arkadaşlar bilhassa yagmurlu havalarda farın altında bulunan baglantı kabloları acık oldugu için.oksit yapıp marş kablosunu girişlerini yakıyor
ben 2yagmurda bir acip yaglasamda basıma geldi ceryan tamamem kesılıyordu
mecburen giriş jaklarını kesip direk bagladım benim calişdigim şirkette 100ybr hepsi yapıyordu bu arızaya
eger acabiliyosunuz suya dayanıklı gresle gresleyin jakları hiç zararı olmuyacakdır
yoksa yoda kalıyosunuz.
uzun yola cıkıpda.yolda vites ayagını görmek istemiyosanız.vites ayagını söküp.arasını taşlarsanız.yani sıkma vidasının arasınında bosluk var sımak payıdır o.onu daha cok skıbilmek için o boşlugu cogaltmak lazım bunun için.oarayı taşlamak lazım.yoksa ilerda pasosu bozuluyo kaydırıyor dusuyor.yenisi almak gibi.yolda kalıyosun
Ybr ile ilgili diğer konuyuda buraya taşıdım.Derli toplu olsun diye(trendy) _________________ kiremitten baca olmaz!
sonradan motorcu olmaz!
olacaksa cekirdekden olmalı!
Tarih: 17.12.2006 - 18:43 Mesaj konusu:
Bsın üzerine tabanca silikonu yağmur kar no problem _________________ "Bir motorcu ne yapar? Gezer.
İki motorcu? Sohbet eder.
Üç motorcu? Forum kurar.
Dört motorcu? Kurulan forumu patlatır, yenisini kurar..." www.ssrider.com
Tarih: 17.12.2006 - 20:27 Mesaj konusu:
bilgin için saol ama bende ybr yok ama olcak hemde ben yağmurda hemen motorumu ib yere sokarım kesinlikle ıslanmasını istemem _________________ Shadow Rider...
Tarih: 17.12.2006 - 20:32 Mesaj konusu:
2 sene kar yağmur fırtına demeden yollardaydım ybr em ıle ALLAH tan boyle bı problem yaşamadım.Bilgilendirdiğin için teşekkürler. _________________ aygenozkan@hotmail.com
Tarih: 18.12.2006 - 13:44 Mesaj konusu:
balikci35, SAgol bilgi paylaşimin için.Aslında bunlara özel forumlar olması lazım.Ayrı bir bölümde... paylaşılan tüm sorunların,çözümlerin vs.. bir arada ..marka ve model başlıkları altında paylaşıldıgı bir forum,başliklar.fena olmazdı ha! _________________ JUST A PERVERT STYLE ! ! !
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız