Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - honda cbr 125 mi mz 251 mi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

honda cbr 125 mi mz 251 mi

honda cbr 125 mi mz 251 mi
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
racingdelisiaykutt
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:10    Mesaj konusu: honda cbr 125 mi mz 251 mi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar bende mz 251 war ama ben motorumu yenilemek istiyorum sizce hangisi daha seridir ben biraz hız tutkunuyumdurda ondan sordum

aykut_8520@hotmail.com
Başa dön
racingdelisiaykutt Çevrimdışı racingdelisiaykutt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
oday
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul/Maltepe/cadde

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cbr gösel abi tipide var seride motor hem sekilde a lsonra büyütürsün Bravo
Üye
Üye

Nereden: antalya

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:49    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serilik dersen mz daha seridir.
az yaksın uzun yol yapsın dersen cbr al.
Başa dön
speedfight Çevrimdışı speedfight Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
deliqanli
Üye
Üye

Nereden: Düzce-Bolu-Ankara-KONYA :)

MesajTarih: 07.12.2006 - 22:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

speedfight demiş ki:

aynen...
deliqanli Çevrimdışı deliqanli Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
hayabusa2785
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: sevdim o zalimi :) (m.köy/istanbul)

MesajTarih: 07.12.2006 - 23:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisiaykutt, kardeş aynı başlıktan iki tane açmışsın ama yine de cvp vereyim, mz 251 ile cbr 125 in alakası yok, mz iki zamanlı naked bir motor cbr 125 4 zamanlı race bir motosiklet, sürati sevdiğini söylemişsin tabiki mz e devam et ama cbr 125 in yaktığını 2 katından fazla benzin yakmaya devam edersin, ne bilim bu soru beni aşar daha doğrusu senin isteklerin ne? ona göre yorum yapmalıyız
Başa dön
hayabusa2785 Çevrimdışı hayabusa2785 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

katılıyorum

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
umut2323
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İst/El-aziz

MesajTarih: 08.12.2006 - 09:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence mz le cbr mukayese edilmez koç al cbr bak keyfine adı var honda.....
07 YAMAHA YBR 125
Başa dön
umut2323 Çevrimdışı umut2323 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
cumoni
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İSTANBUL

MesajTarih: 08.12.2006 - 10:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

racingdelisiaykutt, ben sana odur budur demeyeceğim. Senin psikolojini anladım; tek ve kesin bir cümle söyleyeceğim.

Attan inip eşeğe binmiş olursun (tabi elindeki MZ hala at gibi ise ve orijinal Alman'sa)!

Hadi birkaç cümle daha söyleyeyim: Biraz hız tutkunuyum diyorsun ya ondan sebep yani... Değil CBR 125, CBF 250 dahi MZ 251 den seri, güçlü ve hızlı değildir. Elindeki motosikletin bir problemi yoksa, bunlarla değiştiğinde kesinlikle hayal kırıklığı yaşarsın. Benden söylemesi...
cumoni Çevrimdışı cumoni Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
RIZA_ERDEM
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Manisa/Demirci

MesajTarih: 08.12.2006 - 10:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bence MZ daha seridir hız için mz derim ben

Shadow Rider...
Başa dön
RIZA_ERDEM Çevrimdışı RIZA_ERDEM Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
devrim11
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bilecik /söğüt

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

serilik bakımından mz 251 dir ama yayıtbakımından sorarsan tabiki honda tabii senin secimin arkadaş
0554 290 3977
Başa dön
devrim11 Çevrimdışı devrim11 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
crazy_81
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: iskeletler diyarından(Düzce)

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:02    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

cumoni demiş ki:
racingdelisiaykutt, ben sana odur budur demeyeceğim. Senin psikolojini anladım; tek ve kesin bir cümle söyleyeceğim.

Attan inip eşeğe binmiş olursun (tabi elindeki MZ hala at gibi ise ve orijinal Alman'sa)!

Hadi birkaç cümle daha söyleyeyim: Biraz hız tutkunuyum diyorsun ya ondan sebep yani... Değil CBR 125, CBF 250 dahi MZ 251 den seri, güçlü ve hızlı değildir. Elindeki motosikletin bir problemi yoksa, bunlarla değiştiğinde kesinlikle hayal kırıklığı yaşarsın. Benden söylemesi...

dinlesen iyi olur Bravo Alkışlıyorum
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: içel

MesajTarih: 08.12.2006 - 11:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Mz in cbr ye göre artı ve eksileri;
artıları
1-Daha hızlı ve seridir.
2-Parçaları ucuzdur.
3-En küçük yerlerde bile parça ve usta bulursun.
Eksileri
Sadece fazla yakar o kadar.
Başa dön
ifoba Çevrimdışı ifoba Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dragon_20
Yeni Üye
Yeni Üye

MesajTarih: 11.05.2007 - 13:19    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşım ufak motorlara bakma mz herzaman daha iyidir
Başa dön
dragon_20 Çevrimdışı dragon_20 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
speeddeath
Üye
Üye

Nereden: mersin

MesajTarih: 16.05.2007 - 16:58    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

mz ' in dursun eğer ist,iyorsanj bi tanede cbr al ama mz in üztüne iki zamanlı tanımam bende iki tane var ama kopamıyom ikisinide cok seviyom avrupa serisinide t6amalamayı düşünüyorum şimdilik 89-90-91 var hayırlısı
Başa dön
speeddeath Çevrimdışı speeddeath Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
HiRi
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: TuRKeY BuRsA CitY

MesajTarih: 13.06.2007 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

aykut mz i bırakma ...bak bende motor alıcam mz 251 ...yenı motor alıcaktım ama ...salla gitsin zırt pırt yolda kalıcagıma fazla yaksın daha iyi anladın dimi!....
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> Moto Servis Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.23 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal