Tarih: 18.12.2006 - 21:18 Mesaj konusu: Yeni "Helperlarımız'' freewing ve kıvanckaplan
freewing, ve kıvanckaplan üye isimli arkadaşlarımız bugünden itibaren Helper olarak isimlendirilen rütbeyle Motordelisi yönetimine girmiştirler.
Yöneticilikleri süresince bu arkadaşımıza elimizden geldiğince yardımcı olmaya, hatalı bir davranışı olursada yapıcı bir eleştiriyle tepkinizi dile getirmeye çalışacağınıza inanıyorum.
freewing ve kıvanckaplan e görevinlerinde başarılar dilerim
En son Lowflyer tarafından 20.12.2006 - 19:35 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Lowflyer'freewing, üye isimli arkadaşımız Helper olarak isimlendirilen rütbe'ye nasıl getirildi ve bu rütbe'ye ulaşmak için neler yapılması gerekiyor bizi aydınlatırsan sevinirim. Bu arada arkadaşımı kutluyorum
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 18.12.2006 - 21:37 Mesaj konusu:
VAy be KAPTAN Abimizde HELPER OLDU hayırlı ugurlu olsu nice senelere ya
abi FREEWING abinin nerde oturdugunu bilen varmı bana bi türlü söylemedi De? _________________ :P
Lowflyer'freewing, üye isimli arkadaşımız Helper olarak isimlendirilen rütbe'ye nasıl getirildi ve bu rütbe'ye ulaşmak için neler yapılması gerekiyor bizi aydınlatırsan sevinirim. Bu arada arkadaşımı kutluyorum
Bu arkadaşımız sitede gördüğü uygunsuz durumları bizlerle paylaşıyordu.
Gerek özel mesaj aracılığıyla gerekse yukardaki uyarı bildirimi butonunu kullanarak yönetici arkadaşlara çok faydası dokunmuştur.
Bizde iyi niyetine karşılık bu şekilde bir yetki vermek istedik.
Kayıt: Aug 27, 2006 Mesajlar: 671 Nereden: AVEA' nın çektiği heryerden :)
Tarih: 18.12.2006 - 21:43 Mesaj konusu:
Aksun, en önemlisi belli bi saygınlık ve bu tür forumlarla ilgili bazı bilgileri bildigi içindir. forumda sürekli sorunların aşılmasın da yardımcı oldugun içindir yani sürekli md. nin içinde olan bi abidir kendisi 24 saat online yani bu derece _________________ :P
Kayıt: Aug 01, 2006 Mesajlar: 1735 Nereden: Ümraniye / İST
Tarih: 18.12.2006 - 21:43 Mesaj konusu:
Lowflyer, sen açık açık bu rütbe sahibi olmanın yolu istihbarat saglamakdan geçer demişsin. benden muhbir olmamı bekleme sakın süper üye olmama az kaldı o zaman mutlu bir kişi olucam _________________ PEŞMERGE SYTLE ...
Helal Olsun be kaptanım, freewingim, jeneratörüm, helperim v.s v.s... sana bu yakışırdı zaten.. Bende arkandayım... o anlamda değil tabi.... _________________ I wish your dreams ll become true!!
erden17@hotmail.com
Lowflyer'freewing, üye isimli arkadaşımız Helper olarak isimlendirilen rütbe'ye nasıl getirildi ve bu rütbe'ye ulaşmak için neler yapılması gerekiyor
Aksun Hayırdır helper mi olmak istiyorsun yoksa ??? .... bu sitenin yönetiminde en son görmekistediğim kişisin _________________ Bir Pazar Sabahi Liv Tyler ile Uyandin mi Hiç?
eminatar@hotmail.com
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız