Kayıt: Aug 10, 2006 Mesajlar: 2217 Nereden: Ankara/Ümitköy
Tarih: 09.12.2006 - 16:07 Mesaj konusu: Bu adam kendini ne sanıyor!!!
Merhaba arkadaşlar başka bir motor sitesinde gezinirken bir adamın cbr 125 hakkında yaptıgı yorumu aynen aktarmak istiyorum..
Alıntı:
Bu motosikletlerden çok şey bekleyenler var. YBR kendi klasmanında değerlendirilecek bir motordur fakat şu CBR 125'i hiç aklım almıyor.
Bence ne amaca hizmet ettiği belli olmayan bir motor. Geçen gün yolda aniden görünce sahibine ayıp olmasın diye gülmemek için kendimizi zor tuttuk. Adam biraz uzaklaşınca kahkayayı bastık tabiii
Bu alet sadece çocuklara hitap etsin diye yapılmış. Hani bilirsiniz küçük kros motorları falan vardır çocuklar için. Festivalde veletler ortalıkta sevimli sevimli dolaşıp duruyorlardı. Bu da onlardan biri bence. Kullanıcı arkadaşlar alınmasın ama birçok arkadaş bu fikire kapılıyor ister istemez.
Ben internetten resimlerini gördüğümde bu kadar küçük olabileceğini düşünememiştim ama bizzat görünce çok komik geldi bana. Özellikle de iri cüsseli kişiler kullanınca.
Bu adam kendini ne sanıyor ya!Sonuçta bahsettigi motor cbr 125!Çogu kişinin aldıktan sonra zevkle kullandıgı..Çogu kişinin ''Keşke benimde olsa''dedigi motor(Mesela ben ) Sizlerle paylaşmak istedim _________________
[b] --Sinan Sofuoğlu Hiç Unutulmayacaksın Kalbimizdesin..-- [/b]
Tarih: 09.12.2006 - 16:14 Mesaj konusu:
Arkadaşlar kafanızı takmayın böyle adamlara.Çok var bunlardan umursamayın..Ben Kawasakiye biniyorum (2006 zx10) diye bir motor ustası..-Abi bisiklet gibi motor ya kawasakiye binilirmi demişti
Gülün geçin.. _________________ BRASİL LA LA LA LAAAAA
Ağzı olan konuşuyor! denilebilir bu sözler karşısında.
Geçen sohbet esnasında bir abimizin sözü vardı, adamın her gördüğü motor ZZR çünkü ömründe hayatında hep o tür motosikletler görmüş kullanmasa bile arkadaşlarından duydukları ile konuşur olmuş ...
Bu sözleri yazanı kale almayın _________________ Free Motorcycle Team
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 09.12.2006 - 16:29 Mesaj konusu:
adamın bu sözlerinden sonra cbr125 satışlarında degişiklik olmuşmudur acaba yoksa öle kuru sıkıyamı konuşdu bu amca _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Yeni sürücüler için cbr 125 tabiiki güzel olacaktır.Gülmek dalga geçmek kimsenin haddine değil ama, en azından 600 cc kullanan bir arkadaşınıza 125 lik kullandırın ve "dost acı söyler" modunda gerçekleri sorun,tabii ne kadar dürüst olacağı onun sorunu.Geçmişte Titan 125 den 600 zzr ye geçtiğimde "bu neeee bu makina çok kalın yaa" dumuruna uğramıştım , zamanla alıştım büyük cc ye, daha sonra küçük cc makine kullandığımda kırılacakmış hissi veriyor, ama kırılmıyor Onlarda gidiyor yani Sadece alışkanlık meselesi.Yeni aldığınız ayakkabıda da olmuyor mu? _________________ There is no avoiding war it can only advantage of your enemy...
bunu söyleyen o zaman kendi alsın daha büyüğünü.cenazesinide bütün md ile birlikte gömelim...... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
Kisilerin gorusleri degise bilir ama genede cogu insanin almayi planladigi ya da daha onceden kullandigi ve hala kalbinde ozel bir yere sahip olan motosiklet (sadece motosiklet degil, herhangi bisersey) hakkinda ileri geri konusmak kalp kirici sonuclar dogura bilir. Gerek yok!!! _________________ http://tr2.monstersgame.net/?ac=vid&vid=34084251
yhahahahaha
ben de bunu anlamıyorum hee sanane be kardeşim sen neyı seviyosan gıt onu al cbr seven de cbr alsın,sana gore oyuncak adama gore teknolojı harıkası belkı
Tarih: 09.12.2006 - 21:12 Mesaj konusu:
slm
sonuçta iki teker motosiklet yanii bu adamlar ve bunu gibi adamlara bakmayalım çünkü bunlar zekası geri.......zx10 bisiklet diyen vatandaş binsin bakalım zx10r ye bisiklete biner gibi de görelim ....o diger zekası geri vatandaşlarda cbr125 için çook bilmişler ve görmüşler galiba gerçekten hayret böle insanlarda nasıl motorcu oluyoor anlamadıım...
neyse bunları için kafamızı yormayalım... _________________ Hondanın =Abisi
Yamahanın =Kabusu
Suzukinin =Katili
__Efsane _KaWaSaKi__
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız