Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)

var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:)
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
retox70
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YSTANBUL

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:25    Mesaj konusu: var mı böyle bir satış ilanı ? gülmekten öldüm:) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=3313867
sahibinden.com u gezerken gördüm.
Adam hakaret ederek satıyor motorunu Gülümsüyorum Gülümsüyorum
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bak ya kawasaki ye çamur atmış adam. Sürmeyi bilmezler ondan sonra dır dır dır çene yaparlar Beğenmedim
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:27    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Pes Gülümsüyorum Bu kadar olur. Alacak olan da almaz artık o motoru Gülümsüyorum

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
_CrazYDriveR81_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: "-.81_DüzcE.-"

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Şok oldum şaşırdım doğrusu Gülümsüyorum
_CrazYDriveR81_ Çevrimdışı _CrazYDriveR81_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
_alp_
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Çok gülüyorum Okudugumda cok guldum. Samimi bir arkadas Alkışlıyorum ...
Başa dön
_alp_ Çevrimdışı _alp_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
DoGaN_FaLcOn
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çorum

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

zuhahah adamın alacaı varsa bıle almaz bee Delirdim Delirdim Delirdim

motordelisi_19@hotmail.com
Başa dön
DoGaN_FaLcOn Çevrimdışı DoGaN_FaLcOn Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motorundan niye soğursun?çok arıza çıkarır,parçası gelmez,satış sonrası hizmetlerinde sorun yaşamışsındır.Tabi burda ki olay münferit bir olay Kawa Türkiyeyi haksız olabilecek şekilde yermeye hakkı yok kimsenin,ama arkadaşında bezmiş bir hali var.Ben olsam bu motoru almazdım Gülümsüyorum
darkvenoxrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Antalya, St.Petersburg/Rusya

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:47    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu motora talip cikacagindan kuskuluyum, adam motorun dogu duzgun resmini bile koymamis. Adamin servisle degilde motorla ilgili bi sorunu olmusa benziyor.
darkvenoxrider Çevrimdışı darkvenoxrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 13:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilgincc Çok gülüyorum Çok gülüyorum motor tam tarzım aslında daha ucuz bi fiyata verse görmek isterim Bravo ama komik yaa böle bişi Delirdim
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
motocrazyracing
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KSK florya orda bulamazsan ALSANCAK kordon

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

SAÇMALIK ben z1000 kullandım hasta kalım lamak içinse 2 ay bekledim Beğenmedim Beğenmedim Beğenmedim

bu adam sanırım resimdeki motorun gerçekten maketini almışşş Şok oldum Şok oldum Şok oldum

-~--~--~--~--~--~--~--~-- ALEMİN SEXİ MOTORCUSU --~--~--~--~--~--~--~--~-
Başa dön
motocrazyracing Çevrimdışı motocrazyracing Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
sponqebob
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İstanbul-İcerenköy

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ehehehe nefret ettigi modelede bakarmısınız Çok gülüyorum Kawasaki nin bence en karizmatik modeli çıplakların lideri efesi kralı herbiseyi Bravo Gazı yetmedi heralde
Başa dön
sponqebob Çevrimdışı sponqebob Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bence bu bir HONDA REKLAMI
Bu adamın böyle bir motosikleti bulunduğuna kesinlikle inanmıyorum! Öfkeliyim
Dur, şunu bir arayayım... Sinirlendim
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ya adam resmen satmamk için yazmişl

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
retox70
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 05.12.2006 - 14:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
Bence bu bir HONDA REKLAMI
Bu adamın böyle bir motosikleti bulunduğuna kesinlikle inanmıyorum! Öfkeliyim
Dur, şunu bir arayayım... Sinirlendim

abi inanın sizden bir cevap bekliyordum Gülümsüyorum bu arada imzanız harika hep söyliyeceğim kısmet bugüne imiş..
Stromer
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Berlin

MesajTarih: 05.12.2006 - 15:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motocrazyracing kardesim demissin ki

"hasta kalım lamak içinse 2 ay bekledim"

ne demek istedigini anlayamadim.
??
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal