Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - sağ elde debriyaj,sol elde gaz

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

sağ elde debriyaj,sol elde gaz

sağ elde debriyaj,sol elde gaz
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
twister1990
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Çanakkale

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:12    Mesaj konusu: sağ elde debriyaj,sol elde gaz Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hepimizin bildiği gibi sağ kolumuzda gaz ve ön fren,sağ ayağımızda arka fren;sol elimizde debriyaj,sol ayağımızda ise vites bulunur.Benim merak ettiğim ise.bunun tam tersi olarak üretilen motosikletler varmı?Solaklar ya da öyle kullanmak isteyenler için?gaz sol elde.vitesler sağda gibi. OK
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
zxrhalit
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twister1990, kesınlıkle oldugunu sanmıyorum cok garıp uygulamalı olarak bı denesenıze sol elle gaz vermek garıp ya...
Başa dön
zxrhalit Çevrimdışı zxrhalit Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mehmet-MT-01
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: 11BİLECİK11

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence yok dostum tepkı meselesı ılgınc bır forum tebrıkler Delirdim
Başa dön
Mehmet-MT-01 Çevrimdışı Mehmet-MT-01 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu şekilde olduğunu sanmıyorum.
ama resmini bulursam aktarayım. sol elde debriyaj,gaz ve önfren vardı. olmaz diye atlamayın. bir arkadaş kazadan sonra sağ elindeki sinirlerde tahribat olduğundan bu şekilde özel bir uygulama yaptırmış ve motosikletinden vaz geçemiyeğini göstermişti. sanırım 1000rr dı motosikleti

Son Mesajdan 10 dakika sonra eklendi:

evet fotoları buldum.
[/img]

speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ukyo
Üye
Üye

Nereden: adyyaman

MesajTarih: 07.12.2006 - 09:51    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bi belgesel seyretmiştim Nasuh Mahruki ve iki arkadaşı hindistanı gezmeye gitmişlerdi orada hindistan üretimi 500 cc lik 3 adet motosiklet kiralamışlardı ve ülkeyi bu motorlarla gezmişlerdi.Yanılmıyorsam bu motorda her şey tam tersi yerindeyi (gaz elciğinden emin değilim)nedeni ise Hindistan da trafiğin bize göre ters oluşuydu
Başa dön
ukyo Çevrimdışı ukyo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
chocolateman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: KONYA

MesajTarih: 07.12.2006 - 10:04    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İlginç demekki varmış. Bir solak olarak böyle bir ihtiyaç hissetmemiştim.

Free Motorcycle Team
Başa dön
chocolateman Çevrimdışı chocolateman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
NighteXpresS
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2006 - 10:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

twister1990, bravo ilginç bi konuya değinmişin demekki varmış. Gayet ilginç oldu valla çok şaşırdım. Gülümsüyorum
Başa dön
NighteXpresS Çevrimdışı NighteXpresS Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
alptoker
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Suadiye

MesajTarih: 07.12.2006 - 11:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu arada motor cbr 600rr, devir göstergesi 15000 de redline a giriyor Göz kırpıyorum
Başa dön
alptoker Çevrimdışı alptoker Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 11:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bazen bu forumlarda ne ne için soruluyor gerçekten anlamıyorum. Her motorlu taşıtta genel kullanım yapılar aynıdır. ( otomobil, motorsiklet, uçak, deniz taşıtları v.s.) Kişi kendisine özel durumlarından yola çıkarak bütçesine ve isteğine göre değişiklik yapabilir. Ör. Engelli aaçları. Araya birde rice sıkıştırayım konu ile ilgili, yaşanan kişisel güzellikler ve üzüntüleri paylaşalım, birbirimize faydalı olabilecek bilgileri paylaşalım; ama sırf laf olsun kimse kimsenin zamamnını vaktini almasın forumlarda...
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
hukukcu_gurhan
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 07.12.2006 - 11:39    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper olmus ama dikkat etmek lazım cünkü bir grup uz birlikteiz her zaman hız olacak ama fazla değil hehe
Başa dön
hukukcu_gurhan Çevrimdışı hukukcu_gurhan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et Yahoo Messenger MSN Messenger
PaRiS-R1
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Brasil

MesajTarih: 07.12.2006 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

neden merak ettin ki bunu? niyetinmi var?
http://www.solelim.com/main.asp?syf=index
yardımcı olurlar herhalde Dil çıkarıyorum
speedycrew
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 11:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

alptoker, Haklısın 600rr. Bravo ama zatern hatırladığım kadar demiştim yani yanlış hatırlamışım Gülümsüyorum
speedycrew Çevrimdışı speedycrew Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 07.12.2006 - 12:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

summer_night, senin bu günlerde biraz canın sıkkın ya da sinirlerin bozulmuş olmalı. Sakin ol yahu, ne varmış şimdi bu topicte?

Bilenler bilirler; ben bir solağım! Zaten hangi tarafımız düz ki kardeşim, doğuştan ters adamız vesselam! Üzgünüm Her ne ise de ben bu tersi seçimlerin bizim ülkemizde bulunmasa bile başka ülkelerin bir veya birkaçında bulunabileceğini düşünürüm.

Sıkı durun; asıl bomba şimdi geliyooorrr... Bizim ülkemizde satılan motosikletler ZATEN SOLAKLAR İÇİN ÜRETİLMİİİİŞŞŞ...

Evet, aynen öyle... Yahu düşünün bir kere; gazı çevirmek mi zor yoksa debriyajı sıkmak ve dengeli bırakmak mı... Bence güç ve denge isteyen gazdan çok debriyajdır. Gariptir ayaklarda da aynı durum söz konusu... Bunu da düşünün; fren pedalına basmak mı zor yoksa vitesleri düzgün şekilde değiştirmek mi? Bence viteslerin işlevi daha karmaşık!

İnsan türünün geneli zor olan işlerde daha çok sağ el ve sağ ayaklarını kullandıklarına göre... Haydi bakalım çıkın işin içinden! Bizim memlekette onun için motosiklet sürmek şeytan işi ya... Ben de solak olduğum için bu aleti doğru kullanıyorum ve hiç düşmüyorum ya... Ne imiş o zaman? Bizdeki motosikletler solaklar içinmiiişşş...

Bak şimdi aklıma ne geldi... Şu eski jawalarda niye vitesler tersten çalışıyordu acaba... Sahiden 1. vites niye yukarı oluyordu? Alla allaaa.. Bu da garip bir durum. Neyse ben acıktım, yemeğe gidiyorum...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
mloner
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 12:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Amerika'da eski Indian polis motorlarının bazılarında (modeli ve yılını hatırlamıyorum) gaz kolu soldaydı. Polisler gerektiğinde sağ elleri ile tabanca kullanabilsinler diye.
Başa dön
mloner Çevrimdışı mloner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ozguryilmaz19
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: ÇORLU

MesajTarih: 07.12.2006 - 12:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sol elde gazın olması arabada sol ayakla frene basmak gibi zor değil mi ? hassasiyeti ayarlamak zor olmalı ?
Başa dön
ozguryilmaz19 Çevrimdışı ozguryilmaz19 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.15 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal