Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - fz6 yı nasıl biliyorsunuz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

fz6 yı nasıl biliyorsunuz

fz6 yı nasıl biliyorsunuz

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
vcorvetttte
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul

MesajTarih: 08.11.2004 - 10:00    Mesaj konusu: fz6 yı nasıl biliyorsunuz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fazer 600 çok çabuk efsane bir motor oldu egzos sistemi falan çok hoşuma gidiyo hava filitresinin ayrı bir dizaynı varmış sesi muhteşem diyorlar ama hiç kısmet olmadı ne yazıkki siz nasıl biliyorsunuz bu fazer
Başa dön
vcorvetttte Çevrimdışı vcorvetttte Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
flowrider
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 08.11.2004 - 10:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motovitrindeki konulari inceledin mi

?MER UZMA
HONDA CBF 1000 A
Başa dön
flowrider Çevrimdışı flowrider Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
FZS600
Üye
Üye

Nereden: Manisa Turgutlu

MesajTarih: 08.11.2004 - 10:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

abicim tek kelime muhteşem Dil çıkarıyorum eğer yok sa hiç vakit kaybetmeden almanı dilerim Göz kırpıyorum
Başa dön
FZS600 Çevrimdışı FZS600 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
madida
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.11.2004 - 10:42    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi arkadaşım şuan almayı düşünüyo binen bir kaç kişi ile konuşmuş ve motor için tavsiye almış ömürlük motor diyorlar
CANAVAR5
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KAHRAMANMARA?/merkez

MesajTarih: 08.11.2004 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Motor sağlam bi motor yol tutuşu ve dizaynıda fena değil..
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 10.11.2004 - 14:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

CANAVAR5 demiş ki:
Motor sağlam bi motor yol tutuşu ve dizaynıda fena değil..

Yoltutuşu ve dizaynı mükemmel Öfkeliyim

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Captain13
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: çanakkale

MesajTarih: 10.11.2004 - 19:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper abi bende alacam hehehe Dil çıkarıyorum
Başa dön
Captain13 Çevrimdışı Captain13 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
lombardo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 20:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

her insanın bir ideali vardır.
benimki bu motor kesinlikle alınması lazım.
Vae_victis
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 11.11.2004 - 09:38    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İyi motor, güzel motor. 2. elde çok bulursun şu sıralar. Malum 2006 da 6 tane temel değişiklik işe piyasaya çıkacak fz. Dolayısıyla çok sayıda satma gayesinde olan insan olabilir.
Başa dön
Vae_victis Çevrimdışı Vae_victis Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
FazerMan
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: BURSA

MesajTarih: 11.11.2004 - 09:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vae_victis demiş ki:
İyi motor, güzel motor. 2. elde çok bulursun şu sıralar. Malum 2006 da 6 tane temel değişiklik işe piyasaya çıkacak fz. Dolayısıyla çok sayıda satma gayesinde olan insan olabilir.

Yaw daha yeni çıktı bu alet piyasaya 2006 da yenisinimi yapcaklar toobe toobe Öfkeliyim Ya o 1000cc olan için olmasın o yenilenmedi biliyosunuz

------www.fazertr.org---------
Başa dön
FazerMan Çevrimdışı FazerMan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ant
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 11.11.2004 - 10:33    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

FazerMan, Haklısın 2006 daki değişiklik 1000 cc.için düşünülüyor.

vcorvetttte, Fz6 için tek kelime ile her istediğine cevap verebilecek bir motor diyorum.
Başa dön
ant Çevrimdışı ant Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kuzey
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.11.2004 - 09:28    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

motor güzel çok amaçlı görüyorum , memnunum ama düşük hızda 15-25km gibi yolun bozukluğunu çok hissettiriyor gidona hidrolik gibi birşeyler taktırmak iyi olur belki
Başa dön
kuzey Çevrimdışı kuzey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
radiohead
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

MesajTarih: 15.11.2004 - 14:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Benim yorumlarım tamamen kendi zevkimi yansıtan bir yorum olacak, subjektif olduğunu baştan kabulleniyorum yani.

FZ6'04 uzun bir zaman benim için yeri farklı olmuş bir makine ama ilk kullandığımda açıkçası özellikle ses konusunda beni hayal kırıklığına uğrattı. Şok oldum FZ6 dan önce 600F kullandığım için mi bilmiyorum ama ses bana çok mekanik hatta elektrik süpürgesi gibi geldi. Bakmayın F650 nin çim biçme makinası sesinden çok çok daha iyi ama belkide fazla beklentilerle kullanmıştım. Ayrıca oldum olası dijital devir göstergesi olayına karşıyım. Hani dijital sürat göstergesi tamam ama devir göstergesi analog olmalı benim görüşüm. FZ6'04 ün göstergesi tam bir trajediydi o açıdan. Ama motor performansı, oturuş pozisyonu vs. harikaydı. Açıkçası bu kısa test sürüşünden sonra aklım Kawasaki Z750 ye kaydı.
Başa dön
radiohead Çevrimdışı radiohead Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
orange
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Fethiye

MesajTarih: 16.11.2004 - 13:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Mesaj konusu: fz6 yı nasıl biliyorsunuz

iyi biliriz... Göz kırpıyorum
orange Çevrimdışı orange Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.42 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal