Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - motor arıyorum (yardım ederseniz sevinirim)

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

motor arıyorum (yardım ederseniz sevinirim)

motor arıyorum (yardım ederseniz sevinirim)
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 09.11.2004 - 22:24    Mesaj konusu: motor arıyorum (yardım ederseniz sevinirim) Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadaşlar motor arıyorum, 100- 125cc civarı. scooter da olur. hatta bugün gittim(0km), almayı bile düşündüm ama pek bilgim olmadığı için danışmak istedim.
---sizce HAOJİN ya da WUXİ nasıl markalar, sıfırını alırsam satabilirmiyim?! vede 2milyar; çin malı bir motosiklete verilirmi..
---sizler ne tavsiye edersiniz, motor olarak?! 2 tekerlere pek alışık değilim belirteyim:)
---eger elinde gerçekten çok temiz motoru olan varsa konuşalım, scooterda olur!? ama fiyat olarak pek fazla verebilecek gücüm yok, en fazla 2milyar!
teşekkürler...
ozgurarslan84@yahoo.com
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 09.11.2004 - 22:36    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otoban_faresi, Öncelikle aramıza hoşgeldin Dil çıkarıyorum .
İkinci el ilanlarımıza bir göz at istersen! belki sana uygun motor bulabilirsin ;-) .. Benim Tavsiyem sana Honda Activa ama fiyatı 2.475.000.000 T. Bravo..
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
dodomes
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: istanbul

MesajTarih: 09.11.2004 - 22:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otoban_faresi, Öncelikle aramıza hoşgeldin.
Tavsiye istemişsin. Söyleyeceğim tek şey Çin malından uzak dur. Sadece motorda değil, herşeyde... Biraz daha sabret, paranı büyütmeye çalış ve Honda CG 125 ES TITAN al derim. Dil çıkarıyorum (Fiyatı 3.150.000.000.. Senin hedefe pek uzak sayılmaz.)
Başa dön
dodomes Çevrimdışı dodomes Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
otoban_faresi
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YST

MesajTarih: 09.11.2004 - 22:56    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman & dodomes; benim bugün baktığım motorda (wuxi) aynalarda sinyaller, arka bagaj, koruma çıtaları gibi opsiyonlarda mevcuttu. şimdi bunlar göz boyamamı?!
--bide motorun (scooter bile olsa) biraz agresif görünmesini istiyorum. daha neler tavsiye edebilirsiniz? 2.el de alabilirim sonuçta..
Başa dön
otoban_faresi Çevrimdışı otoban_faresi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Yahoo Messenger MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

otoban_faresi, o yazdığın markalardan memnun olan üyemiz yok diyecek kadar az. Sonradan başını ağrıtır. Dodomesin yazdığı CGL125, Yamaha YBR gibi daha sağlam güvenilir motorlar var piyasada. Görünüm olarakta güzel motorlar bunlar ;-) ..
ThE_Unforgiven
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul/Bayrampa?a

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:01    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ZXRosman, +1
Bu arada benim YBR 125 i yarın gidip teslim alıcam...
Çok sevinçliyim bu gece.... Göz kırpıyorum
...B Rh ( + ) ...
Başa dön
ThE_Unforgiven Çevrimdışı ThE_Unforgiven Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ThE_Unforgiven,
Alıntı:

Bu arada benim YBR 125 i yarın gidip teslim alıcam...
Çok sevinçliyim bu gece....

heycanının paylaşıyorum dostum! zor çok zor bir geçe olacak bu Çok gülüyorum .
İnşallah hayırlı olur! güzel günlerde kullanırsın Dil çıkarıyorum .
black20
Üye
Üye

Nereden: YST- Zeytinburnu

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dostum bence YBR al bitane.bende var çokta memnunum!.. ama rodaj döneminde 110 u geçemezsin motoru çok zorlama.. :md:

CGL yi sordum çin malı olduğu için pek tafsiye etmiyolar.ama YBR nin bütün japon parçaları mevcut. bu da bi avantaj tabii.. :P

-----------------------------------------------------------------------
peş peşe yazılan 2 mesaj tarafımdan birleştirildi.
zxrOsman

motoRAX
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Ystanbul/zeytinburnu

MesajTarih: 09.11.2004 - 23:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Sabret "ybr"al en azından garanti marka... Dil çıkarıyorum
fun-k
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: istanbul/cengelkoy

MesajTarih: 10.11.2004 - 00:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr cilere katiliorumm +1 de benden

bu arada hosgeldin
Absolute
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: Manisa

MesajTarih: 10.11.2004 - 03:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ewet Dostum bahsettingin motorların hepsinden kullandım bunlara haojin Better de dahil ama YBR nin yeri başka .125 lik istiyorsan YBR den şaşma derim Şu an için anahtar teslim fiyatı 2.600.00.000 T.L. Bende YBR al derim ....
Başa dön
Absolute Çevrimdışı Absolute Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

otoban_faresi, wuxi marka motora nerde baktin,istanbulda satis yeri mevcut mu

bunu bende merak ettim ayrica tarz secmiyorsan bende ybr derim 600 ucuk bir para degil sonucta dostum ama illaki scoter dersen baska tabiki
bornova
Üye
Üye

Nereden: izmir

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

scooterda yamaha bws 100 derim ben
Başa dön
bornova Çevrimdışı bornova Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Dacracker
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 11.11.2004 - 09:48    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ybr 125 +1 hiç başını ağrıtma kıl tüy yün uğraşma tipide gayet hoş ve de yamaha yani, biraz sabret parayı büyüt derim. Kal sağlıcakla..
Bu arada hoşgeldin foruma..
dismira
Üye
Üye

Nereden: Antalya

MesajTarih: 11.11.2004 - 18:14    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

çin malı olanı alma bence galaksi gibi yapmıslar motoru ılerde dagılır . alıcaksan speed fighter 2 yada bws tarzı bişi al .
Başa dön
dismira Çevrimdışı dismira Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Bu başlık kilitlenmiştir, cevap yazamaz ya da mesajları değiştiremezsiniz    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.17 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal