Kayıt: Oct 02, 2005 Mesajlar: 2106 Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)
Tarih: 07.12.2006 - 23:21 Mesaj konusu:
racingdelisiaykutt, kardeş aynı başlıktan iki tane açmışsın ama yine de cvp vereyim, mz 251 ile cbr 125 in alakası yok, mz iki zamanlı naked bir motor cbr 125 4 zamanlı race bir motosiklet, sürati sevdiğini söylemişsin tabiki mz e devam et ama cbr 125 in yaktığını 2 katından fazla benzin yakmaya devam edersin, ne bilim bu soru beni aşar daha doğrusu senin isteklerin ne? ona göre yorum yapmalıyız _________________ Uyan ey gözlerim gafletten uyan
Uyan uykusu çok gözlerim uyan
Azrailin kastı canadır inan
Tarih: 08.12.2006 - 09:34 Mesaj konusu:
serilik dersen mz daha seridir.
az yaksın uzun yol yapsın dersen cbr al.
katılıyorum _________________ kiremitten baca olmaz!
sonradan motorcu olmaz!
olacaksa cekirdekden olmalı!
Tarih: 08.12.2006 - 10:34 Mesaj konusu:
racingdelisiaykutt, ben sana odur budur demeyeceğim. Senin psikolojini anladım; tek ve kesin bir cümle söyleyeceğim.
Attan inip eşeğe binmiş olursun (tabi elindeki MZ hala at gibi ise ve orijinal Alman'sa)!
Hadi birkaç cümle daha söyleyeyim: Biraz hız tutkunuyum diyorsun ya ondan sebep yani... Değil CBR 125, CBF 250 dahi MZ 251 den seri, güçlü ve hızlı değildir. Elindeki motosikletin bir problemi yoksa, bunlarla değiştiğinde kesinlikle hayal kırıklığı yaşarsın. Benden söylemesi... _________________ Ben deli oldum deli YUH ULAN...
Tutun bağlayın beni YUH ULAN...
Kayıt: Jun 19, 2006 Mesajlar: 6179 Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)
Tarih: 08.12.2006 - 11:02 Mesaj konusu:
cumoni demiş ki:
racingdelisiaykutt, ben sana odur budur demeyeceğim. Senin psikolojini anladım; tek ve kesin bir cümle söyleyeceğim.
Attan inip eşeğe binmiş olursun (tabi elindeki MZ hala at gibi ise ve orijinal Alman'sa)!
Hadi birkaç cümle daha söyleyeyim: Biraz hız tutkunuyum diyorsun ya ondan sebep yani... Değil CBR 125, CBF 250 dahi MZ 251 den seri, güçlü ve hızlı değildir. Elindeki motosikletin bir problemi yoksa, bunlarla değiştiğinde kesinlikle hayal kırıklığı yaşarsın. Benden söylemesi...
Mz in cbr ye göre artı ve eksileri;
artıları
1-Daha hızlı ve seridir.
2-Parçaları ucuzdur.
3-En küçük yerlerde bile parça ve usta bulursun.
Eksileri
Sadece fazla yakar o kadar.
mz ' in dursun eğer ist,iyorsanj bi tanede cbr al ama mz in üztüne iki zamanlı tanımam bende iki tane var ama kopamıyom ikisinide cok seviyom avrupa serisinide t6amalamayı düşünüyorum şimdilik 89-90-91 var hayırlısı
Kayıt: Jun 03, 2007 Mesajlar: 338 Nereden: TuRKeY BuRsA CitY
Tarih: 13.06.2007 - 15:21 Mesaj konusu:
aykut mz i bırakma ...bak bende motor alıcam mz 251 ...yenı motor alıcaktım ama ...salla gitsin zırt pırt yolda kalıcagıma fazla yaksın daha iyi anladın dimi!.... _________________
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız