Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 10.11.2004 - 12:54 Mesaj konusu: Bayramda Nevizade'ye Ne Dersiniz????? (ve resimlerrr!!)
Arkadaşlar bayramın 2.günü pazartesi akşamı Nevizade Taksim yapalım mı?Ben diyorum ki İmrozda herkesin en azından bir Lakerda yemesi gerek eşim ve ben pazartesi oradayım katılım olursa yer ayırtıp toplu gideriz. :icki: _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Tarih: 10.11.2004 - 15:04 Mesaj konusu:
Tüm bayram çalışacağım için birşey diyemiyorum Redbull, eğer çalışmalar 22.00, 23.00'ten önce biterse ben de katılırım _________________ SYM Joyride 200
Kayıt: Mar 20, 2004 Mesajlar: 562 Nereden: istanbul/kozyatagy
Tarih: 10.11.2004 - 15:28 Mesaj konusu:
tamam hakkan bayramda çalışmamı bitmedi şu işler bitsede kurtulsanız.Ruler ok dostum senide yazdık. _________________ Bülent Bahadır Şirin B(-)
KAWASAKI VN800
Selam Bülent;
Bayramda bir yere gidemiyor olmanın yasını yasarken bu plan iyi geldi Benim işim pek belli olmuyor eğer son anda daha uzun soluklu bir organizasyon planı cıkmazsa bu sefer bende oradayım. Hem Nejlayı ve senide görmüş olurum, uzun zaman oldu özledim sizleri :-D Nejlaya coook selamlar..... (Maalesef halen tek kişilik yer ayırmanız bana yetiyor :oops: )
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız