Tarih: 08.12.2006 - 12:02 Mesaj konusu: Motosikletle yarış ölüm getirdi !
Motosikletle yarış ölüm getirdi !
ŞANLIURFA’nın Siverek İlçesi’nde, arkadaşıyla motosiklet yarışı yapan 17 yaşındaki Cengiz Febik, dengesini kaybedip düşünce arkadan gelen kamyonun altında kalarak yaşamını yitirdi.
Diyarbakır- Şanlıurfa karayolunun Karayolları Müdürlüğü mevkiinde, bir arkadaşıyla birlikte motosiklet yarışı yapan Cengiz Febik, bu sırada el kol hareketleri yaparken dengesini kaybederek yola düştü. Febik, aynı yönden gelen İsmail Kandören yönetimdeki 13 AR 583 plakalı kamyonun altında kalarak feci şekilde can verdi.
Febik'in yarıştığı arkadaşı, kazadan sonra motosikletiyle kaçarken, kamyon sürücüsü İsmail Kandören gözaltına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
ALINTIDIR!!! _________________ MoToR UsTAsI
ARh(+)
yok abı sakat iş 2 gün once pendik kadikoy munubüsünün altından 5 kişi zor çikardi satıyorum böyle geberemem istan bulda heryerden daha tehlikeli bu 3 etti onun bunun dikkat sizliği yüzünden canımdan olamam
Allah rahmet eylesin allah ailesine sabır versin bu yaşta bi oğul kaybetmek çok zor _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
Bangır bangır bağırıyoruz buralarda, yetmiyor araştırma haberleri yapıyoruz insanları bu konularda biliçlendirelim diye, ama malesef yine karşımıza yine böyle üzücü sonuçlar çıkıyor Bu çocuk 17 yaşında kimbilir kimden ödünçlük aldı motoru ve bir kaç abisinden gördüğü hareketleri kendisi denemeye kalktı sonuç işte ortada Allah rahmet eylesin ne diyeyim.
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız