Tarih: 08.11.2004 - 10:00 Mesaj konusu: fz6 yı nasıl biliyorsunuz
fazer 600 çok çabuk efsane bir motor oldu egzos sistemi falan çok hoşuma gidiyo hava filitresinin ayrı bir dizaynı varmış sesi muhteşem diyorlar ama hiç kısmet olmadı ne yazıkki siz nasıl biliyorsunuz bu fazer
bi arkadaşım şuan almayı düşünüyo binen bir kaç kişi ile konuşmuş ve motor için tavsiye almış ömürlük motor diyorlar _________________ yolda yava? bayyrda sava?
Kayıt: Aug 25, 2004 Mesajlar: 244 Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez
Tarih: 08.11.2004 - 10:57 Mesaj konusu:
Motor sağlam bi motor yol tutuşu ve dizaynıda fena değil.. _________________ Aramayyn bizi lüks meyhane kö?elerinde , Biz a?k ?arabyny ?i?eden içenlerdeniz , Sormayyn bize a?k nedir diye , Biz a?k için can verenlerdeniz...!
İyi motor, güzel motor. 2. elde çok bulursun şu sıralar. Malum 2006 da 6 tane temel değişiklik işe piyasaya çıkacak fz. Dolayısıyla çok sayıda satma gayesinde olan insan olabilir.
İyi motor, güzel motor. 2. elde çok bulursun şu sıralar. Malum 2006 da 6 tane temel değişiklik işe piyasaya çıkacak fz. Dolayısıyla çok sayıda satma gayesinde olan insan olabilir.
Yaw daha yeni çıktı bu alet piyasaya 2006 da yenisinimi yapcaklar toobe toobe Ya o 1000cc olan için olmasın o yenilenmedi biliyosunuz _________________ YAMAHA FZ6 FAZER '04
...:::FAZER'IM BENIM CANIM CIGERIM:::...
FazerMan, Haklısın 2006 daki değişiklik 1000 cc.için düşünülüyor.
vcorvetttte, Fz6 için tek kelime ile her istediğine cevap verebilecek bir motor diyorum. _________________ FAZERANT
VFR 800 V-TEC 2007
VESPA LX150 2006
Tarih: 15.11.2004 - 09:28 Mesaj konusu:
motor güzel çok amaçlı görüyorum , memnunum ama düşük hızda 15-25km gibi yolun bozukluğunu çok hissettiriyor gidona hidrolik gibi birşeyler taktırmak iyi olur belki
Benim yorumlarım tamamen kendi zevkimi yansıtan bir yorum olacak, subjektif olduğunu baştan kabulleniyorum yani.
FZ6'04 uzun bir zaman benim için yeri farklı olmuş bir makine ama ilk kullandığımda açıkçası özellikle ses konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. FZ6 dan önce 600F kullandığım için mi bilmiyorum ama ses bana çok mekanik hatta elektrik süpürgesi gibi geldi. Bakmayın F650 nin çim biçme makinası sesinden çok çok daha iyi ama belkide fazla beklentilerle kullanmıştım. Ayrıca oldum olası dijital devir göstergesi olayına karşıyım. Hani dijital sürat göstergesi tamam ama devir göstergesi analog olmalı benim görüşüm. FZ6'04 ün göstergesi tam bir trajediydi o açıdan. Ama motor performansı, oturuş pozisyonu vs. harikaydı. Açıkçası bu kısa test sürüşünden sonra aklım Kawasaki Z750 ye kaydı.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız