan niye soğursun?çok arıza çıkarır,parçası gelmez,satış sonrası hizmetlerinde sorun yaşamışsındır.Tabi burda ki olay münferit bir olay Kawa Türkiyeyi haksız olabilecek şekilde yermeye hakkı yok kimsenin,ama arkadaşında bezmiş bir hali var.Ben olsam bu motoru almazdım _________________ HATE THE SIN,NOT THE SINNER.
Bu motora talip cikacagindan kuskuluyum, adam motorun dogu duzgun resmini bile koymamis. Adamin servisle degilde motorla ilgili bi sorunu olmusa benziyor. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
ilgincc motor tam tarzım aslında daha ucuz bi fiyata verse görmek isterim ama komik yaa böle bişi _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
SAÇMALIK ben z1000 kullandım hasta kalım lamak içinse 2 ay bekledim
bu adam sanırım resimdeki motorun gerçekten maketini almışşş _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Ehehehe nefret ettigi modelede bakarmısınız Kawasaki nin bence en karizmatik modeli çıplakların lideri efesi kralı herbiseyi Gazı yetmedi heralde _________________ Hyosung Comet 650 / Gilera Nexus 500
2007 Kırmızı
34 EN 9820
Tarih: 05.12.2006 - 14:32 Mesaj konusu:
Bence bu bir HONDA REKLAMI
Bu adamın böyle bir motosikleti bulunduğuna kesinlikle inanmıyorum!
Dur, şunu bir arayayım... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız