Tarih: 15.12.2006 - 15:09 Mesaj konusu: fazer mi er-6f mi
merhaba arkadaşlar
inanın karasızlık çok zor.Honda twisterimi satıyorum.satıncada hemen motor alacağım.
ama karar vermek çok zor fazer mi er-6f mi?
ikiside çok güzel bana seçim konusunda yardım edermisiniz
şimdiden sağolun
batumarket, bence fazer derim cünkü gercekten cok güzel bi görüntüsü var ve satmak isterkende zorluk cekmeyecegini düşünüyorum... hayırlısı _________________ Plakasından belli 46'lık işte!!!
2006 CBR 600 RR PowerCommander & DynojetKit & Full Akrapovic
İki motor arasında bende FAZER derim valla motoru tipi güzel _________________ Tikkat Tikkat Bir Vampir İçin Acil Kana İhtiyaç Vardır.Not:Kan Grubu Fark Etmez.Kan Vermek İsteyenlerin ali_zeytinci@hotmail.com Adresinden Ulaşmaları Rica Olunur ) Artık İZMİR_MD
işin özü bence şu fazer çok güzel özelliklere sahip bir motor ama ben o kadar para bağladığımda er-6 n alıacam nedenini bende bilmiyorum çok farklı bir durum hesap kitapta ve kullanaıclarda fazewr harika bir motor buna benimde en ufak bir itirazım yok ama ben o kadar parayı motora ayırdığımda er6-n alıcam. ama sana fazeri tavsiye ederim
bende fazer derim arkadaşım.hem görüntü bakımından.hemde kalite bakımından...er-6f güzel değil demiyorum ama bana fazer daha güzel geliyor... _________________ motorcu_haso2146@hotmail.com
motor: cbr125r repsol(SATILIKTIR)
bende bundan bi yıl once aynı karasızlıktaydım er 6f yenı cıkmıstı yanı turkıyeye yenı gelmıştı ama ıkı sılındır ve egzsozu hosuma gıtmeyen ozellikleriydi we fazer aldım 2003 fazerım war su anda gayette memnunum fakat 0 fazer almayı dusunuyorum... subattada motorumu satılıga cıkaracagım zaten fakat fazer dusunuyorsan gorusebılırz _________________ Tyrael......
Yyldyz Technical University Engineering...
Yamaha Fz6 Fazer...
Tarih: 15.12.2006 - 19:54 Mesaj konusu:
batumarket,
Şimdi ikisi arasında karar verememenin sebebi nedir?motor özellikleri bakımından mı?fiyat mı?kullanım amacı mı?tipi mi?
Bi kere er6 iki silindirli fazer 4!Bu sebeple ben olsam bu benim fazeri tercih etmeme yeter.Ama tip konusunda er6 daha çekici bu da bir gerçek.aynı zamanda fazer touring yanı ağır basan ama er6 naked yanı ağır basan bir alet.En son olarak bütçene göre de er 6 daha makul gibi!Yani ikiisde güzel makineler.İkisininde birbirlerinbe göre artı ve eski yönleri mevcut.Tercih nedenlerine göre seçim yaparken bunlarıda gözönüne alıp bitirici kararı ver kardeşim _________________ Milletine Sahip Çykmayanyn Co?rafyasyny,Ba?kalary Çizer!
bir fazer sahibi olarak sana fazer tavsiye ederim. www.fazerturkiye.com bu siteden daha detaylı bilgi alabilirsin. _________________
Bekir Akgün
06 Yamaha R1 simsiyah
Kayıt: Dec 12, 2005 Mesajlar: 6209 Nereden: 35nci.OTOBAN TUGAY K.LIĞI..
Tarih: 16.12.2006 - 12:03 Mesaj konusu:
bu sene gelecek olan CBF600 da motor bıke dergisinde gördüm gercekten mükemmel ve güç olarak 98hp cıkmış çokta estetik olmuş tam bir naked mutlaka bu tarzı sevenlerin dikkatini çekicek 2007 çok güzel!! _________________
beRRhan, kardeşim CBF 600 ün2007 fotolarını yada teknik bilgilerini görebileceğim bir link varmı?Bende motorumu değiştirmek konusunda kararsızım ve bilgilerine ihtiyacım var.batumarket, kardeş senin işini zorlaştırmak istemem ama sorunlarımız aynı;birde SUZUKI GSR 600 e bak derim.Benimde kafam karışık bakalım sonu nereye varacak. _________________ CBF 1000e 1000meliyim,sonra 1000 er 1000 er öderim.
Fazer: Türkiye'de inanılmaz satış rakamları yakalamış,tasarımı büyüleyici,kullanımı keyifli,4 silindirli oluşundan dolayı racing sesi ve hissi verebilen kışkırtıcı bir motor.
GSR: Suzuki'nin FZ6'ya cevabı.FZ6 ve Fazer'ın tüm eksiklikleri giderilerek piyasaya sürülmüş ve başarılı bir motosiklet.Ancak TR'de naked motosiklet trendi hala yeni olduğu için Fazer'ın satış rakamlarını yakalaması zor.Yinede tercihlerinin arasında olması ve incelenmesi gereken bir motor.
ER6F: Görünüş olarak en racing olanı bu.Ancak üstteki her iki motordan farkı ise 2 silindir oluşu.2 silindirli motorlar Avrupa'da 4 silindirli motorlardan 4 kat daha fazla satmaktadır,ancak Türk mantığı 'daha çok daha iyi' fikri artık yavaş yavaş bitmekte ve 2 silindirli makinenin torku-hafifliği ve benzin konusundaki üstünlüğü yüzünden yavaş yavaş TR'ye oturmaktadır.
Karar senin,aralarında kullanımı en kolay olanı bence ER6,tipi en güzel olan GSR,TR'de en başarılı olanı ise Fazer.
Tüm saatler GMT +2 Saat Sayfa 1, 2, 3, 4, 5Sonraki
1. sayfa (Toplam 5 sayfa)
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız