Motor Delisi Motosiklet Haber,ikinci el motor, Motosiklet video,resim
  Giriş or Kayıt Ol
•  ANA SAYFA  •  FORUMLAR  •  2.EL ILANLARI  •  FOTO GALERI  •  VİDEOLAR  •  HESABINIZ

:::Motor Delisi::: :: Başlığı Görüntüle - Bana Yardımcı olun?????

:::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası

SSS Arama Üye Listesi Kullanıcı Grupları Profil Özel mesajlarınızı kontrol etmek için login olun Login

Google

Bana Yardımcı olun?????

Bana Yardımcı olun?????

Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL
Önceki başlık :: Sonraki başlık  
Yazar
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: ELAZIĞ

MesajTarih: 17.12.2006 - 15:12    Mesaj konusu: Bana Yardımcı olun????? Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Abiler bana yardımcı olacağınız konu;
Ben nasıl topice resim ekleneceğini bilmiyorum bilenleriniz bu foruma lütfen nasıl yapacağımı aşama aşama yazarak anlatırsa sewinrim...
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
Sponsor

Tarih: Bu alana reklam verebilirsiniz    Mesaj konusu: Bu banner ayda "4 Milyon" gösterim yapmaktadır

Başa dön
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 17.12.2006 - 16:26    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

ilk önce aramıza hoşgeldin.. şimdi altta vereceğim link te sevgili Donald_Duck un yazısını bul zaten tıkladığın anda hemen göreceksin biraz sayfayı aşşa kaydırman yeterli OK işte link bu

http://www.motordelisi.com/ftopic-1416-days0-orderasc-255.html

yinede anlamadım dersen ki ben anlamamıştım Gülümsüyorum bende tarif edeyim resim yükleme sitesine gir yani buna

http://imageshack.us/

daha sonra gözat ı tıkla ve bilgisayarından bize göstereceğin resime çift tıkla oraya yapışsın.yanındaki oktan da ebatlarını gir.bu arada 640x480 den büyük resim koymak yasak OK daha sonra "host it" e tıkla ve resiminin yüklenmesini bekle.daha sonra karşına bir pencere açılacak yani bu

o birinci karışık yazıyıda aynen kopyala ve buraya yapıştır.

bukadar ...umarım anlatabilmişimdir Gülümsüyorum hadi bekliyorum. Bravo
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 16:35    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6 bazı arkadaşlar böyle yardım isteyin arkadaşlarımızla kafa bulmaya kalkıyor Öfkeliyim ama sen duyarlı olup yardım ettiğin için teşekkürler Alkışlıyorum
Başa dön
Aksun Çevrimdışı Aksun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 20:03    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, Abiciğim çok çok sağolasın teşekkür ederim... Aksun, Kardeş ben neden el alemle kafa bulayımda başka işim gücüm yokmuda benim.Foruma bir topict yaptım bana yardımcı olurmusunuz die sağolsun abim yardım etti teşekkürler abi Alkışlıyorum Alkışlıyorum Alkışlıyorum
Başa dön
caglar23 Çevrimdışı caglar23 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et MSN Messenger
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 17.12.2006 - 20:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

okuduğunun yarısını anlayıp yarısını anlamamk nasıl oluyor görmüş oldum saol cağlar23 Dil çıkarıyorum
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 17.12.2006 - 20:37    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, Fakat abiciğim resmin ebadını 640*480 yapıyorum ama olmuyor...
oradan seçtiğim halde olmadı wallaha Ağlıyorum

Son Mesajdan 3 dakika sonra eklendi:

dumrul, Şunu hiç bir zaman unutmamamlısın ki ben emin olabilirsin ki tamamını anladım
Fakat ebat işi olmadı bunu da vurguluyorum sana OK
Başa dön
dumrul
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Nereden: bu dünya benim memleket

MesajTarih: 17.12.2006 - 20:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

fotoğrafları yüklemeden önce 640x480 yapmalısın bunun için değişik programlar var,imagehackte seçmen bir işe yaramaz
excavator_zx6
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: yunusların aradığı yerden

MesajTarih: 17.12.2006 - 21:18    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

dumrul, hayır alakası yok o küçültüyor yani senin istediğin boyuta getiriyor.ben o konuda bi sorun yaşamadım Gülümsüyorum caglar23, bazen yüklememezlik te yapıyor,bazende şıkır şıkır yüklüyor resimleri. yani bir günü bir gününü tutmuyor.daha sonra tekrar deneyin. Gülümsüyorum Bravo
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 16:50    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

excavator_zx6, Sağol abi beni bu konuda bilgilendirdiğin için teşekkür ederim.
dumrul, Kardeş bu arada bana o programı sölesende bizde 640*480 yapsak diyodum Dil çıkarıyorum
Başa dön
GN125
Süper Üye
Süper Üye

Nereden: YST/maltepe

MesajTarih: 18.12.2006 - 17:29    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

valla ben de anlamıyorum zaten şu aleti sizle muhabetten başka bişey işinde kullanmıyorum yardımcı olanlara teşekkur
Alkışlıyorum
Başa dön
GN125 Çevrimdışı GN125 Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder MSN Messenger
Aksun
Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 17:57    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

caglar23 daha önce yazdığımı yine oku sana Çok gülüyorum yani ben başka adres verdim be kardeşim adresi verdiklerim gocunmadı da Çok gülüyorum gocunmaması gereken sen gocundun İstemiyorum
Başa dön
Aksun Çevrimdışı Aksun Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder MSN Messenger
Donald_Duck
Motordelisi
Motordelisi

Nereden: New York

MesajTarih: 18.12.2006 - 18:13    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Excavator sagol... Isim basimdan askin yetisemiyourum forumlara artik. Hepiniz lutfen omuz verin yeni arkadslara.

Caglar23, sende lutfen bundan sonra anlasilir basliklar yaz. Mesela bu mesajinin basligi "foruma nasil resim konuluyor?" olsaydi cok daha kolay olurdu herkes icin degil mi? AYrica yukarda bir de "arama" dugmemiz var, onu kullanmayi ogrenmemiz lazim.

Excavator un bahsettigi mesajimi alta geciyorum. Imageshack da 640x480 i secerseniz mesele kolayca hallolur.

Alttaki yaziyi "adim-adim" takip edin lutfen.
----------------------

Arkadaslar, hala aramizda resim ebadi ayarlama problemi ceken arkadaslar ve benim bu konudaki "mini ders"imi okumamis yeni uyeleriz var. ( http://www.motordelisi.com/ftopic-3232-days0-orderasc-0.html )

Bu konuda cok basit bir yontem aciklayacagim, lutfen dikkatle izleyin.

Alttaki resimlere bakalim...

Resim yuklemeyi http://imageshack.us adresinden yapin. (1)

Burada ilk actiginizda goreceginiz sayfada "Browse" yazan yere (2) tiklayip, bilgisayarinizda, istediginiz resmi bulun.

Daha sonra eger resminiz 640x480 den buyukse (3) numarayla isaretledigim yere bir "check" isareti koyup, yanindaki menuden "640 x 480 (for message boards)" secenegini secin.

Sonra da (4) numarali dugme "host it" ile resminizi yukleyin.

Bu defa karsiniza karmasik adreslerle dolu kalabalik bir sayfa acilacaktir. Korkacak bir sey yok... Donald amcaniz bunu da dusundu.. Buyrun... Gülümsüyorum

O sayfada (5) numara ile isaretledigim satiri tiklayin "hotlink for forums(1)" yaziyor. Satir mavi olacaktir, iste mouse (fare)nizin cursor (imlec) ini o mavi yere getirip sag butonu tiklayin.

Cikan menuden "Copy" yi secin ve mesajiniza "paste" edin.

Iste buuuu... 640x480 resminiz burada... Gülümsüyorum
Başa dön
Donald_Duck Çevrimdışı Donald_Duck Kullanıcı profilini gör Özel mesaj gönder E-mail'i gönder Kullanıcının web sitesini ziyaret et AIM Adresi
caglar23
Süper Üye
Süper Üye

MesajTarih: 18.12.2006 - 18:22    Mesaj konusu: Alıntıyla Cevap Ver Admin veya moderator e uyarıyı bildir.

Aksun, Abi pardon kusura bakma sana karşı terbiyesizliğim oldu ayrıca herkese saygılar
Başa dön
Mesajları göster:   
Yeni Başlık Gönder   Cevap Gönder    :::Motor Delisi::: Forum Ana Sayfası -> MotorDelisi-GENEL Tüm saatler GMT +2 Saat
1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

Forum Seçin:  
Bu forumda yeni konular açamazsınız
Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz
Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz
Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız

Forums ©
PHP-Nuke Copyright © 2004 by Francisco Burzi. This is free software, and you may redistribute it under the GPL. PHP-Nuke comes with absolutely no warranty, for details, see the license.
Sayfa Üretimi: 0.16 Saniye
Seo-Sef Optimizasyon duman6 by Sakal