benim video yu merak ediodun koydum video ve fotoraflarda karşıyaka'lı tektekerci izlersin byesss... _________________ ...:::benim oldugun yerde senin gibisi çok senin oldugun yerde benim gibisi yok:::...
bu video yu özel maılime bir arkadasım yollamıstı...........o günden beri liste başım.........hergün bir kaç kez seyrediyorum...........
benim umudum yok böyle bir aşk yaşamaya...........
ama yinede herkesin ( erkeklerin ) bir kez daha seyretmesinde fayda var
Bana hayatı 2 şey Sevdirir, Aşk ve Özgürlük! Aşkım için canımı bile veririm ama Özgürlüğüm için Aşkımı da feda ederim... _________________ Dostluğumuz baki..
Kayıt: Jan 21, 2005 Mesajlar: 13561 Nereden: united states of KONYA
Tarih: 14.12.2006 - 08:45 Mesaj konusu:
halilRR, evet daha önce verildi fakat videodan etkilenmemek içten bile değil defalarca izlenmeye değer bir klip
insan duygulanıyor _________________ Sen benim için öylesine değil ölesiyesin...
halilRR, daha önce izlemiştim ve çok duygulanmıştım aşırı derecede etkilendim hemde.işte gerçek aşk sevgi bu olsa gerek.gerçekten sadık güvenilir olduktan sonra insan herşeyini feda edebilir sevdiği için bence bu duygusal videoyu bizlerle paylaştığın için tşkr _________________
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8Sonraki
1. sayfa (Toplam 8 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız