Tarih: 10.11.2004 - 02:43 Mesaj konusu:
Maalesef degeri anlasilamamis, hakettigi ilgiyi gormemis, izinden gidilmemis bir liderdi. Inkilaplari biraktigi yerde kaldi, kimse alalim su bayragi bir adim daha ileri goturelim demedi. Yazik oldu.. koca bir ulus buyuk bir firsati gormezden gelip parlak bir gelecege ulasamadan guduk kaldi.
Kayıt: Apr 22, 2004 Mesajlar: 697 Nereden: Besiktas / Istanbul-Norfolk / Virginia / ABD
Tarih: 10.11.2004 - 04:54 Mesaj konusu:
umarim bu 10 kasim Turk milleti icin diger 10 kasimlardan farkli olur...
Eger bu 10 kasimdan yeni bi ders cikaramazsak anmaktan baska bi is yapmis olamayiz..Umarim bu 10 kasim Turk milletine yeni seeler katar!!! _________________ 2004 Suzuki SV650
ODURC
Ulu önder Atatürk; senin izindeyiz, bıraktığın yerden devam eden Türk gençleri olduğu sürece rahat uyuyacaksın... Seni rahmetle anıyoruz. _________________ suzuki gsxr750-suzuki gsx-1300R Hayabusa 99- cok iyi iyinin dusmanidir...
"Beni görmek demek mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim düşüncelerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu yeterlidir."Mustafa Kemal Atatürk
Saygıyla anıyoruz :TÜRK: _________________ Anlayamadılar anlattıklarımda mana var,içlerinde mağaralar,haklısın birazcık dar.Annem ağzı bozuk olandan haz etmez.Anne bu kez affet ama bunların hepsi ayni ....
Tarih: 10.11.2004 - 08:40 Mesaj konusu:
Atam her ne kadar içimize kadar girmiş olsada bebek kadın kız demeden katlederken gözünü kırpmayan bölücüler, yüzümüze gülüp bizi paramparça etmek isteyen sözde gelişmiş dünya ülkesi şerefsizler, kanlı pis elleri, iğrenç sakalları, fosil beyinleriyle müslümanız derken övüneceğimiz yerde 2 kere düşünmemize sebep olan geri kafalılar. Sen Rahat Uyu..
Eyy Al bayrağımızın göklerde dalgalanmasından kahrolan TÜM ZAVALLILAR; Şunu bilin ki ben ve benim gibi yüreği Vatan,Millet ve Atatürk sevgisiyle dolu nice şehit cocuğu, gazi torunu, damarlarındaki son damla kana kadar ülkemiz ve onu yücelten Atatürk ilkelerini savunmak uğruna gözünü kırpmadan canını fedaya hazırdır!!!!
Hava Piyade Çavuş
Utku Kurulay
-------------------------------------
Seni Özlüyoruz... _________________ Face YouR FeaR... Face The WinD...
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız