Bir suredir sitede onemli bir yavaslama oldu. Once motordelisini acmaya calisiyorum, sayfa asiri yavas geliyor.... motordelisi sayfasi acilincaya kadar diger bazi motosiklet sitelerine gidip onlari bir dolasip geliyorum motordelisi hala acilmamis oluyor.
Ilgililerin bu ise mutlaka bir el etmasi gerekiyor
Tarih: 05.12.2006 - 18:03 Mesaj konusu:
Sebebinin pc'imden olacağına zannetmiyorum ama
siteyi ilk açarken bende kriz geçirenlerdenim
ilgililer bir açıklama yada öneride bulunurlarsa seviniriz
Sayın deliler bu tarz problem yaşayanlar yazsın sadece bir kaç kişinin başına gelmiyordur sanırım _________________ SAHİP OLDUĞUNUZ HER DÜŞÜNCE NESNEL BİR GERÇEKLİK BİR KUVVETTİR
1-Karar verdimi uygulayacaksın
2-Uygularken tereddüt etmeyeceksin
3-Tereddüt ettiğinde kaybedersin
Kayıt: Jun 30, 2006 Mesajlar: 870 Nereden: :...TuzLa...:/İsT
Tarih: 05.12.2006 - 18:22 Mesaj konusu:
bende olmuyor desem yalan olur aynen bendede oluyo ama her zaman değil tabi bazen benım makına alıştı artık md girmeye bir gün girmesin kafayı yiyo _________________
Yzf r6 2006
site degil de kitle baya yavasladi ya motor konulu 1-2 baslik oluyor o da bazen ... gerisi alakasiz konular = traş _________________ Herhangi bir pazar günü kazanabilir veya kaybedebilirsin, esas önemli nokta sahada bir erkek gibi kazanabilmek veya kaybedebilmektir...
Kayıt: Jan 31, 2005 Mesajlar: 3241 Nereden: Adana-Mersin Civarı tüm MD- Mersin MD
Tarih: 05.12.2006 - 21:30 Mesaj konusu:
Şimdi sitede ara sıra yavaşlama olabilir.Bu normal bir durum.Önemli olan sürekli olmaması ama büyük ölcüde PC dende kaynaklanabiliyor _________________ Çektim içime , döndüm deliye . . .
esoda, HIZ-TUTKUNU, NiGhTeXpReSs, SGOR, tvs, rayjay, alk22, canabien, ciko35, RüzGaR, PaRiS-Zx10R, adres çubuğuna geldiğinizde sadece "motordelisi" yazdığınızda altta daha önce girdiğiniz topic kısayol adreslerini göreceksiniz,direk anasayfaya bağlanmak yerine by-pass sistemle kestirmeden girmeyi deneyin,umarım işe yarar.(bende oluyor sizde oluyor mu? bildirirseniz sevinirim) _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
bende yavaslama acilirken degil ancak bazen forumlara ya da topiclere girerken oluyor. Ayrica cok fazla flood korumasi veriyor, bende biraz bekliyorum acilmazsa sayfanin altinda bulunan dugmeye basip geciyorum. _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız