Tarih: 19.12.2006 - 03:56 Mesaj konusu:
korumaların önemi arkadşlar... Insan bu duruma gelmek istemese de ..geldiginde de en iyi şekilde korunmalı olduguna şükreder.... yoksa..zaten.. ne degerliki saglıktan? _________________ JUST A PERVERT STYLE ! ! !
Tarih: 19.12.2006 - 06:57 Mesaj konusu:
1- Adamlar en fazla 55 kg bu cok onemli biz dussek kendi agirligimizla kendimizi ezeriz (karaya vuran balinalar balinalar gibi)
2- Adamlarin butun vucutlari kas , yag olmayinca hem daha hafif hem de kirilmaya direncli oluyorlar.
3- Etrafta carpacak bisey yok (Arkadan gelenler senz ezmez ise)
4- Full koruma deri tulum
5- Tecrubeler
6- Sans
Sonuc : Ciddi yaralanma olmadan atlatilan kazalar _________________ sevgiler
bberksan
I need your boots your clothes and your motorcycle
Kayıt: Oct 01, 2006 Mesajlar: 767 Nereden: istanbul/istinye
Tarih: 19.12.2006 - 07:48 Mesaj konusu:
abi rahatt 200 bence. cunku adam duvar olmasa daha takla atmaya devam edicek yahu bırakasım gelıoo motor işlerini bu tip şeyler izleyınce. _________________ Bu Akşam Hüzünleri evde bıraktım, Kör kütük sarhoş oldum Umrumda DeğiLLL...
Kayıt: Dec 04, 2006 Mesajlar: 1454 Nereden: BALIKESİR (ZAFER KOÇ)(age group 30)
Tarih: 19.12.2006 - 13:36 Mesaj konusu:
bberksan çok iyi açıklamışsın kardeş bu olumlu olylardan dolayı sürücüye bir sey old düşünmüyorum
normal trafikte olsa ya kaldırıma ya arkadan gelen oto üstünden geçer yani burası daha ehemmiyetli _________________ Bir dakikalık İNSAN taklidi yap yeter............(yüzüm sadık köpek yüzün kedice pazarlıklı
Lan bir sen mi kaldın akıllı bu tarla mayınlı
Ummadığın yer tuzaklı vesselam....
(sogopa...vesselam......kaf kef...)
yorumları okuyunca izlemeyi düşünmediğim videoyu izlemeye karar verdim...
hakikaten kötü bir kaza ama düşüşü çok profesyonelce o hızda öyle eli kolu dağılmadan yuvarlanması takdire şayan bir durum...
biz olsak... eyvah diyorum... _________________ ---
Tarih: 19.12.2006 - 14:45 Mesaj konusu:
valla iyi takla atmış adam ama hiç birşey olmamış gibi full korumanın faydaları.... _________________ Umut Yüzgeç
A rh(+)
07 YAMAHA YZF R6
07 YAMAHA YBR 125
Bu forumda yeni konular açamazsınız Bu forumdaki mesajlara cevap veremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı değiştiremezsiniz Bu forumdaki mesajlarınızı silemezsiniz Bu forumdaki anketlerde oy kullanamazsınız