Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Terkedilmiş Cennet..

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Terkedilmiş Cennet..

Terkedilmiş Cennet..
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
yucelozel
Üye
Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:00    Mesaj konusu: Terkedilmiş Cennet.. Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Faralya tarafına doğru uzanmak istedim bugün, daha öncesinde ise Mendos dağlarını bir kolaçan etmek istedim.Ovacık ‘ tan ayrılan yollarla..

Aslında burayı çıkabildiğim yere kadar çıkmayı düşünüyordum hem zaman uygun değil hem elektrik problemim çıktı elektrik strat çalışmıyor sanırım sigorta yanmış olmalı herhangi bir aksaklıkla karşılaşırsam yanımda hiç teknik malzeme olmadığından ve birazda anılarımda burayı yaya tırmanışımda kangal köpekleri tarafından kovalanarak indirildiğimden bunların toplanımda bende bırakmış olduğu intiba = YEMEDİ .. aman canım zaten ben Faralya tarafna doğru gidecektim…Gülümsüyorum

Ölüdeniz de Belcekız plajında durup birkaç iç huzuru veren kare alıyorum..

Kim tanıyacaksa..

Ve yol üzerinde yıllardır gördüğüm ama yakından inceleyemediğim bir yer var Heaven Disco... e duruyor.. ve merdivenlerine davranıyorum..

Deniz manzaralı bir yer davasından çalıştırılamayıp kapatılan mekanımıza ulaşım teleferik ile sağlanıyor,oldukça ilginç..

Bununsa neden burada olduğu konusunda hiçbir fikrim yok,teleferik aksamı olsa gerek ama neden bu kadar büyük??

Burası buram buram terkedilmişlik kokuyor,herhangi bir bölge sakini yabani organizma olma olasılığından ürkerek çıkıyorum merdivenleri..

Ve artık tepeye vardık sayılır..

Bana davetsiz misafir endamında bakan bir Ölüdeniz simgesi mahlukatla karşılaşıyorum..

Daha yukarıdan manzara böyle..

Şöyle bir şeyde var..

Burası bar ve sahne olmalı..

Dj kabini ve devamında üst kat..

Ve bir üst katın durumu..

Şu hoşluğa bakınız..

Gün burada böyle batıyor..

Teleferiğin inilip mekana doğru meyledildiği platform fazla gıcırdıyordu fazlaca yüksekte bir yer fotoğrafı çekip hemen uzaklaştım Gülümsüyorum

Ve işte aşağıdan merdivenlerle tırmanış böyle bu sefer Stairway to Heaven ‘ ı buldum. :wink:

Hayvanım yine nöbette…

Bundan sonraki fotoları anlatmaya gerek duymuyorum onlar kendilerini anlatıyor zaten..

Ve buraya koymadığım pek çok manzarayıda, warrant’ ın eski bir unplugged parçasıyla slide gösterisi haline getirdim tadından yenmez bir şey çıktı ortaya ilgilenirseniz..

Tıklayınız.

yada..

Sevgiler..

Yücel.
Başa dön
yucelozel Çevrimdışı yucelozel Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yine hayvan ınla güzel bir gezi yapmışsın........kimsesiz yerleri resimleyip bie gösterdin paylaşım için saol.........
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
eyesofblind
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:09    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Vay be, çok güzel mekanmış neden işlemedi acaba? Muhtemelen ulaşımı zor olduğundandır... Harbiden çok güzelmiş ama. Sağol paylaşım için.

Delirdim Dans Delirdim

Başa dön
eyesofblind Çevrimdışı eyesofblind Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
birkan_cbr
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çok güzel ellerine sağlık süper fotoğraflar Alkışlıyorum
myhtbuster
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir/urla

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

paylaşım için teşekkürler yine terkedilmiş cennetler hakkında fotolar ve gezilerini bekliyoruz
Başa dön
myhtbuster Çevrimdışı myhtbuster Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
bayliner
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/anadolu

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

sitemizin yalnız gezgini Gülümsüyorum yine bi cennete götürmüşsün bizi,eline saglık
ama bişey merak ediyorum neden hep yalnızsın? motoru olan bi arkadaş mevcut degil mi?
Başa dön
bayliner şimdi Çevrimiçi bayliner Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
gulo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 20:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

süper bir gezi ve resimler tebrikler.. Alkışlıyorum OK
Başa dön
gulo Çevrimdışı gulo Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
jean48
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: DATÇA

MesajTarih: 07.12.2006 - 21:06    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hemşerim çok güzel fotolar çekmişsin çok thnx Alkışlıyorum Alkışlıyorum

BMW F650
Başa dön
jean48 Çevrimdışı jean48 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
ciko35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmir (almanya)

MesajTarih: 07.12.2006 - 21:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

birde yazin arasi nasil olur acaba?????????????????????ß
Başa dön
ciko35 Çevrimdışı ciko35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

hocam tebrik ettim walla çok güzel devamını bekleriz
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kivanckaplan
Moderatör
Moderatör

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ne kadar şanslısınız...Biz imrenerek bakıyoruz bu görüntülere.. Gideceğiz bu şehirden bir gün, o zaman ömrümüz uzayacak kafadan 10 sene..

[/url]
Başa dön
kivanckaplan Çevrimdışı kivanckaplan Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
kristal_
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 08.12.2006 - 07:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bayıldım doğa gezilerini çok seviyorum fotograflar muhteşem inanılmaz hemdeee

hele keçi ne tatlı Gülümsüyorum oda yanlız bir gezginnnnnnn

meraklı gözlerle devamını bekliyorummm Alkışlıyorum
Başa dön
kristal_ Çevrimdışı kristal_ Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Guclu
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: İstanbul

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:10    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

emeklerinize sağlık Alkışlıyorum
Başa dön
Guclu Çevrimdışı Guclu Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
SeloSino
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Turgutlu

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

yücel abi süpersin yaaa...manzaralar güzel sen güzelsin dünya güzeL..
abi süper bi gez yapmışsın..inşallah yazın bende bir akdeniz turu yapmayı düşünüyorum...ama o güzel yerlerin terkedilmiş olması beni çok üzdü..biz türk milleti böyle güzel değerlerin kıymetini bilmiyoruz...
GÜZEL,CENNET VATAN'IM

SeLoo!
Başa dön
SeloSino Çevrimdışı SeloSino Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:46    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cok guzel ya ama bızım motorlarla oraya cıkmak mumkun olmaz herhalde
guzek paylaşim

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Geziler-Buluşmalar-Etkinlikler Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal