Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - fazer mi er-6f mi

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

fazer mi er-6f mi

fazer mi er-6f mi
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
batumarket
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

Nereden: KIRKLARELI

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:09    Mesaj konusu: fazer mi er-6f mi Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

merhaba arkadaşlar
inanın karasızlık çok zor.Honda twisterimi satıyorum.satıncada hemen motor alacağım. Bravo
ama karar vermek çok zor fazer mi er-6f mi? Çoook seviyorum
ikiside çok güzel bana seçim konusunda yardım edermisiniz Üzgünüm
şimdiden sağolun Alkışlıyorum
Başa dön
batumarket Çevrimdışı batumarket Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
Sercat 46
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:16    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket, bence fazer derim Bravo cünkü gercekten cok güzel bi görüntüsü var ve satmak isterkende zorluk cekmeyecegini düşünüyorum... hayırlısı Bravo
Sercat 46 Çevrimdışı Sercat 46 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
VAMPIR_16
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: İZMİR CUMHURİYETİ

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

İki motor arasında bende FAZER derim valla motoru tipi güzel Bravo
birolbirinc
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: bursa

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:21    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

işin özü bence şu fazer çok güzel özelliklere sahip bir motor ama ben o kadar para bağladığımda er-6 n alıacam nedenini bende bilmiyorum çok farklı bir durum hesap kitapta ve kullanaıclarda fazewr harika bir motor buna benimde en ufak bir itirazım yok ama ben o kadar parayı motora ayırdığımda er6-n alıcam. ama sana fazeri tavsiye ederim
Başa dön
birolbirinc Çevrimdışı birolbirinc Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et
racingdelisi
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: İZMİR/çeşme

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:25    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende fazer derim arkadaşım.hem görüntü bakımından.hemde kalite bakımından...er-6f güzel değil demiyorum ama bana fazer daha güzel geliyor...
racingdelisi Çevrimdışı racingdelisi Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
gavurbey
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: YTU Davutpa?a Kampusunden..

MesajTarih: 15.12.2006 - 15:32    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bende bundan bi yıl once aynı karasızlıktaydım er 6f yenı cıkmıstı yanı turkıyeye yenı gelmıştı ama ıkı sılındır ve egzsozu hosuma gıtmeyen ozellikleriydi we fazer aldım 2003 fazerım war su anda gayette memnunum fakat 0 fazer almayı dusunuyorum... subattada motorumu satılıga cıkaracagım zaten fakat fazer dusunuyorsan gorusebılırz
Başa dön
gavurbey Çevrimdışı gavurbey Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
balikci35
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: izmirrrr

MesajTarih: 15.12.2006 - 19:34    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

arkadasim benim ikside yok.ama
ikisinede bindim bende r6n neden dersen sportif daha atak 220yi bırakmıyo yoldada.

Başa dön
balikci35 Çevrimdışı balikci35 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
onurnas
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: Söke/aydyn

MesajTarih: 15.12.2006 - 19:54    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

batumarket,
Şimdi ikisi arasında karar verememenin sebebi nedir?motor özellikleri bakımından mı?fiyat mı?kullanım amacı mı?tipi mi?
Bi kere er6 iki silindirli fazer 4!Bu sebeple ben olsam bu benim fazeri tercih etmeme yeter.Ama tip konusunda er6 daha çekici bu da bir gerçek.aynı zamanda fazer touring yanı ağır basan ama er6 naked yanı ağır basan bir alet.En son olarak bütçene göre de er 6 daha makul gibi!Yani ikiisde güzel makineler.İkisininde birbirlerinbe göre artı ve eski yönleri mevcut.Tercih nedenlerine göre seçim yaparken bunlarıda gözönüne alıp bitirici kararı ver kardeşim Bravo

97-98 Kinetic honda,98-00 Kymco spanking,00-04 Honda Titan,04-07 Kawa zx6r,07-... Yamaha FZ6
Başa dön
onurnas Çevrimdışı onurnas Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
a_g_g_r_o
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: afyon/merkez

MesajTarih: 15.12.2006 - 19:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bencede fazerbatumarket, Göz kırpıyorum
bekr
Kulüp Üyesi
Kulüp Üyesi

Nereden: izmir

MesajTarih: 16.12.2006 - 11:55    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bir fazer sahibi olarak sana fazer tavsiye ederim. www.fazerturkiye.com bu siteden daha detaylı bilgi alabilirsin. Bravo

Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Başa dön
bekr Çevrimdışı bekr Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
SRAD-HAN
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

bu sene gelecek olan CBF600 da motor bıke dergisinde gördüm gercekten mükemmel ve güç olarak 98hp cıkmış çokta estetik olmuş tam bir naked mutlaka bu tarzı sevenlerin dikkatini çekicek 2007 çok güzel!! Bravo
Yd.Yön.Kur.Üys.
Yd.Yön.Kur.Üys.

Nereden: karsiyaka / IZMIR

MesajTarih: 16.12.2006 - 12:12    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

beRRhan, kardeşim CBF 600 ün2007 fotolarını yada teknik bilgilerini görebileceğim bir link varmı?Bende motorumu değiştirmek konusunda kararsızım ve bilgilerine ihtiyacım var.batumarket, kardeş senin işini zorlaştırmak istemem ama sorunlarımız aynı;birde SUZUKI GSR 600 e bak derim.Benimde kafam karışık bakalım sonu nereye varacak. Üzgünüm

Cesaretin fazlası,korkunun azı APTALLIKTIR
Başa dön
bikehoper Çevrimdışı bikehoper Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
ryangt
Motordelisi
Motordelisi

MesajTarih: 16.12.2006 - 23:30    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Fazer: Türkiye'de inanılmaz satış rakamları yakalamış,tasarımı büyüleyici,kullanımı keyifli,4 silindirli oluşundan dolayı racing sesi ve hissi verebilen kışkırtıcı bir motor.

GSR: Suzuki'nin FZ6'ya cevabı.FZ6 ve Fazer'ın tüm eksiklikleri giderilerek piyasaya sürülmüş ve başarılı bir motosiklet.Ancak TR'de naked motosiklet trendi hala yeni olduğu için Fazer'ın satış rakamlarını yakalaması zor.Yinede tercihlerinin arasında olması ve incelenmesi gereken bir motor.

ER6F: Görünüş olarak en racing olanı bu.Ancak üstteki her iki motordan farkı ise 2 silindir oluşu.2 silindirli motorlar Avrupa'da 4 silindirli motorlardan 4 kat daha fazla satmaktadır,ancak Türk mantığı 'daha çok daha iyi' fikri artık yavaş yavaş bitmekte ve 2 silindirli makinenin torku-hafifliği ve benzin konusundaki üstünlüğü yüzünden yavaş yavaş TR'ye oturmaktadır.

Karar senin,aralarında kullanımı en kolay olanı bence ER6,tipi en güzel olan GSR,TR'de en başarılı olanı ise Fazer.

İsteyince tarafsız yorumda yapabiliyormuşum.
Başa dön
ryangt Çevrimdışı ryangt Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
summer_night
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 16.12.2006 - 23:43    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Bu topici kilitleyin ve bir daha tartışmaya açmayın : Tabiki Fazer Fazer Fazer Delirdim Dans
Başa dön
summer_night Çevrimdışı summer_night Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder
turgutlu__md
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: KASABA'DAN

MesajTarih: 16.12.2006 - 23:45    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

kesinlikle fazer herşeyden önemlisi 4 silindir er6 2 silindir
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
Sayfa 1, 2, 3, 4, 5  Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.14 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal