Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - 10 Kasım -Atam Rahat uyu

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

10 Kasım -Atam Rahat uyu

10 Kasım -Atam Rahat uyu
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
HakanDincer
Site Admin
Site Admin

Nereden: İzmir

MesajTarih: 10.11.2004 - 00:56    Mesaj konusu: 10 Kasım -Atam Rahat uyu Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu gün 10 kasım..Cumhuriyetimizi bize armagan eden Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum..

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Knight
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ankaraaaaaa

MesajTarih: 10.11.2004 - 01:00    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bizi bugünlere getiren Atatürk'ü hiçbirzaman unutmadık,unutmayacağız...
ZXRosman
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Hollanda- Konya

MesajTarih: 10.11.2004 - 01:15    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Cumhuriyetimizi bize armagan eden Atatürk'ü saygı ve rahmetle anıyorum..

İçimden geçenleri Hakan abim yazmış...
ZXRosman Çevrimdışı ZXRosman Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
redfire
Üye
Üye

MesajTarih: 10.11.2004 - 02:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Yattığı terde rahat olsun gerekirse bizler de O'nun yanına yatmaya hazırız.O zaten bunu biliyor. Ağlıyorum
Başa dön
redfire Çevrimdışı redfire Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
seko_cbr
Üye
Üye

Nereden: Ankara

MesajTarih: 10.11.2004 - 02:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

10 Kasım... Üzgünüm
Mustafa Kemal Atatürk'ün izindeyiz!..
Yüce Atatürk'ü, saygı ve rahmetle anarım..
James
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: Ke?an, Erikli, Kyrklareli, Sofya

MesajTarih: 10.11.2004 - 02:31    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulu Önderimiz MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`ü saygı ve rahmetle anıyorum...
Başa dön
James Çevrimdışı James Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 10.11.2004 - 02:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Maalesef degeri anlasilamamis, hakettigi ilgiyi gormemis, izinden gidilmemis bir liderdi. Inkilaplari biraktigi yerde kaldi, kimse alalim su bayragi bir adim daha ileri goturelim demedi. Yazik oldu.. koca bir ulus buyuk bir firsati gormezden gelip parlak bir gelecege ulasamadan guduk kaldi.

Nur icinde yat aziz Mustafa Kemal...
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
stappen
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD

MesajTarih: 10.11.2004 - 04:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

umarim bu 10 kasim Turk milleti icin diger 10 kasimlardan farkli olur...
Eger bu 10 kasimdan yeni bi ders cikaramazsak anmaktan baska bi is yapmis olamayiz..Umarim bu 10 kasim Turk milletine yeni seeler katar!!!
stappen Çevrimdışı stappen Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
DarkHaze
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Eski?ehir

MesajTarih: 10.11.2004 - 05:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Ulu önder Atatürk; senin izindeyiz, bıraktığın yerden devam eden Türk gençleri olduğu sürece rahat uyuyacaksın... Seni rahmetle anıyoruz.
SradCaN
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Ystanbul / Bostancy

MesajTarih: 10.11.2004 - 07:41    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

+1 Knight, ilelebet izindeyiz. . .

Yollaryn,denizlerin hakimi,alkoliq kaptanyma kapak olsun ... Göz kırpıyorum

Başa dön
SradCaN Çevrimdışı SradCaN Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
SFOR
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: ADANA

MesajTarih: 10.11.2004 - 07:44    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

izindeyiz ulu önder rahat uyu..

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK.
Başa dön
SFOR Çevrimdışı SFOR Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
Rabbit
Site Admin
Site Admin

Nereden: _Smyrna_

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:20    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu yeterlidir."Mustafa Kemal Atatürk
Saygıyla anıyoruz :TÜRK:
pride
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: gebze kocaeli

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Alıntı:

Sadece Atatürk degil,bizi bu günlere gelmemizde büyük rol oyniyan Türk askerinide unutmayalim

sonuna kadar katiliyorum
Dacracker
Üye
Üye

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:40    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atam her ne kadar içimize kadar girmiş olsada bebek kadın kız demeden katlederken gözünü kırpmayan bölücüler, yüzümüze gülüp bizi paramparça etmek isteyen sözde gelişmiş dünya ülkesi şerefsizler, kanlı pis elleri, iğrenç sakalları, fosil beyinleriyle müslümanız derken övüneceğimiz yerde 2 kere düşünmemize sebep olan geri kafalılar. Sen Rahat Uyu..

Eyy Al bayrağımızın göklerde dalgalanmasından kahrolan TÜM ZAVALLILAR; Şunu bilin ki ben ve benim gibi yüreği Vatan,Millet ve Atatürk sevgisiyle dolu nice şehit cocuğu, gazi torunu, damarlarındaki son damla kana kadar ülkemiz ve onu yücelten Atatürk ilkelerini savunmak uğruna gözünü kırpmadan canını fedaya hazırdır!!!!

Hava Piyade Çavuş
Utku Kurulay
-------------------------------------
Seni Özlüyoruz...
hakkan
Moderatör
Moderatör

Nereden: Istanbul

MesajTarih: 10.11.2004 - 08:59    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Atam... izindeyiz.

Saygı ve Rahmetle anıyoruz...
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3  Sonraki
1. sayfa (Toplam 3 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.27 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal